Belevingen in
Rivier de Colorado, Utah

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Rivier de Colorado, Utah: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Van Moab: raftingtrip van een halve dag Colorado River

1. Van Moab: raftingtrip van een halve dag Colorado River

Geniet van een begeleide raftingtour voor alle leeftijden en ervaringsniveaus langs de Colorado-rivier. Vertrek vanuit Moab en breng een halve dag door met het navigeren door stroomversnellingen van klasse 1 of 2 omringd door indrukwekkende rotsformaties. Laat je ophalen in Moab en ontmoet je professionele gids. Kleed je aan met de nodige raftuitrusting en luister naar de veiligheidsinstructies van je gids. Ga dan op een wild avontuur langs de Fisher Towers en het Professor Valley-gedeelte van de rivier. De reis is ongeveer 7 mijl en je zult zeker in een aantal spetterende stroomversnellingen terechtkomen. Selecteer de optie inclusief lunch om tijdens uw tour te genieten van een maaltijd in buffetvorm. Aan het einde van de reis brengt de shuttle je terug naar Moab.

...
Moab: geluid en lichtshow met diner

2. Moab: geluid en lichtshow met diner

Begin de avond aan de oevers van de Colorado-rivier, slechts 2 mijl ten noorden van Moab, Utah. Geniet van een heerlijk diner in Nederlandse stijl met een cowboy-stijl in een eetzaal met uitzicht op het water. Na het diner, klim aan boord van een platbodem en begin aan je rivieravontuur. Een deskundige en vermakelijke gids wijst u op interessante dingen en ontsteekt uw verbeelding. Zodra de duisternis invalt, begint het formele gedeelte van de avond wanneer 40.000 watt natuurlijk licht de kloofwand verlicht. Kijk hoe licht, schaduwen, muziek en verhalen de verhalen over de formatie, schepping en geschiedenis van de canyon tot leven brengen op de muren boven de rivier - zoals geleerd van de vroege kolonisten van het gebied (de katholieke conquistadores, indianen, en Mormoonse pioniers). Deze Sound and Light Show is een niet te missen unieke ervaring en een geweldig einde van een perfecte dag in Moab.

...
Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

3. Moab: Hell's Revenge 4WD Off-Road Tour door Kawasaki UTV

Klim aan boord van een Kawasaki UTV (Utility Terrain Vehicle) voor een adrenalinekick op de Hell's Revenge Trail van Moab. Rijd een gespecialiseerd 4WD-voertuig, met het vertrouwen dat u op het spoor bent met een professionele gids. Hell's Revenge is als een langzaam bewegende achtbaan; behalve het staat op slickrock! Rijd over versteende bergen stenen die lijken op zandduinen. Hoewel dit bekend staat als 'slickrock', is het eigenlijk zanderig als zandpapier; en in tegenstelling tot alles wat je eerder hebt meegemaakt. Onderweg stop je voor een panoramisch uitzicht vanaf de Colorado River Overlook en zie je authentieke dinosaurussporen. Reis in konvooien van niet meer dan 4 voertuigen voor een meer intieme en persoonlijke ervaring. Als u niet wilt rijden, leun achterover en ontspan u zoals de gids doet (maximum 3 passagiers per gids). Iedereen ouder dan 21 jaar kan een van de buggy's besturen als ze een geldige rijbewijs hebben en elk voertuig is geschikt voor maximaal 4 personen.

...
Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

4. Van Moab: Canyonlands Island in the Sky 4x4-tour van een halve dag

Ontdek het Island in the Sky-district van Canyonlands National Park tijdens deze spannende tour van een halve dag met een 4x4-voertuig. Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Moab, rijd je richting het nationale park, kronkelend langs de rivier. Stop buiten de parkgrens om oude Indiaanse rotskunst te verkennen die door de Ancestral Puebloans in de kliffen is uitgehouwen. Ga verder naar het jeeppad dat naar het Island in the Sky-district leidt. Onderweg stop je bij vergezichten zoals Fossil Point en Musselman Arch. Bekijk de opmerkelijke Gooseneck Overlook en reis langs een deel van het White Rim-pad. Beëindig de haarspeldbochten van de beroemde Shafer Trail en geniet nog een laatste keer van het uitzicht over het park voordat je terugkeert naar Moab.

...
Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

5. Van Moab: Canyonlands 4x4 Drive en Colorado River Rafting

Begin je dagtour met een pick-up van je hotel in Moab. Rijd naar het prachtige Canyonlands National Park en breng de ochtend door met het verkennen van de afgelegen gebieden van het Island in the Sky-district van het park in een 4x4-voertuig. Volg de White Rim Trail en rijd langs de smalle haarspeldbochten van de Shafer Trail. Bekijk ongelooflijke rots- en fossiele formaties en stop onderweg voor fotomomenten. Geniet na je autorit van een picknicklunch aan de oevers van de Colorado-rivier. Bewonder het majestueuze uitzicht op de rivier en de omliggende canyons. Sluit je tour af met een adrenaline-gevulde raftingtrip op het Fisher Towers-gedeelte van de Colorado-rivier. Geniet van wildwaterplezier, begeleid door professionele riviergidsen. Aan het einde van je rafting-ervaring kun je ontspannen op het strand terwijl je gidsen zich voorbereiden op de korte rit terug naar Moab, waar je wordt afgezet bij je hotel.

...
Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

6. Moab: Canyonlands National Park-vliegtuigtour

Deze spectaculaire vlucht brengt je boven het fantastische landschap van het noordelijke district van het Canyonlands National Park, bekend als het Island in the Sky. Majestueuze 300 meter hoge kliffen steken uit boven de Colorado en de Green Rivers, die er aan weerszijden aan grenzen. Serpentine drainagesystemen zijn uitgehouwen in het terrein onder de kliffen. Upheaval Dome is te zien aan het noordelijke uiteinde, de samenvloeiing van de twee rivieren vormt het zuidelijkste punt van het district. Ga dan verder naar Needles District, de meest fantasierijke en kleurrijke delen van Canyonlands. Roze en witte banden zijn te zien in de vele torenspitsen en kliffen. Het is de thuisbasis van enkele van de meest afgelegen en beroemde bogen van het canyonland. Moeilijk te bereiken door te wandelen en buitengewoon mooi, Angel Arch en Druid Arches zijn de bekendste bezienswaardigheden in Canyonlands. Elephant Arch, Kirk Arch, Wedding Ring Arch en Castle Arch, verborgen in het achterland, zijn ook inbegrepen in deze unieke rondvlucht. Wandelen naar deze bogen zou meerdere meerdaagse bezoeken vergen en ligt voor velen van ons buiten het fysieke bereik. Tijdens deze vlucht ziet u ze allemaal, juwelen tussen de vele wonderbaarlijke kenmerken van dit nationale park. In tegenstelling tot wandelaars, zie je hun prachtige omgeving vanuit vogelperspectief, in de uitgestrektheid van dit opmerkelijke deel van deze prachtige aarde. Een unieke en zeer speciale kans wacht op je op deze exclusieve vlucht door de afgelegen bogen van Canyonlands.

...
Moab: Colorado River Sunset Boat Tour met optioneel diner

7. Moab: Colorado River Sunset Boat Tour met optioneel diner

De tour vertrekt vanuit het vlakke water van de Colorado-rivier en jaagt de zon achter de muren van de kloof, waarbij de hemel en het omringende landschap met een rijk palet van kleuren worden geschilderd. Ontspan aan boord van de boot en bewonder de spectaculaire en unieke uitzichten die alleen zichtbaar zijn vanaf het water. Onderweg ontdekt u een oude Indiase graanschuur, oude rotstekeningen en fascinerende bogen die het landschap met geschiedenis verrijken. Na een ontspannen cruise van 1,5 uur, draait uw bekwame gids de boot rond voor de terugreis naar het dok. Bij aankomst aan de aanlegsteiger kunt u genieten van een optioneel westerndiner in de westerse stijl tegen de achtergrond van de Colorado-rivier. Dit cowboy-geïnspireerde diner wordt de hele dag gekookt om de authentieke en rijke gerechten van BBQ-rundvlees, BBQ-varkensvlees, BBQ-kip, cowpoke-aardappelen, zoete gebakken bonen, zelfgemaakte broodjes, pastasalade en nog veel meer te creëren. Er is ook een scala aan bodemloze frisdranken en desserts om de maaltijd te beëindigen, evenals een selectie van vegetarische vriendelijke opties.

...
Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

8. Moab: Hells Revenge Trail Off-Roading Adventure

Ontdek het wereldberoemde Hells Revenge-pad en wees getuige van de prachtige rotsachtige terreinen terwijl je op maat gemaakte 4x4-voertuigen rijdt met volledige veiligheidsuitrusting aangedreven door een professionele chauffeur. Kies uit een tour van 2 of 3 uur die geschikt is voor elke leeftijd. Voel je op je gemak, wetende dat rondleidingen worden geleverd met zeer ervaren gidsen die jouw veiligheid als hun prioriteit stellen. De voertuigen zijn speciaal gebouwd voor deze rotsachtige terreinen en bieden de beste kwaliteit rolkooi, 5-punts harnassen en kuipstoelen voor optimale veiligheid en comfort. 2 uur durende tour: Ervaar de versteende "achtbaan" zandduinen en ga naar de Colorado River met uitzicht. Bekijk het La Sal-gebergte, sta 1000 voet boven de Colorado-rivier en kijk van een afstand naar Arches National Park. Deze tour bevat één obstakel: Hells Gate. 3 uur durende tour: Maak kennis met het grootste deel van Hells Revenge Trail over trilling-obstakels zoals Slick Rock, Hells Gate, Mickeys Hot Tub, Car Wash Hot Tub, Escalator, Cowboy Hill, Really Steep Hill en de Colorado River Overlook met een adembenemend uitzicht.

...
Moab: wildwaterraften op de Colorado-rivier

9. Moab: wildwaterraften op de Colorado-rivier

Maak de reis van je leven over de Colorado-rivier op een 6-persoons peddelvlot door enkele van de meest sublieme landschappen in de Verenigde Staten. Absorbeer de grootsheid van stijgende rode rotskloven terwijl je door het water spettert met een vermakelijke deskundige gids. Rijd over de schilderachtige HWY 128 naar het startpunt van je avontuur en ontvang een uitgebreid veiligheidsgesprek voordat je door spannende klasse II/III stroomversnellingen bij Fisher Towers gaat raften. Geniet van de prachtige omgeving terwijl je geniet van een lunch op een prachtig strand naast de rivier, voordat je weer een onvergetelijke raftingreis maakt door het ongelooflijke rode rotslandschap.

...
Moab: Arches National Park vliegtuigtour

10. Moab: Arches National Park vliegtuigtour

Ontdek het Arches National Park vanuit de lucht zonder wachtrijen, wachttijden en drukte. Er is geen andere manier om dit park zo uitgebreid of comfortabel te bekijken. Deze schilderachtige luchttour is de enige gecertificeerde vluchttouroperator die van bovenaf toegang heeft tot het Nationaal Park. Begin aan dit exclusieve avontuur en loop weg met ongelooflijke foto's die insta-waardig zijn. Arches National Park heeft 's werelds grootste concentratie van bogen - meer dan 2000 van deze verbazingwekkende functies. De wereldberoemde Delicate Arch is duidelijk te zien tijdens deze Scenic Air Tour. Dit nationale parkpark bevat vele andere prachtige rotsformaties, waaronder kliffen, vinnen, monumenten en pilaren. Prachtig gekleurd en gevarieerd, het uitzicht op deze functies is adembenemend vanaf de grond, maar nog verbazingwekkender om vanuit de lucht te aanschouwen. Bekijk de iconische Delicate Arch, North en South Windows, Elephant Butte, Fiery Furnace, Devils Garden en Navajo Arch. Tijdens deze exclusieve rondvlucht heb je de mogelijkheid om unieke foto's te maken vanuit een vogelperspectief. Als je Arches National Park per vliegtuig ontdekt, heb je toegang tot nog meer uitzichten op iconische bogen dan in 3 dagen wandelen van wereldklasse in het park.

...

Sitemap Rivier de Colorado, Utah

Wil je alle activiteiten in Rivier de Colorado, Utah ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.