Columbus Circle, New York

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Columbus Circle, New York

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 1.024 beoordelingen

In combi met NewYorkCITYPass een perfecte manier om NY te verkennen

De All Around Town Pass (Hop on, hop off) bood in combinatie met de NewYorkCITYPass een perfecte manier om New York te verkennen. De geboden night tour vormt zonder meer een hoogtepunt. De gidsen verschillen in kwaliteit (van slecht tot zeer goed), maar doordat iedere bus een eigen gids heeft, heb je uiteindelijk toch het hele verhaal gehoord over New York. De geluidsinstallatie in de bus is niet (meer) van de beste kwaliteit. Doordat de gids meestal bij / op de trap ging staan en wij daar vlakbij gingen zitten, hebben wij het meeste toch wel gehoord.

New York Hop on Hop off-tour echt een aanrader.

Het inwisselen van de voucher voor tickets ging zonder problemen. De medewerkster probeerde ons nog wel VIP passen aan te praten voor 25,00 dollar per persoon, maar dit hebben wij niet gedaan. Wij hebben altijd plek gehad op het bovendek en hierbij verteld een gids wat er te zien valt. Je kan ook kiezen voor een digitale gids in andere talen. Het is ons prima bevallen.

Prima manier om goede indruk van stad te krijgen

Personeel met veel en relevante info over de stad. Intercom werkte prima met goede comfortabele in-ear koptelefoon. Altijd genoeg plaats inde bus (ook boven).

Geweldige tour met een fantastische gids (Darren??) Kan de historie van de stad met heel veel humor vertellen. Wij hebben er van genoten!