Kies data

Colosseum Arena

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Citycards
71 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 71

Colosseum Arena: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

1. Rome: Colosseum met toegang tot de Gladiatorenarena

Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtdoor de arenavloer op door de poort vernoemd naar Libitina, de godin van begrafenissen. Loop waar dode gladiatoren en dieren ooit werden weggevoerd. Voel de grootsheid van het oude Rome onder je voeten terwijl je over de trappen wandelt van degenen die vochten in gladiatorengevechten. Geniet van verbluffend 360 graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, aangezien maar een beperkt aantal bezoekers er voor een bepaalde tijd kan zijn. Verken de algemene toegangsruimte met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met een verbluffend uitzicht over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Betreed het podium dat gereserveerd is voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de spanning van het amfitheater. Laat je gids je een beeld van het verleden schetsen met boeiende verhalen en legendes.

Rome: Colosseum gehost toegangsticket met toegang tot de Arena

2. Rome: Colosseum gehost toegangsticket met toegang tot de Arena

Ontdek het Colosseum door toegang te krijgen via de spectaculaire Arena-vloer en verken een van 's werelds populairste attracties in Rome. Ontdek het epicentrum van het Romeinse politieke, religieuze en sociale leven op het Forum Romanum voordat je een wandeling maakt naar de Palatijn. Op het ontmoetingspunt wacht je gastheer op je en vanaf daar ga je rechtstreeks naar de Gladiators Arena. Krijg voldoende vrije tijd in het Colosseum om zelf te verkennen en foto's te maken van deze historische plek. Voor het tweede deel van de tour ga je naar het Forum Romanum en de Palatijn om een van de oudste delen van de stad te ontdekken. Krijg een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de Palatijn, het centrum van de 7 heuvels van Rome, en profiteer optimaal van een onmisbare fotomoment.

Rome: Colosseum by Night met Underground & Arena Floor Tour

3. Rome: Colosseum by Night met Underground & Arena Floor Tour

Ontdek het Colosseum in de sereniteit van de nacht met een rondleiding. Geniet van toegang tot de belangrijkste delen van de structuur, evenals exclusieve toegang tot de ondergrondse kerkers en de arenavloer onder het maanlicht, waar ooit hevige gladiatorengevechten plaatsvonden. Bij aankomst in het Colosseum in de avond, ontmoet je je gids die je zal begeleiden op je exclusieve reis. Weg van de gebruikelijke drukte van de dag, geniet van de gelegenheid om het Colosseum op een meer intieme en boeiende manier te bewonderen, terwijl je voor het eerst de tribunes ontdekt. Vervolgens betreedt u een van de beperkende delen van het monument, de ondergrondse. Ontdek een netwerk van tunnels waar leeuwen, tijgers en andere angstaanjagende dieren werden gehouden. Bekijk de overblijfselen van kooien, houten liften en gladiatorenkamers waar strijders hun angstaanjagende lot in de arena wachtten. Ga naar de arenavloer door de boog genaamd "The Gate of Death". Luister naar spannende verhalen van je gids onder het griezelige maanlicht. Bewonder het 360-graden uitzicht op het amfitheater terwijl je je de aanblik van duizenden schreeuwende toeschouwers voorstelt terwijl je op een reconstructie van de arenavloer staat.

Colosseum: snelle toegang met toegang tot Palatijn en forum

4. Colosseum: snelle toegang met toegang tot Palatijn en forum

Krijg skip-the-line toegang tijdens een rondleiding door het Colosseum in Rome. Krijg een dieper inzicht in de sociale en historische elementen rond deze sites. Nadat je je gids bij Largo Gaetana Agnesi hebt ontmoet, kun je uit de eerste hand het gladiatorenverleden van Rome ervaren en een beter begrip krijgen van hoe eerdere beschavingen het monument hebben gevormd. Begin je ervaring op het eerste niveau en hoor over de bloedige gladiatorengevechten die daar ooit plaatsvonden. Bekijk vervolgens de opstelling van de zitplaatsen die symbool stond voor de rigide aard van de oude Romeinse samenleving. Ervaar vóór het einde van de Colosseum-tour het tweede niveau en geniet van het beste uitzicht binnen en buiten de structuur. Na een bezoek aan het Colosseum zal uw gids of een medewerker u naar de ingang van het Forum Romanum en de Palatijn brengen, zodat u deze sites op eigen gelegenheid kunt blijven verkennen.

Rome: hoogtepunten van de stad, Vatican Pass, gratis vervoer

5. Rome: hoogtepunten van de stad, Vatican Pass, gratis vervoer

Maak je verblijf in Rome onvergetelijk en uniek met de 3-daagse OMNIA Vatican Card en Roma Pass. Dit zijn eigenlijk twee passen in één! Met de Roma Pass ga je gratis naar 2 van de 5 topatracties, heb je korting op 30 andere bezienswaardigheden en krijg je een gratis reiskaart. De OMNIA Vatican Card geeft toegang tot alle topbezienswaardigheden in Vaticaanstad en is inclusief een 3-daagse hop on, hop off-bustour. Je ontvangt ook een gratis gidsboekje en plattegrond om je te helpen met het plannen van je route, maar ook met uitgestippelde routes die het mogelijk maken om de stad te ontdekken in eigen tempo. De OMNIA Card bevat: • Snelle toegang tot Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel - de snelle toegang moet gereserveerd worden bij het ophalen van de pas, niet ervoor.  • Toegang Pauselijke Aartsbasiliek van Sint-Jan van Lateranen en klooster met multimedia audiogids • Toegang tot de Sint-Pietersbasiliek - inclusief een gratis audiogids ter waarde van €15,00! • "Experience" tour van Sint Pieters gevangenis met audiogids De Roma Pass omvat gratis toegang tot 2 van de volgende attracties:• Musei Capitolini• Castel Sant'Angelo• Colosseum (vergeet niet dat je vooraf moet reserveren)• Palatijn en Forum Romanum Je krijgt ook korting bij vele musea en attracties, waaronder de volgende: Musea: • Nationaal Museum Castel Sant'Angelo • Museo Nazionale Romano – Palazzo Massimo alle Terme • Museo Nazionale Romano – Palazzo Altemps • Museo Nazionale Romano – Crypta Balbi • Museo Nazionale Romano – Baden van of Diocletianus • Galleria Nazionale in Palazzo Barberini • Etruskisch Museum Villa Giulia • Musei Capitolini • Centrale Montemartini • Nationaal Museum van Orientaalse Kunst • MACRO - Museo d'Arte Contemporanea Roma • MAXXI - Nationaal Museum van XXI-Eeuwse Kunst • Planetarium en astronomisch museum Attracties: • Markten van Trajanus • Palazzo Valentini – Archaeological Gebied van Domus Romane • Ara Pacis Open bustour door Roma Cristiana. Deze panoramische hop on, hop off-bustour stopt bij: 1. Sint-Pietersbasiliek 2. Piazza Navona 3. Santa Maria ad Martyres Pantheon 4. Santa Maria in Aracoeli 5. Centraal station Termini 6. Santa Maria Maggiore 7. San Giovanni - Heilige trappen 8. Colosseum - Forum Romanum 9. Circus Maximus 10. Tibereiland. 11. Palazzo Farnese

Rome: begeleide Colosseum-nachttour

6. Rome: begeleide Colosseum-nachttour

Volg een rondleiding door het meest iconische Romeinse monument, het Colosseum. Ontdek oude geschiedenis in de fascinerende nachtelijke sfeer nadat de drukte is verdwenen. Verken de ondergrondse tunnels en loop over de arenavloer. Ontmoet je tourcoördinator buiten het metrostation Colosseum, op slechts een steenworp afstand van het monument. Na een korte introductie begeleidt je gids je naar de skip-the-line ingang, voor snelle toegang. Begin je tour onder de grond met een wandeling door de tunnels, kamers en kuilen. Dit exclusieve gedeelte van het Colosseum is beperkt tot het publiek en laat slechts een beperkt aantal bezoekers per dag toe. Bewonder de techniek van de 88 liften die het beste spektakel van Rome tot leven hebben gebracht. Loop over de gereconstrueerde arenavloer die beperkt is tot de meeste bezoekers en ga op dezelfde plek staan waar de bloedige spelen plaatsvonden.

Rome: wandeltour Colosseum, Forum Romanum, en Palatijn

7. Rome: wandeltour Colosseum, Forum Romanum, en Palatijn

Loop in de voetsporen van de geschiedenis tijdens een begeleide wandeling door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn. Luister naar verhalen over gladiatoren en de gruwelijke spelen die plaatsvonden. Leer tijdens je bezoek meer over de ingewikkelde technische systemen van de arenavloer en bekijk de bogen van twee grote keizers. Ruik het bloed en proef de angst als je door de Gladiatorenpoort in een van de dodelijkste arena's uit de geschiedenis stapt: het Colosseum. Volg je gids over de arenavloer en luister naar verhalen over gladiatoren. Leer vervolgens over de technische hoogstandjes van de oude Romeinen. Dankzij jouw exclusieve toegang tot de arenavloer kun je uit de eerste hand de complexe systemen observeren waardoor wilde dieren uit het niets lijken te komen, evenals de omstandigheden waarin mens en dier hun laatste uren doorbrachten voordat ze deel uitmaakten van de show. Bezoek vervolgens de nabijgelegen triomfbogen van keizers Titus en Constantijn, twee van de slechts drie overgebleven in de stad en verbluffende getuigen van de groeiende macht van een van de grootste rijken uit de geschiedenis. Het beste van alles is dat je kunt kiezen tussen een privé- en groepstour voor jouw bezoek, zodat je het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn precies zoals je deze wilt ervaren.

Rome: begeleide Colosseum-tour met Skip-the-Line toegangsticket

8. Rome: begeleide Colosseum-tour met Skip-the-Line toegangsticket

Gebruik een speciale poort die beperkt is tot de algemene toegang van het publiek om het Colosseum binnen te gaan. Loop door de Gladiatorenpoort en rechtsaf naar het Colosseum, waar gladiatoren in de oudheid vochten en een glimp opvangen van het prachtige Romeinse amfitheater om je heen, waar 60.000 schreeuwende toeschouwers kampioenen zouden zien vechten tegen hun tegenstanders tot de dood. Vanaf hier kun je zelfs de namen van Romeinse edelen zien uitgehouwen in sommige van de stoelen bovenop de Arena-verdieping. Zet je camera's klaar, deze weergave zorgt voor de perfecte foto. Na het ervaren van de exclusieve Arena Floor, klim je naar de eerste en tweede verdieping van het Colosseum. Zie waar de rijkste burgers van Rome zaten om de gladiatorenspelen te kijken. Je gids zal de regels van gladiatorenwedstrijden uitleggen, evenals hoe dit glorieuze bouwwerk de naam 'Colosseum' kreeg. Na de rondleiding in het colosseum zullen we u het toegangsbewijs voor het Forum Romanum en de Palatijn bezorgen. U kunt dit ticket gebruiken om die site te bezoeken.

Rome: rondleiding door het ondergrondse Colosseum

9. Rome: rondleiding door het ondergrondse Colosseum

Geniet van een begeleide wandeling en skip-the-line toegang tot het meest iconische symbool van het oude Rome, het Colosseum. Verken de minst bekeken delen van dit monument, waaronder de metro, de arenavloer en het Forum Romanum. Luister naar de geschiedenis en verhalen van je gids en krijg de volledige Romeinse ervaring. Ontmoet je gids en sla de wachtrij over naar de beperkte delen van het Colosseum. Stap de arenavloer op en hoor de legendes van de gladiatoren die ooit voor hun leven vochten. Krijg een echt perspectief van hoe het zou kunnen zijn geweest voor degenen die werden gekozen voor dit bloederige spel. Loop door de Poort des Doods, waar verslagen gladiatoren en dieren werden weggevoerd en leer oude geheimen uit het verleden kennen. Geniet van een panoramisch uitzicht op het amfitheater, met voldoende ruimte om te bewegen en foto's te maken. Verken de Colosseum Dungeons om meer te weten te komen over de bloedige geschiedenis van het monument. Stel je voor dat je door de tunnels loopt waar dieren en slaven werden opgeslagen, een plek waar gladiatoren hun angstaanjagende lot afwachtten. Krijg een volledig beeld van het oude Rome met een rondleiding door het Forum Romanum en de Palatijn. Kom meer te weten over de vele historische en burgerlijke gebeurtenissen die hier plaatsvonden en hoe deze plaats eeuwenlang het lot van Europa heeft bepaald.

Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

10. Colosseum: rondleiding ondergronds en oud Rome

Dit is de ultieme ervaring in het Colosseum met beperkte beschikbaarheid en de starttijden kunnen variëren. Nadat je je gids hebt ontmoet, kun je een aantal prachtige groothoek- en panoramische foto's maken van het Colosseum en de omliggende gebieden voordat de tour begint. Als een van de meest bezochte monumenten ter wereld, zul je regelmatig een lange ticketlijn aantreffen bij het Colosseum. Door deel te nemen aan deze tour, krijg je skip-the-line toegangskaarten, zodat de groep rechtstreeks naar binnen kan gaan en geen tijd verspilt aan het rondhangen in de ticketrijen. Als je het Colosseum binnenloopt, zul je de omvang beginnen te voelen van waar je bent. Deze tour geeft je ook toegang tot de Colosseum-arena met een prachtig uitzicht over het ondergrondse niveau. Bezoek de ondergrondse kamers en hoor verhalen over de gladiatoren en wilde dieren die daar werden gehouden. Tijdens het verkennen van de begane grond en tot aan het tweede niveau, zal je gids het verleden herscheppen met verhalen over epische veldslagen, een levendig beeld schetsen en je omgeving tot leven brengen. Leer meer over de soorten spellen en woeste veldslagen waar de Romeinen het meest van genoten. Zie waar de keizer zou worden neergestreken, hoog boven de arenavloer, klaar om het lot van een andere gladiator te beslissen terwijl hij voor een brullende Romeinse menigte stond. Naast het verstrekken van deskundige kennis, zal uw gids u ook wijzen op de beste plaatsen om die perfecte foto te maken tijdens uw tour, terwijl u door de omtrek van het Colosseum reist.

Sitemap Colosseum Arena

Wil je alle activiteiten in Colosseum Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Colosseum Arena

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 15.407 beoordelingen

Ik raad deze activiteit aan. De rondleiding werd gegeven door een echte liefhebber van oude geschiedenis, een uiterst aangenaam speels moment op plaatsen met een rijke geschiedenis waar weinig beschrijvende panelen aanwezig zijn. In de context van sterke hitte, raad ik ten zeerste aan om een hoed te dragen en een grote hoeveelheid te plannen, omdat de wachttijd voor toegang tot de fonteinen erg lang kan zijn.

Het is de moeite waard als je verder weg bent van het centrum van Rome en je moet vervoer nemen om naar het historische centrum te gaan, zoals mijn geval was, ik was in trastevere, het was het waard omdat ik altijd wat vervoer moest nemen, en in tegenstelling tot veel mensen zegt Roma niet klein en kun je niet alles lopend doen, zeker niet met 35 graden hitte in je hoofd.

Allemaal geweldig, Raul de gids van 10, goede uitleg en erg interessant, het laat zien dat hij veel geschiedenis van Rome kent, erg leuk, ik zou het zonder twijfel herhalen, ik raad het 100% aan, ik heb ook Pompeii bij hen ingehuurd omdat mijn ervaring fantastisch was. Bedankt Raul!!!!

We hadden het geluk om de prachtige faciliteiten te bezoeken in een kleine groep van slechts 14 personen met een bekwame gids (uit Zuid-Tirol). Het startpunt (ontmoetingspunt voor de deelnemers) moet in de documentatie worden vermeld.

Our English speaking guide Eduardo gave us an unforgettable experience! This was one of the best guided tours ever! Many thanks to your excellent company