De olijfboom en het trefpunt van de tour bij de Grote Moskee van Cordoba
Belangrijke Informatie
Duur
1 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk de de Grote Moskee-Kathedraal van Cordoba, die als een van de beste voorbeelden van Islamitische kunst in Spanje wordt beschouwd
 • Wandel door een labyrint van prachtige zuilen, dubbele bogen en hoefijzerbogen
 • Kom te weten hoe binnen de moskee een kathedraal werd gebouwd na de christelijke overwinning
 • Bewonder het Barokke altaar en de mahoniehouten koorbanken
Overzicht
Verken de Grote Moskee-Kathedraal van Cordoba en kom meer te weten over haar oorsprong als Islamitische moskee en de geschiedenis als katholieke kathedraal sinds de 13e eeuw. Ontdek een labyrint vol prachtige zuilen en hoefijzerbogen.
Wat te verwachten
Ontdek de Grote Moskee-kathedraal van Cordoba, een voormalige islamitische moskee, en de katholieke kathedraal sinds de Conquest. Ontmoet uw gids in het enige olijfboom in de binnenplaats van de sinaasappelbomen (Patio de los Naranjos) voor het begin van uw 1 uur durende reis van de geschiedenis.

Ontdek een geweldige mix van architectonische stijlen, gebouwd meer dan 9 eeuwen. Staande in het historische centrum van Cordoba, de moskee-kathedraal is een van de mooiste voorbeelden van islamitische kunst in Spanje. Het werd voor het eerst gebouwd in 785 door de islamitische emir Abdurrahman ik, op de site van een oude Visigotische kerk van San Vicente.

De moskee onderging opeenvolgende uitbreidingen op latere eeuwen, de laatste die door Al-Mansur in 987. Als gevolg uitgevoerd, het interieur is een doolhof van mooie kolommen met dubbele arcades en hoefijzer bogen. Na de christelijke verovering, werd een kathedraal gebouwd binnen, met hoogtepunten als de barokke altaarstuk en de mahoniehouten koorgestoelte.

Aan het einde van de tour, zal uw gids u helpen om een ​​goede lokale restaurant of kroeg te vinden, als je wilt een aantal authentieke Andalusische tapas proeven.
Inbegrepen
 • Lokale gekwalificeerde gids
 • Audio ontvangers om naar de gids te luisteren in de Moskee-Kathedraal
 • Entree tot de Moskee-Kathedraal
 • BTW
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
Trefpunt

Kom samen bij de Moskee-Kathedraal van Cordoba - Binnenplaats van de sinaasappelbomen (Patio de los Naranjos) bij de enige olijfboom naast de fontein (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De tour begint om 13:15 van maandag tot en met zaterdag. Zorg dat je minimaal 5 minuten voor de aanvangstijd bij het trefpunt bent.

Vanaf € 22 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (243 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Konexion Tours

Product ID: 28529