Colosseum
Religie & spiritualiteit

Religie & spiritualiteit
167 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Rome

Rome

Colosseum Religie & spiritualiteit: onze aanbevelingen

Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour

Rome: Voorrangstoegang Colosseum, Forum Romanum & Palatijn Tour

Explore the monumental amphitheater in the heart of Rome, which stands as a testament to the greatness of ancient Roman engineering. Your guide will tell you about the spectacular gladiator combats, sea battles, wild animal hunts, and other events which could last up to 100 days! Through their stories, you'll get a glimpse into the Roman Empire's displays of power and entertainment. During this tour, you will also visit the Palatine Hill and the Roman Forum (most people's favorite part of the tour), an open-air museum of Rome's ancient political, commercial, and religious center. The Palatine Hill and Roman Forum offer an unparallel journey through time, where the founding legends of Rome lived and left their mark in history. Despite centuries of natural disasters and looting, the Colosseum and Roman Forum remain iconic symbols of Rome's eternal attraction, hosting millions of visitors every year.

Rome: Rondleiding door het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Rome: Rondleiding door het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Verken het beroemdste amfitheater ter wereld tijdens deze rondleiding. Ga het Colosseum binnen met voorrangstickets en leer over de ongelooflijke geschiedenis. Wandel met jouw gids over de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum om de meest iconische monumenten van het oude Rome te zien. Begin de rondleiding met het bewonderen van de buitenkant van het Colosseum. Luister terwijl je gids de geschiedenis van het monument door de eeuwen heen uitlegt. Ga het amfitheater door een veiligheidscontrole binnen en ontdek de spectaculaire activiteiten die er plaatsvonden. Bezoek vervolgens de eerste verdieping en bewonder het interieur.  Neem even de tijd om te stoppen voor de imposante Boog van Constantijn terwijl jouw gids de geschiedenis en belangrijkste kenmerken beschrijft. Wandel over de oude Via Sacra om bij de ingang van de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum te komen. Bewonder na de veiligheidscontrole de Boog van Titus van dichtbij. Ga verder met de rondleiding over de Palatijnse Heuvel, waar de overblijfselen van de oudste nederzetting van de stad zijn. Bezoek enkele van de belangrijkste keizerlijke residenties: het Palatijnse Stadion, de Domus Augustana en de Domus Flavia. Daal vervolgens af naar de vallei waar het Forum Romanum zich bevindt. Ontdek langs de Via Sacra de pracht van de Basiliek van Maxentius, de bronzen deur van de Tempel van Romulus, de merkwaardige hangende deur van de Tempel van Antoninus en Faustina, de Tempel en het Huis van de Vestaalse Maagden. Uiteindelijk kom je aan in het centrale gedeelte van het Forum Romanum, dat door de eeuwen heen het politieke, religieuze, economische en juridische centrum en plein van de oude stad is geworden. Bewonder en leer meer over de Curia, de Boog van Septimius Severus, het Tabularium, de Tempel van Saturnus en nog veel meer.

Rome: Rondleiding door Colosseum, Forum Romanum & Palatijnse Heuvel

Rome: Rondleiding door Colosseum, Forum Romanum & Palatijnse Heuvel

Ga het Colosseum binnen via een speciale groepsingang. Treed in de voetsporen van de gladiatoren en bekijk het monument vanuit een 360° panoramisch uitkijkpunt. Stel je met behulp van je gids voor hoe het was om 50.000 bloeddorstige toeschouwers te zien. Bezoek het Forum en loop langs verschillende belangrijke oude Romeinse overheidsgebouwen. Zet een stap in het verleden op het Forum Magnum, dat ooit een bruisende marktplaats was. Leer meer over de oude Romeinse cultuur en stel je voor hoe ze leefden. Beklim de Palatijnse Heuvel, een van de zeven heuvels van Rome. Ervaar de oudste plek van de stad, 40 meter boven het Forum Romanum. Bewonder het uitzicht op het Circus Maximus.

Rome: Colosseum Roman Forum Experience met multimediavideo

Rome: Colosseum Roman Forum Experience met multimediavideo

De gekozen tijd van je boeking verwijst naar de tijd bij het VVV-kantoor, Piazza D'Ara Coeli 16. Op het kantoor krijg je inleidende informatie van een multimediavideo en dan ga je te voet op pad om eerst het Forum, de Palatijnse Heuvel en aan het eind het Colosseum te bekijken. Begin je belevenis bij het kantoor van de activiteitenaanbieder, waar je al je tickets voor de belevenis ophaalt en geniet van een multimediavideo over het oude Rome. Ontdek vervolgens het Archeologisch Park: Romeins Forum, Palatijnse Heuvel en het Colosseum. Bekijk het Forum Romanum, waar de alledaagse Romeinse burgers woonden, bekijk het graf van keizer Julius Caesar en verken de oude ruïnes op je eigen tempo. Vervolg je bezoek met de Palatijnse Heuvel, de plek waar Rome werd gesticht en waar de belangrijkste huizen van keizers en koningen stonden. Het ligt op een steenworp afstand van het Forum Romanum en Circus Maximum. Aan het einde stap je een van de beroemdste monumenten ter wereld binnen: het Colosseum. De toegang tot het Colosseum is ongeveer 2 uur na de tijd van het trefpunt. Verken het immense amfitheater - het grootste ooit gebouwd door het Romeinse Rijk. Maak je ervaring compleet met een Engelse rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Rome - ideaal om je kennis te laten maken met de geschiedenis van de stad. Let op: de ervaring is inclusief: 18€ toegangsbewijs met reservering + bijkomende diensten.

Rome: Hop-On Hop-Off Panoramic Open Bus Ticket

Rome: Hop-On Hop-Off Panoramic Open Bus Ticket

Ontdek Rome in je eigen tempo met een hop on, hop off-sightseeingbus met open dak. Bekijk de keizerlijke monumenten van het oude Rome en de barokke en renaissancistische gebouwen van het historische centrum terwijl je meer te weten komt over het glorieuze verleden en heden van de stad. Ervaar Rome als nooit tevoren op onze Hop-on Hop-off busroutes. Kies waar u uw tour wilt beginnen en bewonder de beste bezienswaardigheden en topattracties van de Eeuwige Stad op onze Groene Route, ontdek de Italiaanse smaken op onze Oranjeroute, en geniet van buiten de gebaande paden gelegen plekken van Rome op onze Blauwe Route. Aan boord van de audiogids krijgt u stadscommentaar tijdens uw rondreis. U kunt zo vaak als u wilt in- en uitstappen tijdens de dagelijkse, 24-uurs, 48-uurs of 72-uurs periode vanaf het moment dat u uw ticket voor het eerst valideert. Bussen rijden ongeveer elke 20 minuten: Terminal 1 (Piazza dei Cinquecento hoek Via Cavour)4 Santa Maria Maggiore (Piazza Dell'Esquilino, 12) Colosseum (Via di San Gregorio dicht bij de ingang van Palatine) Circus Maximus (via del Circo Massimo Belvedere Romolo e Remo) Piazza Venezia (Via del Teatro Marcello voor burgernummers 32 -34) Vaticaanstad (Lungotevere Tor di Nona 7) Villa Borghese (Via Ludovisi 48) Barberiniplein (Via Barberini,14) Piramide / Testaccio-wijk (piramide van Cestius - niet-katholieke begraafplaats, St. Paul City-poort en St. Paul out of Wall) Eataly (Eataly-markt, Garbatella-wijk, straatkunst) Galleria Borghese (Via Pinciana) Bioparco/dierentuin (Via Mercadante 34,36) Villa Giulia (Piazza Thorvaldsen -Nationale Etruskische musea,Nationale galerij voor moderne en hedendaagse kunst) Auditorium Parco della Musica (Via de Coubartin) Maxxi-musea (via Guido Reni 4/a)

Rome: Colosseum en Romeins Forum Experience & audiogids App

Rome: Colosseum en Romeins Forum Experience & audiogids App

Kruip onder de huid van het oude Rome met skip-the-line-toegang en een audiogids voor het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel. Bezoek deze legendarische bezienswaardigheden op je gemak en bewonder het vernuft van de Romeinse architectuur en techniek. Ga voorbij de lange rijen en betreed het legendarische Colosseum, een oud amfitheater met een rijke geschiedenis. Proef de unieke sfeer in de arena die ooit getuige was van gladiatorengevechten en exotische dierenspektakels. Ga vervolgens op reis door het Forum, waar verhalen over politieke intriges en triomfen zich ontvouwen. Verken de overblijfselen van dit bloeiende centrum, dat een kijkje biedt in het dagelijks leven van een van de grootste beschavingen uit de geschiedenis. Waag je ten slotte op de Palatijnse Heuvel, de mythische geboorteplaats van Rome door Romulus. Bewonder de grandeur van de weelderige residenties en de keizerlijke verblijven. Wandel door de ontzagwekkende ruïnes en het panoramische uitzicht van het Circus Maximus.

Rome: Colosseum Tour met toegang tot de Gladiator Arena

Rome: Colosseum Tour met toegang tot de Gladiator Arena

Bezoek een van de meest iconische attracties van Rome tijdens een rondleiding met gids in het Colosseum. Leer meer over de rijke geschiedenis van deze plek, hoor verhalen over de spelen die hier plaatsvonden en ga door de gladiatorenpoort naar de vloer van de arena. Loop door de achterdeur van het Colosseum en ga rechtstreeks naar de vloer van de arena door de poort die is vernoemd naar Libitina, de godin van de begrafenissen. Betreed de plek waar ooit dode gladiatoren en dieren werden weggedragen. Voel de majesteit van het oude Rome onder je voeten terwijl je over de trappen loopt van degenen die vochten in gladiatorengevechten. Geniet van een verbazingwekkend 360-graden uitzicht op het Colosseum. Kijk omhoog naar ruïnes die ooit gevuld waren met duizenden toeschouwers. Maak uitstekende foto's, want het aantal bezoekers is beperkt voor een bepaalde tijd. Verken het algemene toegangsgebied met de begane grond, de tweede verdieping en een balkon met een verbazingwekkend uitzicht over het Forum Romanum en de Boog van Constantijn. Stap op het podium dat gereserveerd is voor de belangrijkste Romeinen boven de hoofdingang van de Arena en voel de sensatie van het amfitheater. Laat je gids je een beeld schetsen van het verleden met boeiende verhalen en legendes.

Rome: Rondleiding door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn

Rome: Rondleiding door het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijn

Ontdek het Colosseum van Rome, het Forum en de Palatijn en kom meer te weten over de geschiedenis van de stad. Sla de wachtrijen over en bezoek de eerste en tweede verdieping van het Colosseum. Bekijk de Boog van Titus en de plaats waar Julius Caesar werd begraven. Begin je tour door het antieke Rome met voorrangstoegang bij het Colosseum. Luister naar een inleiding over het Colosseum en kom meer te weten over de ongelofelijke constructie van het gebouw, en waarom het tot op de dag van vandaag als een technisch wonder wordt beschouwd. Let op de Romeinse cijfers boven elke boog als je binnenkomt. Verken de eerste en tweede verdieping van het Colosseum terwijl je gids verhalen vertelt over de keizers, gladiatoren en beroemde gevechten, die het Colosseum tot het meest gevierde antieke monument in Rome maakten. Met je nieuw verworven expertise over de oude Romeinen, loop je door het Forum Romanum en de Palatijn. Loop langs de triomfboog van Constantijn en luister naar het verhaal van de geboorte van Rome en de legendarische tweeling Romulus en Remus. Eenmaal op het Forum Romanum passeer je de Boog van Titus, het Huis van de Vestaalse Maagden en de begraafplaats van Julius Caesar - alles op wat ooit een uitgestrekt moerasgebied was. Dan ga je verder naar de Palatijn, waar je de ruïnes van de keizerlijke paleizen ziet, het uitgestrekte terrein van waaruit de keizers over de stad regeerden.

Rome: Colosseum, Forum, Palatijn Voorrangstoegang

Rome: Colosseum, Forum, Palatijn Voorrangstoegang

Ontdek het hart van het oude Rome met prioritaire voorrangstickets voor een aantal van de meest opmerkelijke historische bezienswaardigheden van de stad. Overwin de wachtrijen met vooraf gereserveerde tickets voor het Colosseum, het Forum Romanum en de Palatijnse Heuvel. Ontmoet je gastheer bij de Boog van Constantijn. Laat je leiden naar het Colosseum en profiteer van voorrangstoegang zodat je dit architectonische wonder in je eigen tempo kunt verkennen. Vervolg je bezoek aan de historische wonderen van het oude Rome met een bezoek aan het Forum Romanum. Wandel door de oude straten die de kern vormden van de hoofdstad van het Romeinse Rijk. Bewonder het uitzicht op deze historische plek vanaf de top van de Palatijnse Heuvel.

Rome: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus met Audiogids

Rome: City Sightseeing Hop-on Hop-off Bus met Audiogids

Verken de Eeuwige Stad vanuit een hop-on hop-off sightseeingbus met je ticket voor 1 dag, 24, 48 of 72 uur. Reis langs de iconen van de stad, verlaat de bus bij een van de acht haltes en spring weer op de volgende bus als je verder wilt. Blijf flexibel terwijl je alle geweldige bezienswaardigheden in Rome ziet. De legende vertelt over Romulus en Remus en de 7 heuvels van Rome. Vandaag de dag is de stad de thuisbasis van een van de grootste kerken ter wereld, de Basilica di San Pietro van het Vaticaan, te bereiken via een prachtige elliptische piazza. Andere beroemde bezienswaardigheden zijn het prachtige Colosseum, de filmische Trevifontein en de romantische Spaanse Trappen. Met zijn levendige cafécultuur en schilderachtige trattoria's blijft Rome inspireren. De volledige rondwandeling duurt 100 minuten en je kunt onderweg op elk van de volgende punten uitstappen: Locatie dichtst bij onze bushaltes Terminal A Largo di Villa Peretti of Terminal C Piazza dei Cinquecento Santa Maria Maggiore San Giovanni in Laterano Colosseum Circo Massimo Piazza Venezia Largo Argentina Piazza Navona Vaticano (Castel Sant'Angelo) Piazza di Spagna (Fontana di Trevi) Piazza Barberini Viale Enrico de Nicola (Stazione Termini)

Veelgestelde vragen over Colosseum-Religie & spiritualiteit

Welke andere activiteiten dan Colosseum-Religie & spiritualiteit zijn de moeite waard in Rome?

Andere onmisbare dingen om te doen in Rome:

De topbezienswaardigheden in Rome

Activiteiten in Colosseum

Steden in Italië

Andere activiteiten in Colosseum

Wil je alle activiteiten in Colosseum bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Colosseum

Gemiddelde beoordeling

3.7
(174 beoordelingen)

Liviania was een uitstekende gids die een prachtige achtergrond gaf van elke locatie die we bezochten. Ze zorgde voor ons toen we door de wegen reisden en zorgde ervoor dat we haar op de voet volgden. Ze gaf ons voldoende tijd rond elke site. Zorg er wel voor dat je goed kunt fietsen, dan zul je echt genieten van deze tocht. Er was geen heuvelopwaarts. Zeer mooie rit in dit lenteseizoen

Rome vergt veel wandelen en de stenen weg is moeilijk begaanbaar. Onze gids (Andrei) was zeer grondig met informatie over Rome. Over het algemeen was het een uitstekende maar vermoeiende tour voor senioren zoals ik en mijn familieleden. Maar we hebben het overleefd... Bedankt Get Your Guide (CIVITA TOURS)

Leuke gids met veel kennis, Zeer vriendelijke medewerkers. We hebben met eigen fietsen en een hondenkar meegedaan met de stadstoer en dat ging prima

Marco heeft ons uitstekend door heel Rome geleid. Hij legde de geschiedenis van de stad heel goed en met veel passie uit. Zou het zeker aanbevelen!

We hadden een tour met Alexander. We hebben veel gezien. De gids kon veel vertellen en zijn verhalen waren heel goed te volgen.