Conciergerie
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Regel nu je ticket!

Conciergerie: tours & tickets

Conciergerie: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Parijs

Bekijk alle 735 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Conciergerie

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 3.706 beoordelingen

Wij hebben eerst gegeten en daarna de boottocht gedaan . Het eten was erg goed , zelfs voor de 3 kids die we bij ons hadden . Zeer vriendelijke bediening , het eten duurde ongeveer 2.30 uur en daarna de boottocht die ook zeer de moeite waard was . Een tip is om de boottocht te doen als het donker is , dit is erg mooi met alle lampjes in stad . Deze activiteit is zeer aan te raden , zeker voor de prijs die je er voor betaald !

Parijs: boottocht van 1 uur en diner in bistro Beoordeeld door

Je hoeft niet aan te schuiven in de rij, maar kan onmiddellijk naar binnen. De barcode wordt gescand als ingangsbewijs. In sommige musea moeten jongeren, die gratis toegang hebben owv hun leeftijd, wel aanschuiven voor een gratis ticket. Dit was het geval in Les Invalides en Cité de l'architecture & du Patrimoine. Zeer handig dat het afhaaladres van de museumpas laat open is.

Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen Beoordeeld door

Zeer veel gezien, vooral handig dat je vaak een afzonderlijke ingang hebt waardoor je snel binnen bent. Bij St. Capelle bijvoorbeeld kost een kaartje €10. Echt wel de moeite waard. Wij hebben uitvoerig de kapel bezocht echter toch maar 20 min daar doorgebracht. Toen we buiten kwamen stonden mensen die gelijktijdig arriveerde nog in de rij voor aanschaf van de tickets.

Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen Beoordeeld door

Prima pas om overal snel binnen te komen. Je hoeft niet in een rij te wachten. Ik heb deze pas in Parijs opgehaald. Prima service en het kantoor was goed te vinden. Alle mooie musea staat erop.

Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen Beoordeeld door

deze pas is zijn prijs waard als je voldoende musea plant. We hadden meestal aparte lijn als entree en we spaarden zo vele uren. We nemen dit volgende keer weer.

Parijs Museumpas: 2, 4, of 6 dagen Beoordeeld door