Rondleiding

Córdoba: rondleiding door de patio's

Córdoba: rondleiding door de patio's

Vanaf € 15 per persoon

Verken de populaire patio's van Córdoba met een Spaanse of Engelstalige gids. Reis terug naar de oorsprong van de stad uit de Romeinse tijd en kom meer te weten over hoe de beroemde binnenplaatsen zich in de loop van de tijd hebben ontwikkeld.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Spaans, Engels

Belevenis

Volledige beschrijving
Bewonder de prachtige patio's van Córdoba en ontdek waarom UNESCO ze heeft opgenomen op hun lijst met immaterieel erfgoed van de mensheid voor de mei-vieringen met uitbundige bloemen in de stad. Zie een selectie van 7 of 8 binnenplaatsen en krijg inzicht in hoe ze zich hebben ontwikkeld. Reis terug naar hun oorsprong toen Córdoba deel uitmaakte van het Romeinse rijk als de hoofdstad van de provincie Hispania Baetica. Bewonder de verschillende soorten patio's en vang de geur van zoet geurende bloemen op. Luister naar verhalen over hoe de patio's een plek van vriendschap werden, waar mensen planten en bomen voorstelden om de huizen koel en beschut te houden tegen het warme klimaat van Andalusië.
Inbegrepen
 • Gids
 • Entreeticket voor de patio
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen koptelefoon meenemen
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Verzamel bij de hoofdingang van het Caballerizas Reales (Koninklijke Stallen). Ga het gebouw niet naar binnen. Houd er rekening mee dat van 4 tot 17 mei 2020 het trefpunt tijdelijk is verplaatst naar de hoofdingang van het stadhuis van Córdoba in C/Capitulares.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,6 /5

  gebaseerd op 138 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,3/5
  • prijs / kwaliteit
   4,1/5
  • dienstverlening
   4,5/5
  • organisatie
   4,4/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Dit is een unieke tour en onze gids Anna was goed geïnformeerd en gepassioneerd over de patio's. We waren echt in staat onszelf onder te dompelen in de cultuur en de passie voor patio's (ik ben niet super in tuinieren, dus dit was een echte prestatie!). We hadden zoveel kathedralen, forten, enz. Tours door heel Spanje gedaan. Dit was echt iets unieks. Bedankt Anna voor een geweldige ervaring!

  Verder lezen

  10 oktober 2019

  Anna our guide was excellent so knowledgeable of the patios the plants and flowers as well as the families. She made the tour so interesting with her history of the area the cultural heritage the politics of the patio competition and her knowledge of the owners families and expertise. Would recommend this tour wholeheartedly. Perhaps out of season to avoid the crowds. We in February felt it was the best time. Thanks to Anna and Get Your Guide.

  Verder lezen

  27 februari 2020

  Vertalen

  Het was beter geweest om zelfstandig te gaan, want dan had niet de hele groep in elk klein terras bij elkaar gezeten, of op één terras gewacht tot de helft van de groep naar binnen ging voordat de andere helft naar binnen kon. Ik ontdekte dat het slechts € 5 kost om de kaartjes voor de patio bij het patiokantoor te kopen en hun kaart te gebruiken om de patio's te vinden (wat heel gemakkelijk is omdat het pad is gemarkeerd en ze allemaal dicht bij elkaar liggen). Ik ben er echter zeker van dat als je de taal van de tour spreekt, er interessante aanvullende informatie zou zijn geweest die het extra de moeite waard zou hebben gemaakt. De gids was vriendelijk en er hing een goede sfeer in de groep.

  Verder lezen

  20 mei 2021

  Georganiseerd door

  Product ID: 74944