Concentratiekamp Płaszów

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Concentratiekamp Płaszów

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 943 beoordelingen

Mooie en interessante rondleiding. De titel van deze excursie is ietwat misleidend, want het aspect "Schindler" is een detail maar dit doet geen afbreuk aan de rondleiding. Deze geeft een duidelijk beeld van de situatie van Krakau tijdens WOII

Prachtige ervaring deze expositie over Krakau in oorlogstijd. Wij hadden gehoopt meer te zien van de emaille fabriek en schindler. We wisten dat het meer ging over Krakau in oorlogstijd, maar schindler was nu wel heel summier aan de orde.

Ondanks dat we iets anders in ons gedachten hadden hebben we echt een leuke middag gehad! We waren maar met z'n drieën inclusief de gids. Daardoor konden we onze eigen wensen toevoegen en hebben we een andere route gedaan dan normaal.

Prettige rondleiding gehad. Mary vertelde alles duidelijk en nam ook de moeite om alle vragen te beantwoorden. Fijn dat de groep niet te groot was zodat je ook duidelijk alles kon horen.

Het parkeren is een probleem, zorg dat je ruim op tijd bent. Zo’n 20 minuten lopen aan de andere kant van de rivier is een winkelcentrum met parkeergarage