Colosseum Arena

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Colosseum Arena: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

1. Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

Ga op een ongelooflijke tocht naar het hart van het oude Rome en verken de meest iconische monumenten van het rijk, waaronder het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Leer interessante feiten en verhalen van je gecertificeerde gids terwijl je door elke bezienswaardigheid loopt. Een ervaren tourgids neemt jou en je groep mee terug naar de tijd van de gladiatorengevechten in het Colosseum. Je gids onthult ook de geheimen van het Forum Romanum, dat het politieke en economische centrum van de stad was. Geen rondleiding over dit gebied zou compleet zijn zonder het verkennen van de Palatijn. Dit was het Beverly Hills van het oude Rome, waar keizers en edelen woonden, hoog boven het gewone volk dat lager woonde. Verwonder je aan het eind van de tour over alles wat je hebt geleerd en ontdekt over het oude Rome.

...
Colosseum: tour met arenavloer, Forum Romanum en de Palatijn

2. Colosseum: tour met arenavloer, Forum Romanum en de Palatijn

Ontdek het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn tijdens een rondleiding langs alle drie de attracties. Kom alles te weten over het dagelijkse Romeinse leven, de bloederige geschiedenis van het Colosseum en de heuvel waar de stad naar verluidt gesticht is. Nadat je het Colosseum betreedt, tour je door het amfitheater samen met je gids die geschiedenis tot leven brengt. Bezoek de normaliter gesloten arenavloer en stel je de daverende menigte voor vanuit het perspectief van de gladiatoren. Vervolgens bezoek je het Forum Romanum, het epicentrum van het Romeinse politieke, religieuze en sociale leven. Hier bevond zich de Tempel van Julius Caesar en de Romeinse Senaat. Het stond vol grootse, klassieke architectuur en functioneerde tevens als marktplaats. Wandel vervolgens naar de Palatijnse heuvel, de vermeende geboorteplaats van Rome en de middelste van de zeven heuvels van Rome. Ontdek een van de oudste delen van de stad. Geniet vanaf hier van het panoramische uitzicht over Rome, waaronder een uitzonderlijk uitzicht over het Forum Romanum en het Colosseum.

...
Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

3. Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtdoor de arenavloer op door de poort vernoemd naar Libitina, de godin van begrafenissen. Loop waar dode gladiatoren en dieren ooit werden weggevoerd. Voel de grootsheid van het oude Rome onder je voeten terwijl je over de trappen wandelt van degenen die vochten in gladiatorengevechten. Geniet van verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, aangezien maar een beperkt aantal bezoekers er voor een bepaalde tijd kan zijn. Verken de algemene toegangsruimte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met een verbluffend uitzicht over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Betreed het podium dat gereserveerd is voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld van het verleden schetsen met boeiende verhalen en legendes.

...
Colosseum: tour met ondergrond & arenavloer met ticket voor Forum Romanum en de Palatijn

4. Colosseum: tour met ondergrond & arenavloer met ticket voor Forum Romanum en de Palatijn

Zie 3 iconische Romeinse attracties met een uitgebreide rondleiding door het Colosseum en toegangstickets voor het Forum Romanum en de Palatijn. Waag je in de ondergrondse van het Colosseum en verken vervolgens het Forum Romanum en de Palatijn in je eigen tempo. Benut je tijd in het Colosseum optimaal met een gids die je de attractie laat zien. Ga het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk binnen en ga dan naar beneden naar het doorgaans ontoegankelijke ondergrondse stelsel. Sla dan de kassarijen van het Forum Romanum en de Palatijn over om beide locaties in je eigen tempo te verkennen. Zie het thuis van het politieke, sociale en religieuze leven van Rome bij het Forum Romanum, waar je ruïnes als de tempel van Caesar vindt. Krijg onbelemmerd uitzicht over Rome vanaf de Palatijn, het centrum van de 7 heuvels van Rome en een uniek Kodakmoment.

...
Rome: Het beste van Rome met een all-access pasje

5. Rome: Het beste van Rome met een all-access pasje

Ontdek de "Eeuwige Stad" in je eigen tempo met een all-access pasje voor de belangrijkste monumenten van Rome. Bespaar tijd en krijg gereserveerde toegang tot de Sint-Pieterbasiliek, het Romeinse Forum en meer. Neem de stress uit je bezoek met begeleide toegang tot elke attractie. Ervaar meesterwerken uit de kunstgeschiedenis in de gangen, binnenplaatsen en galerijen van de Vaticaanse Musea. Zie fresco's van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel en eer de voormalige pausen op de plek van hun graven. Reis terug naar de dagen van het Romeinse Rijk met een fast-track toegang tot het Colosseum en het Romeinse Forum. Treed in de voetsporen van Romeinse burgers aan de Via Sacra en ontdek waar de stad werd gesticht op de heuvel Palatijn.

...
Rome: Colosseum en Vatican Tour

6. Rome: Colosseum en Vatican Tour

Bezoek het Colosseum, een van de meest iconische bouwwerken ter wereld. Sla de wachtrij over om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot het Colosseum. Leer meer over de architectuur en geschiedenis van dit enorme amfitheater, dat onderdak bood aan senatoren, keizers en gladiatoren, maar ook aan dieren van over de hele wereld. Je hebt de gelegenheid om de Palatijn te bezoeken, de plek waar Rome werd gesticht, en vervolgens de site van het Forum Romanum te verkennen. Ga op eigen gelegenheid naar de Vaticaanse musea. Het complex herbergt 54 verschillende galerijen en vier standbeeldmusea: Museo Pio-Clementino, Museo Chiaramonti, Museo Gregoriano Etrusco en het Museo Gregoriano Egiziano. Bekijk enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld, van kunstenaars als Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Carvaggio, Raphael en Giotto, om er maar een paar te noemen. De 54e galerij van de Vaticaanse Musea is de beroemde Sixtijnse Kapel, voltooid rond 1483. Bekijk veel van de beroemdste fresco's ter wereld, waaronder het beroemde plafond en "Het Laatste Oordeel", geschilderd door Michelangelo. De Sixtijnse Kapel bevat enkele van 's werelds meest kostbare kunstwerken, maar wordt ook gebruikt voor het pauselijk conclaaf, het proces waarbij een nieuwe paus wordt gekozen.

...
Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

7. Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

Dit is de ultieme ervaring in het Colosseum met beperkte beschikbaarheid en de starttijden kunnen variëren. Nadat je je gids hebt ontmoet, kun je een aantal prachtige groothoek- en panoramische foto's maken van het Colosseum en de omliggende gebieden voordat de tour begint. Als een van de meest bezochte monumenten ter wereld, zul je regelmatig een lange ticketlijn aantreffen bij het Colosseum. Door deel te nemen aan deze Colosseum Underground-tour, krijg je skip-the-line toegangskaarten, zodat de groep rechtstreeks naar binnen kan gaan en geen tijd verspilt met rondhangen in de ticketlijnen. Als je het Colosseum binnenloopt, begin je de omvang te voelen van waar je bent. Deze tour geeft je ook toegang tot de Colosseum-arena met een prachtig uitzicht over het ondergrondse niveau. Je bezoekt ook de ondergrondse kamers en hoort verhalen over gladiatoren en wilde dieren die daar werden gehouden. Bij het verkennen van de begane grond en tot aan het tweede niveau, zal je gids het verleden herscheppen met verhalen over epische veldslagen, foto's in je hoofd schilderen en de muren om je heen tot leven brengen. Leer meer over de soorten spellen en woeste veldslagen waar de Romeinen het meest van genoten. Zie waar de keizer zou worden neergestreken, hoog boven de arenavloer, klaar om het lot van een andere gladiator te beslissen terwijl hij voor een brullende Romeinse menigte stond. Naast het verstrekken van deskundige kennis, zal uw gids u ook wijzen op de beste plaatsen om die perfecte foto te maken tijdens uw tour, terwijl u door de omtrek van het Colosseum reist.

...
Colosseum: tour inclusief arena

8. Colosseum: tour inclusief arena

Verken het Colosseum, UNESCO werelderfgoed, op deze rondleiding Na een korte securitycheck ga je de arena binnen. Stel je de vechtscènes tussen gladiatoren en wilde dieren voor terwijl je zelf op de plek staat waar ze vroeger vochten. Zie waar de menigte ooit op de tribunes zat. Ga dan de tribunes op om het amfitheater van bovenaf met je gids te verkennen. Kom alles te weten over het grootste amfitheater van het Romeinse Rijk terwijl je gids de geschiedenis tot leven brengt voor je groep.

...
Rome: Skip-the-Line begeleide Colosseum-tour en toegang tot de Arena

9. Rome: Skip-the-Line begeleide Colosseum-tour en toegang tot de Arena

Veel plezier met het ontdekken van het oude Rome met een skip-the-line geleid bezoek aan het Colosseum. Verken dit oude stadion en krijg toegang tot het beperkte arenagebied. Dompel jezelf onder in de geschiedenis terwijl je de belangrijkste hoogtepunten van het Colosseum verkent. Geniet van skip-the-line tickets voor het Romeinse amfitheater als onderdeel van je boeking en ervaar meer van het rijke verleden van de stad.

...
Rome: Colosseum Express-tour met voorrangstickets

10. Rome: Colosseum Express-tour met voorrangstickets

Dompel jezelf onder in het oude verleden van Rome tijdens een snelle Colosseum-tour met handige skip-the-line tickets. Volg je gids naar de twee hoofdniveaus van het Colosseum om zijn fascinerende geheimen te ontdekken. Heb de vrijheid om door het Colosseum, Forum en Palatijn te dwalen. Ontmoet je gids buiten het Colosseum en observeer de façade van het Colosseum. Luister naar hoe het monument werd gebouwd en hoe het er oorspronkelijk uitzag. Baan je een weg naar binnen waar je maar even hoeft te stoppen voor een veiligheidscontrole. Als je eenmaal binnen bent, laat je gids je de twee hoofdniveaus zien. Ontdek hoe de spelen werden georganiseerd en hoe de toeschouwers werden verdeeld over de zitplaatsen volgens hun sociale klasse. Kijk waar de keizer ooit zat. Luister naar anekdotes en curiosa over de games. Kom meer te weten over de gladiatoren- en navelgevechten die ooit op deze locatie plaatsvonden. Laat je vragen over de spellen beantwoorden door je gids. Maak adembenemende foto's om te delen met je vrienden en familie door tips te krijgen over welke hoeken je kunt gebruiken in je gids. Verlaat het Colosseum na je rondleiding of blijf hangen om nog wat rond te kijken. Gebruik uw ticket om de ruïnes van verschillende belangrijke oude overheidsgebouwen op het Forum Romanum te bezoeken. Ontdek meer ruïnes met je ticket bij de overblijfselen van het oudste deel van Rome op de Palatijn.

...

Sitemap Colosseum Arena

Wil je alle activiteiten in Colosseum Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Colosseum Arena

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 13.232 beoordelingen

Ervaren en enthousiaste gids ( Big Mama G) voor het eerste deel van de tour = Paladijn en Forum Romanum Voordeel van zeer kleine groep Slecht 3 koppels. De weergoden waren ons gunstig gezind (met dank aan een Finse mevrouw die een authentieke zonnedans deed) want toch goed om weten: wanneer het hard regent, wordt het bezoek aan het ondergrondse Colosseum afgelast! En net dat bezoek was heel bijzonder en zeker de moeite waard van meerprijs!

Hartelijk dank aan Danielle die ons alles over de geschiedenis van het Colosseum met grote professionaliteit heeft geleerd. Het bezoek van deze site lijkt me gewoon essentieel met een gids om je echt onder te dompelen in de geschiedenis van Rome!

Rondleiding ten zeerste aanbevolen, we hebben gekozen voor het bezoek aan het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. We waren onze gids voor Luena die het bezoek leuk en plezierig maakte. Het was kort en we raden het 100% aan

geweldige ervaring dankzij Manuela, onze gids, zeer goed en enthousiast in het voorstellen van deze prachtige historische reis. Nogmaals bedankt

A very nice tour, excellent guide who gives you the real Roman experience. Nice to see the city in a different way.