De populairste activiteiten van Córdoba, Argentinië

Argentinië Data Plan

1. Argentinië Data Plan

Ontdek de magie van Argentinië terwijl je moeiteloos verbonden blijft met de eSIM van ConnectPhone. Onze eSIM zorgt ervoor dat je verbonden blijft met de wereld terwijl je de schoonheid en levendigheid van Argentinië verkent. Onze eSIM biedt een flinke 3GB of 10GB aan high-speed data, waardoor het ideaal is voor reizigers die een betrouwbare internetverbinding nodig hebben om te navigeren, te streamen, hun ervaringen te delen op sociale media of om in contact te blijven met familie en werk. Het maakt niet uit hoe lang je gaat reizen, wij hebben een plan dat je online connectiviteit garandeert.

Alberdi-buurt: wandeltocht door revolutionaire identiteiten

2. Alberdi-buurt: wandeltocht door revolutionaire identiteiten

Je loopt door de wijk Alberdi om meer te weten te komen over lokaal activisme en de belangrijkste rol van zijn buren in revolutionaire gebeurtenissen in Córdoba: Cordobazo en Universiteitshervorming. Je begint met een wandeling op de begraafplaats San Jeronimo, waar je de graven van drie van de leiders bezoekt, en loopt vervolgens naar het Julio César Villagra-stadion om te leren hoe de passie voor voetbal deze plek een unieke identiteit geeft. Vervolg uw wandeling naar het Universitair Hervormingsmuseum en het National Clínicas Hospital, een nationaal historisch gebouw. Geniet ten slotte van een picknick naast de rivier (Costanera). Je probeert een traditionele 'merienda' (inbegrepen) en leert hoe je 'mate' (Argentijnse thee) kunt bereiden.

Privérondleiding door Cordoba

3. Privérondleiding door Cordoba

Met 1,5 miljoen inwoners biedt Córdoba City een mix van zijn koloniale erfgoed en de levensstijl van elke moderne stad. Bezoek met ons de oudste constructies van Argentinië en ontdek hun geschiedenis onder de activiteit van moderne winkels en gebouwen. Neem een kijkje op het centrale plein met zijn prachtige kathedraalkerk en het koloniale stadhuis, word een getuige van het verleden in het jezuïetenblok en bezoek de jezuïeten Compañía de Jesús-kerk, de binnenplaats van de universiteit en de Montserrat-school. Ga winkelen en leer meer over het zilver- en leerwerk geproduceerd door Argentijnse ambachtslieden. Vind riemen, gespen, poncho's, tassen en portemonnees, portemonnees en andere soorten leer- en alpacaartikelen. Vind winkels zoals Arandu, Crespo, Cardon, of gewoon souvenirs in La Emilia om mee naar huis te nemen. Maak een wandeling door het centrum van Patio Olmos Mall; beroemde moderne winkels, faciliteiten en eetgelegenheden gebouwd in een eeuwenoud gebouw, ooit een openbare school. Bezoek het expositiecentrum Buen Pastor midden in de universiteitswijk. Maak een foto van de gotische Capuchinos-kerk en sluit uw dag af in Palacio Ferreyra, het museum voor schone kunsten in een historisch familiehuis.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Córdoba, Argentinië

Córdoba, Argentinië

In de buurt van Córdoba, Argentinië

Meer zien

Veelgestelde vragen over Córdoba, Argentinië

Andere activiteiten in Córdoba, Argentinië

Wil je alle activiteiten in Córdoba, Argentinië bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.