Belevingen in
Constância

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Constância: De beste dingen die je niet wil missen

Dagexcursie vanuit Lissabon: de Tempeliers

1. Dagexcursie vanuit Lissabon: de Tempeliers

Breng een dag door in de Portugese dorpjes Constância en Tomar en ontdek de geschiedenis van de Tempeliers. Je reis begint in Lissabon. Tomar was voor Portugal en Spanje de hoofdstad van de Tempeliers en een van de belangrijkste tijdens de middeleeuwen. Het grootste monument van de stad is het Convent van Christus - door UNESCO aangewezen als Werelderfgoed. Op kleine afstand van Tomar bevindt zich het kasteel van Almourol. Dit symbolische monument was ooit eigendom van de Tempeliers. Het kasteel van Almourol en de stad Tomar zijn perfecte voorbeelden om de mystiek van de Tempeliers te kunnen begrijpen. Deze mannen waren zowel vechtende ridders als monniken en leefden volgens een streng militair regime maar hadden tegelijkertijd ook een diep spiritueel bestaan. Na afloop van de excursie word je afgezet bij een van de twee locaties in het centrum van Lissabon: Restauradores of Marquês de Pombal. De excursie is beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag.

...
Lissabon: Tomar and Almourol Knights Templar Tour

2. Lissabon: Tomar and Almourol Knights Templar Tour

Volg de voetsporen van de mysterieuze Tempeliers, een religieus-militaire orde, tijdens deze dagexcursie. De Tempeliers speelden een belangrijke rol in de Portugese geschiedenis van de stichting van het land, tot het tijdperk van de Portugese ontdekkingen. Bezoek het pittoreske dorpje Constância, evenals het kasteel Almourol, gebouwd door de Tempeliers op een klein eiland. Zie het Tomar-klooster van Christus, een kerk die is geïnspireerd door de tempel van Salomo. Verken de vele kloostergangen en zie het iconische Manueline-venster. Beide bieden inzicht aan de Tempeliers. Tomar was het voormalige hoofdkwartier van de Tempeliers, waardoor deze plaats een van de belangrijkste locaties in de middeleeuwse wereld is, en staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ga op stap naast de gotische kerk van Santa Maria do Olival, een prachtige kerk uit de 12e eeuw die is opgericht voor de Tempeliers. Je gids zal je onderweg vergezellen en verhalen en curiositeiten delen over de plek die je bezoekt.

...
Van Lissabon: dagtocht naar kastelen Tomar en Almourol

3. Van Lissabon: dagtocht naar kastelen Tomar en Almourol

Begin uw excursie met pick-up in uw hotel in Lissabon en raadpleeg een eigen auto met airconditioning, bestemd voor Tomar, een historische stad vol met prachtige testamenten naar het verleden. Ontdek hier de betekenis van het UNESCO-genoteerde klooster van Christus en verdiep deper in de geschiedenis van de Templar van de Ridders. Zie, twee tempelkerken en de synagoge van Tomar. Probeer dan de Ginja en ga naar Constância voor de lunch. Bezoek het kasteel van Almourol en bekijk je ogen op een goed voorbeeld van de militaire architectuur uit de 12e eeuw. Uw tour concludeert met afgifte in uw hotel in Lissabon.

...
Vanuit Lissabon: Tomar, Christ Convent & Almourol Castle Tour

4. Vanuit Lissabon: Tomar, Christ Convent & Almourol Castle Tour

Ontmoet je lokale gids en ga naar Tomar tijdens een roadtrip van ongeveer een uur. Als je daar bent, ga je rechtstreeks naar het Tempelierskasteel en het klooster Convento de Cristo en sta versteld van dit prachtige monument vol geschiedenis. Daal af naar de stad Tomar en bezoek de oude stad langs de oude synagoge, de oudste van Portugal. Je hebt de kans om rond te lopen en enkele van de meest unieke gebouwen in de stad te vinden. Breng wat vrije tijd door om te genieten van de lunch. Verlaat Tomar en ga naar Constância, waar Luís de Camões, de beroemdste Portugese dichter, zou hebben geleefd. Geniet daar van het prachtige uitzicht op de samenvloeiing van de rivieren Zêzere en Tejo. Maak een boottochtje in de kalme wateren van de Taag tot aan het unieke Almourol-kasteeleiland, waar u wat meer vrije tijd hebt om te verkennen. Aan het eind van de dag keert u terug naar Lissabon in de comfortabele bus.

...

Sitemap Constância

Wil je alle activiteiten in Constância ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Constância

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 121 beoordelingen

Prima tour!

Deze tour gaf ons een inkijk in het leven en het wonen van de Tempeliers. De gids was deskundig en probeerde zo goed mogelijk uitleg te geven. Dat lukte niet helemaal. De stem van de tourgids wat nogal zacht. Omdat mijn vrouw en ik achter in het minibusje zaten konden we vaak door het geluid van de motor en het verkeer onze gids moeilijk verstaan. Over het algemeen is de tour van de tempeliers een leuke tour als je geïnteresseerd bent in geschiedenis. Het is niet aan veel mensen besteed om een hele dag door kastelen, kloosters en kerken te kijken. Wij houden ervan om terug in de tijd te kijken. Voor ons was het een leuke tour. Wij hebben genoten, veel geleerd. Dagtour de Tempeliers. Een aanrader!