Colosseum Arena
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Colosseum Arena Tours: Onze meest aanbevolen

 • Colosseum: tour met arenavloer, Forum Romanum en de Palatijn

  1. Colosseum: tour met arenavloer, Forum Romanum en de Palatijn

  Ontdek het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn tijdens een rondleiding langs alle drie de attracties. Kom alles te weten over het dagelijkse Romeinse leven, de bloederige geschiedenis van het Colosseum en de heuvel waar de stad naar verluidt gesticht is. Nadat je het Colosseum betreedt, tour je door het amfitheater met je gids die geschiedenis tot leven brengt. Bezoek de normaal gesproken ontoegankelijke arenavloer en stel je de menigte voor vanuit het perspectief van de gladiatoren voor. Vervolgens ga je naar het Forum Romanum, het epicentrum van het Romeinse sociale, politieke en religieuze leven. Als de thuisbasis van de tempel van Julius Caesar en de Romeinse senaat stond het vol grootse, klassieke architectuur en functioneerde het tevens als marktplaats. Loop daarna de Palatijn op, de vermeende geboorteplaats van Rome en het centrum van de 7 heuvels. Geniet vanaf daar van...

 • Rome: Palatijn, Colosseum, Forum Romanum zonder wachtrij

  2. Rome: Palatijn, Colosseum, Forum Romanum zonder wachtrij

  Ontmoet je gids buiten het Colosseum en ga tijdens een rondleiding terug in de tijd naar het oude Rome. Sla de lange wachtrijen over bij dit magnifieke amfitheater en luister naar fascinerende verhalen over de gebeurtenissen die binnen de muren plaatsvonden.

  Kom meer te weten over de technologische vooruitgang die Romeinse ingenieurs gebruikten om hun indrukwekkende bouwwerken te bouwen. Ontdek hoe het Colosseum keizers en brullende menigten in vervoering bracht. Bezoek het Forum Romanum en de Palatijn

  Geniet van vrije tijd na je rondleiding om de bezienswaardigheid op je gemak te verkennen.

  Geweldige host, helaas weet ik haar naam niet meer. Duidelijk, weet veel, humor, let goed op de groep, en wat een prachtige tour!

 • Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

  3. Colosseum: tour met arenavloer, ondergronds stelsel, Forum Romanum en de Palatijn

  Deze fantastische tour gaat naar het hart van het oude Rome en laat je de meest iconische monumenten van het Rijk verkennen. Een ervaren tourgids neemt jou en je groep mee terug naar de tijd van de gladiatorengevechten in het Colosseum. Je gids onthult ook de geheimen van het Forum Romanum, dat het politieke en economische centrum van de stad was. Geen rondleiding over dit gebied zou compleet zijn zonder het verkennen van de Palatijn. Dit was het Beverly Hills van het oude Rome, waar keizers en edelen woonden, hoog boven het gewone volk dat lager woonde.

 • Rome: tour ondergronds Colosseum, Arena & Forum Romanum

  4. Rome: tour ondergronds Colosseum, Arena & Forum Romanum

  Je verkent 's werelds meest beroemde amfitheater met een officiële gids en reist terug naar de tijd van het Romeinse Rijk in het monumentale Colosseum. Je krijgt toegang tot gebieden die niet beschikbaar zijn voor gasten met een regulier ticket, inclusief het ondergrondse niveau waar de wilde dieren werden gehouden voordat ze het gevecht aangingen met de gladiatoren. Treed de arena binnen via de Porta Libitinaria en ga naar de eerste verdieping.Maak je ervaring compleet door verder te gaan naar het 3e niveau, ook bekend als Belvedere (alleen als je deze optie gekozen hebt) voor een spectaculair uitzicht op de arena en het omliggende gebied. Je komt meer te weten over de innovatieve technieken die de ingenieurs hebben gebruikt om het monument te bouwen en te horen hoe het al honderden jaren bewaard is gebleven. Laat je verrassen als de geschiedenis tot leven wordt gewekt en je de politi...

  Quite a long tour (3hrs) of which half of the time we spent in Forum Romanum, and the rest in the colosseum. The Forum is ok to visit, with some nice views. The underground tour at the colosseum was interesting but not spectacular. We were told it was an extended tour that opened just a few months ago to the public. A guide from the Colosseum itself followed us and opened some closed doors here and there, indicating it’s indeed a special tour. The colosseum itself was beautiful, both from the outside and inside. Would definitely recommend to visit this, but not necessarily with a guide. Our guide was informative but for me she didn’t had to talk 3hrs non stop. The group was not too big, 13 people in total. I would recommend groups not larger than 15 to get a good experience.

 • Rome: voorrangstour Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn

  5. Rome: voorrangstour Colosseum, Forum Romanum en de Palatijn

  Begin je tour door het antieke Rome met de voorrangstoegang bij het Colosseum. Je ontmoet je gids en luistert naar een inleiding over het Colosseum. Leer over de ongelooflijke constructie van dit bouwwerk en waarom het vandaag de dag nog steeds wordt beschouwd als een technisch wonder. Terwijl je van je voorrangstoegang gebruik maakt, zie je, wanneer de gids je langs de lange wachtrijen loodst, de Romeinse cijfers boven elke boog. Verken de eerste en tweede verdieping van het Colosseum terwijl je gids de verhalen over de keizers, gladiatoren en beroemde gevechten, die het Colosseum tot het meest gevierde antieke monument in Rome maakten, tot leven brengt. Met je nieuw verworven kennis van de oude Romeinen, zul je het tweede gedeelte van de tour beter begrijpen en waarderen - een wandeling over het Forum Romanum en de Palatijn. Loop langs de ongelooflijke Boog van Constantijn en luister ...

 • Rome: tour met voorrangstoegang arena Colosseum & oude Rome

  6. Rome: tour met voorrangstoegang arena Colosseum & oude Rome

  Bespaar kostbare tijd en sla de lange rijen voor het Colosseum over wanneer je 's werelds beroemdste amfitheater binnenkomt door de Poort der Gladiatoren. Zie een gedeeltelijk gereconstrueerd gedeelte van de arenavloer om je voor te stellen hoe het gebouw er tijdens het Romeinse Rijk uitzag. Volg je gids op een spannende reis door de geschiedenis van het monument, en zie de ondergrondse kamers waar wilde dieren voor het bloeddorstig amusement werden gehouden van dichtbij. Leer hoe het gebouw tot leven werd gebracht en hoor over de gevechten die er in de loop der tijd plaatsvonden Herbeleef de ervaring van de gladiatoren vanuit een exclusieve perspectief, voordat je naar het Forum Romanum gaat en het centrum van het politieke en sociale leven in het oude Rome ontdekt.

  Tour gehad van Humi. Super lieve vrouw die heel veel leuke dingen van de bezienswaardigheden weet. Nam echt de tijd en maakte leuke grapjes tussendoor. Hele leuke en interessant tour hebben we gehad. Top geregeld. Dankjewel Humi!

 • Rome: Colosseum onder het maanlicht

  7. Rome: Colosseum onder het maanlicht

  Ontmoet buiten het metrostation Colosseum om een aantal groothoekfoto's van het monument te maken voordat je naar binnen gaat. Sla de lange rijen over om het theater binnen te gaan en krijg meteen een idee van de enorme omvang. Treed in de voetsporen van de gladiatoren en ga in de arena staan voor een prachtig uitzicht op het ondergrondse gebied. Ga onder de grond om de ondergrondse kamers te verkennen en verhalen te horen over de hevige gevechten tussen de gladiatoren en wilde dieren. Bewonder terwijl het verleden tot leven wordt gebracht door verhalen over woeste games. en zie waar de keizer boven de arenavloer zat terwijl je een rondleiding door de omtrek maakt.

 • Rome: Colosseum-tour met toegang tot het Forum Romanum en de Palatijn

  8. Rome: Colosseum-tour met toegang tot het Forum Romanum en de Palatijn

  Begin uw begeleide wandeling buiten het prachtige Colosseum. Sla de lange wachtrijen over als je het indrukwekkende amfitheater binnengaat. Duik in de geschiedenis van het oude Rome, want je vermakelijke gids leert je alles over de Romeinse geschiedenis, architectuur en archeologische feiten. Neem de tijd om het bijna 2000 jaar oude monument in je eigen tempo te verkennen. Ga verder naar het Forum Romanum. Bekijk het historische gebied dat ooit het centrum was van alle politieke, sociale en economische leven in de 'Eeuwige Stad'. Verken de oude ruïnes in je eigen tijd. Bezoek de Palatijn, een van de oudste delen van de stad Rome, vermoedelijk de locatie van de grot, waar Romulus en Remus werden gevonden door de wolvin. Leg vanaf dit iconische punt prachtige panoramische foto's van het Colosseum en de stad zelf vast.

 • Colosseum Underground en Ancient Rome Tour

  9. Colosseum Underground en Ancient Rome Tour

  Ontdek wat er onder de arenavloer ligt terwijl je getuige bent van de kerkers, ondergrondse tunnels en kamers van het colosseum. De tour begint met speciale toegang tot de arenavloer waar je een introductie krijgt voordat je ondergronds afdaalt. Terwijl je op de arenavloer staat, loop je in de voetsporen van gladiatoren en stel je de brullende menigte voor. Krijg een goed beeld van waar de keizer met een enkel gebaar het lot van de krijgers zou beslissen die hieronder wachten. Daal vervolgens af onder het colosseum en zie de tunnels die het colosseum met de Ludus Magnus verbonden, waar de gladiatoren zouden trainen. Observeer de kamers die wilde dieren huisvesten en zie de liften die werden gebruikt om deze roofdieren op de arenavloer los te laten, tot verrassing van gladiatoren en de vreugde van toeschouwers. Ga verder met een wandeling door het Forum Romanum, het centrum van het oude...

  Hele leuke tourguide (Sergio, man uit Portugal). Maakte leuke grapjes tussendoor, waardoor de lange tour van 3 uur in de warmte zeker dragelijk maakte. Het vloog voorbij!

 • Rome: rondleiding Colosseum van 1 uur met snelle toegang

  10. Rome: rondleiding Colosseum van 1 uur met snelle toegang

  Kies zelf of je 's ochtends, om 09:30 of 11:00 uur, of 's middags, om 13:00 of 15:00 uur, wilt worden rondgeleid. Voordat je rondleiding van start gaat kun je alvast mooie landschaps- en panoramafoto's maken van het Colosseum en de omgeving. Met je ticket met versnelde toegang kun je direct naar binnenlopen, zonder tijd te verspillen in de rij voor de kassa.   Treed het Colosseum binnen en ervaar de grandeur van dit spectaculaire bouwwerk. Je mag ook de arena in, waar je prachtig zicht hebt op het ondergrondse niveau. Je verkent de arenavloer en klimt tot op het tweede niveau, terwijl je gids de muren tot leven wekt met verhalen over epische gevechten. Ontdek welke soorten spelen hier plaatsvonden en welk entertainment de Romeinen het allerliefst zagen. Je bekijkt de plek waar ooit de keizer hoog boven de arenavloer troonde. Ten overstaan van de joelende Romeinse menigte beschikte hij ...

  Een prima gids. Goed te verstaan via de audio die je krijgt uitgedeeld. Wist veel te vertellen. Nam ook de tijd voor de vragen die gesteld werden.

Sitemap Colosseum Arena

Wil je alle activiteiten in Colosseum Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Colosseum Arena

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 10.226 beoordelingen

L'esperienza è stata unica e penso che ogni visitatore di Roma dovrebbe farla. Il percorso prevedeva il colle Palatino en fori Romani e il Colosseo. La guida, Sara, era preparatissima e professionale, e anche disponibile a rispondere a nostre curiosità. Consiglio i tour con gruppi piccoli per godere al meglio i siti. Consigliatissimo

Fantastische tour door het Collosseum, de ondergrondse Collosseum, Forum Romanum enz. Ontzettend veel verteld op een interessante manier door onze gids Serena!

Geweldige tour met veel feitjes. Je krijgt het gevoel terug in de tijd te gaan en meegenomen te worden in het leven van toen door daniele onze tourgids

Inga was een super gids die met veel liefde en passie verteld. Zeker en vast een aanrader.

Zeer informatief en onderhoudend! Het was leuk! Een geweldige rondleiding.