Rondleiding

Córdoba: rondleiding door de patio's

Activiteitenaanbieder: ARTENCORDOBA

Córdoba: rondleiding door de patio's

Activiteitenaanbieder: ARTENCORDOBA
Snel uitverkocht

Vanaf € 15 per persoon

Snel uitverkocht

Verken de populaire patio's van Córdoba met een Spaanse of Engelstalige gids. Reis terug naar de oorsprong van de stad uit de Romeinse tijd en kom meer te weten over hoe de beroemde binnenplaatsen zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Spaans, Engels

Belevenis

Volledige beschrijving
Bewonder de prachtige patio's van Córdoba en ontdek waarom UNESCO ze heeft opgenomen op hun lijst met immaterieel erfgoed van de mensheid voor de mei-vieringen met uitbundige bloemen in de stad. Zie een selectie van 7 of 8 binnenplaatsen en krijg inzicht in hoe ze zich hebben ontwikkeld. Reis terug naar hun oorsprong toen Córdoba deel uitmaakte van het Romeinse rijk als de hoofdstad van de provincie Hispania Baetica. Bewonder de verschillende soorten patio's en vang de geur van zoet geurende bloemen op. Luister naar verhalen over hoe de patio's een plek van vriendschap werden, waar mensen planten en bomen voorstelden om de huizen koel en beschut te houden tegen het warme klimaat van Andalusië.
Inbegrepen
 • Gids
 • Entreeticket voor de patio
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Verzamel bij de hoofdingang van het Caballerizas Reales (Koninklijke Stallen). Ga het gebouw niet naar binnen. Houd er rekening mee dat van 4 tot 17 mei 2020 het trefpunt tijdelijk is verplaatst naar de hoofdingang van het stadhuis van Córdoba in C/Capitulares.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,4 /5

  gebaseerd op 236 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,4/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Ik bracht het bezoek op 23 mei om 18.00 uur. De gids was erg aardig en vriendelijk, hij gaf ons allerlei uitleg en informatie. De twee uur waren voor ons kort vanwege de gezelligheid van het bezoek. Het spijt me dat ik zijn naam niet goed herinner, ik weet niet of het José Manuel of José Miguel was, maar ik raad het absoluut aan.

  31 mei 2022

  Anna, onze gids, was uitstekend, dus goed geïnformeerd over de patio's, de planten en bloemen, evenals de gezinnen. Ze maakte de tour zo interessant met haar geschiedenis van het gebied, het culturele erfgoed, de politiek van de patiocompetitie en haar kennis van de families en expertise van de eigenaren. Zou deze tour van harte aanbevelen. Misschien buiten het seizoen om de drukte te vermijden. Wij in februari vonden het de beste tijd. Met dank aan Anna en Get Your Guide.

  Verder lezen

  27 februari 2020

  Dit is een unieke tour en onze gids Anna was goed geïnformeerd en gepassioneerd over de patio's. We waren echt in staat onszelf onder te dompelen in de cultuur en de passie voor patio's (ik ben niet super in tuinieren, dus dit was een echte prestatie!). We hadden zoveel kathedralen, forten, enz. Tours door heel Spanje gedaan. Dit was echt iets unieks. Bedankt Anna voor een geweldige ervaring!

  Verder lezen

  10 oktober 2019

  Product ID: 74944