Columbuszuil

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Columbuszuil

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.489 beoordelingen

Heel leuke tour en een goede eerste ervaring op een Segway.

Barcalona is erg druk dus als first timer on a segway was dit een goed route.. de "winkel" zelf is erg afgelegen maar de mannem waren echt heel aardig en de introductie les was heel goed, rustig aangepakt en met geduld gegeven. Alleen was ik een beetje teleurg dat het een beetje van de tour beschrijving afdwaalden.. de smalle straatjes van de Gothische wijk hebben we er maar een van gehad een geen uitleg over de wijk zelf.. We hebben volgens mij geen observatie dek van de W hotel bezocht en Parc Ciutadella - Arc de Triump ook niet gezien.. beetje jammer eigenlijk want daarna hadden we geen tijd om het zelf te doen ivm Camp Nou bezoek.

Prima geregeld, veel personeel aanwezig!

De tour was goed geregeld. Bij het tonen van de voucher kregen we de kaarten en stuurde ze ons direct naar de juiste opstapplaats voor de door ons gekozen route. Overal stond herkenbaar personeel. De plattegronden zijn duidelijk. Er rijden regelmatig bussen, zodat we nooit lang gewacht hebben. Echt een aanrader als je veel wil zien en helemaal onbekend bent!

David was een goede gids. We kregen eerst de kans om even te oefenen (20 minuten) dat was fijn. Dit viel buiten het uur. We hadden een klein groepje (4 personen). David spraak goed Engels en vertelde onderweg ook over Barcelona. Erg leuke tour!

Heel erg fijn je kunt gaan en op-en uitstappen wanneer je wilt.

Je stapt uit en stapt op waar je wilt. Er waren 3 routes,rode,blauwe en groene. Allemaal iets anders. Ze komen bijna om het kwartier en het is fijn met de oortjes,je kunt het beluisteren waar we langs gaan in je eigen taal.

prima manier om de highlights van Barcelona te zien

Als je, zoals ik, voor de eerste in Barcelona bent en niet zoveel tijd hebt, is dit een prima eerste kennismaking met de stad. Ik kom zeker terug en dan weet ik waar ik het liefst heen wil.