Córdoba: rondleiding door de Mezquita zonder wachtrij

Córdoba: rondleiding door de Mezquita zonder wachtrij

Vanaf US$ 29,16 per persoon

Hoor alles over de Mezquita van Córdoba tijdens een rondleiding van 1,5 uur met een in kunstgeschiedenis geschoolde gids. Bekijk de details van het monument uit de tijd van het kalifaat van Abd al-Rahman tot aan de herovering door de christelijke legers.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1.5 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Verken de Mezquita van Córdoba onder leiding van een in kunstgeschiedenis geschoolde gids
 • Kom meer te weten over het eerste kalifaat van Córdoba
 • Bewonder een indrukwekkende mix van kenmerken uit de oosterse en westerse architectuur
Volledige beschrijving
Kom meer te weten over het kalifaat van Abd al-Rahman in de 8e eeuw tijdens een rondleiding door de Mezquita van Córdoba met een in kunstgeschiedenis geschoolde gids. Hoor meer over de verschillende verbouwingen die het monument heeft ondergaan: van de oude basiliek van San Vicente uit de tijd van de Spaanse visigoten tot de oude moskee die door Abd al-Rahman werd gebouwd om de grote moskeeën van het oosten te evenaren. Verken de opeenvolgende uitbreidingen in de tijd van Almanzor, heerser van het islamitische Iberisch schiereiland tijdens het kalifaat van Umayyad van Córdoba. Hoor meer over de herovering van Córdoba door de christelijke legers van Fernando III, waarna de moskee tot een kathedraal werd omgebouwd. Bewonder de bouwkundige hoogstandjes, zoals de dubbele bogen die het gebouw zo hoog maken en voor die tijd revolutionair waren.
Inbegrepen
 • Professionele, kunsthistorische gids
 • Entreeticket voor de Mezquita van Cordoba
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
  Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen koptelefoon meenemen
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 / 5

  gebaseerd op 709 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Guide
   4.7 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4,4 / 5
  • dienstverlening
   4.7 / 5
  • organisatie
   4,6 / 5
  Sorteren op

  De Engelstalige gids wachtte buiten de tempel op een plek op de ingeschreven aanmelders. Helaas was dit niet helemaal duidelijk waar. Dit is echt een vervelend werkwijze van -getyourguide- . Dus na hier en daar vragen ontdekte ik dan een persoon met een pasje om haar hals. Had dus wel beter gekund, een apart leuk hesje ( natuurlijk niet geel of oranje !! ) aan oid. Was iets uitnodigender geweest. Heerlijk zonder te wachten de hele groep in 1x naar binnen. Ze had veel te vertellen en gelukkig was er ruimte voor vragen. Het tempo was ook gematigd. Dus niet gehaast.

  Verder lezen

  12 november 2019

  Onze gids, VictorPerez was geweldig. Hij had veel kennis en wist het op een boeiende, soms zelfs grappige manier te brengen. Hoewel het vooral over historie gaat, de betekenis van kamers, de mensen die er hebben gewoond en hoe het er in het dagelijks leven aan toe ging, heeft Victor ervoor gezorgd dat het geen moment Perez was geweldig. Hij had veel kennis en wist het op een boeiende, soms zelfs grappige manier te brengen. Hoewel het vooral over historie gaat, de betekenis van kamers, de mensen die er hebben gewoond en hoe het er in het dagelijks leven aan toe ging, heeft Victor ervoor gezorgd dat het geen moment saai werd.

  Verder lezen

  31 oktober 2019

  My wife and I thoroughly enjoyed enjoyed this wonderful tour. We actually paid to get into the mosque cathedral the previous day but found out we were overwhelmed and wanted to know more of the history, construction and backstory Of the building and understanding of the people and cultures involved. This tour was the perfect solution, we are so glad we chose to take it and would highly recommend it. It’s the only way to see the building and truly understand it

  Verder lezen

  3 maart 2020

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 131952