Corfu Airport

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Corfu Airport: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Corfu: privéminivan-luchthaventransfer

1. Corfu: privéminivan-luchthaventransfer

Geniet van het comfort van een privétransfer op Corfu en profiteer van deze stipte en professionele service. Leun achterover en ontspan in een Mercedes-minibus voor een veilige en luxe transfer. Alle voertuigen zijn van topkwaliteit en kunnen maximaal acht passagiers vervoeren. Vermijd de stress van het vinden van uw eigen vervoer en worden gedreven in een moderne auto met airconditioning en gratis Wi-Fi.

...
Corfu: privétransfer van/naar de luchthaven van Corfu (CFU)

2. Corfu: privétransfer van/naar de luchthaven van Corfu (CFU)

Zorg ervoor dat uw reis naar Corfu probleemloos verloopt met een handige privétransfer van of naar Ioannis Kapodistrias International Airport (CFU). Kies uit 3 geschikte voertuigopties die u allemaal het comfort en de ruimte bieden die uw transfer nodig heeft. Kies voor groepen van 3 passagiers of minder uit een Sedan-voertuig waarin 3 stuks bagage van standaardformaat passen. Als alternatief kunt u voor groepen van maximaal 6 passagiers de minivan-optie kiezen die geschikt is voor 6 stuks bagage van standaardformaat. Geniet op de reisdag van een vriendelijke meet & greet-service van een professionele chauffeur in de aankomsthal van de luchthaven. Hulp bij uw bagage en stap dan aan boord van het comfortabele voertuig met airconditioning. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit terwijl u naar uw bestemming wordt gebracht.

...
Corfu luchthaven naar hotel gedeelde aankomst transfer

3. Corfu luchthaven naar hotel gedeelde aankomst transfer

Bespaar tijd en zorgen bij aankomst op Corfu Airport en sla de stress van het vinden van een taxi bij de landing over. Profiteer van een comfortabele transfer van de luchthaven naar uw hotel in een shuttle-voertuig met airconditioning. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om voor uw gemak aan de chauffeur te presenteren. Aankomsttransfers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Een professionele chauffeur wacht op u bij het aankomstpunt, met een bord met uw naam erop voor gemakkelijk contact. Leun vervolgens achterover en ontspan terwijl u veilig en snel naar uw hotel in zone 1 of 2 van het eiland wordt gebracht. Bespaar geld en de zorg om de taximeter in de gaten te houden met een service zonder verborgen kosten!

...
Corfu Airport Privé 1-Way Transfer

4. Corfu Airport Privé 1-Way Transfer

Met deze prive, betaalbare 1-way transfer service reist u comfortabel tussen de luchthaven van Corfu en uw accommodatie. Bij aankomst transfers, zal uw chauffeur u ontmoeten op Corfu International Airport en u reist rechtstreeks naar uw hotel in Corfu in een nieuw en ruim klimaatbeheerd voertuig. Bij vertrek transfers, zal een prive voertuig u ophalen bij uw hotel en u rechtstreeks naar de luchthaven brengen. De service is 30-50 minuten en is de hele dag en avond beschikbaar. Zorg ervoor dat u uw vlucht- en accommodatiegegevens geeft. De reservering wordt direct bevestigd en u krijgt een reisbewijs ter beschikking van de chauffeur.

...
Gedeelde transfer: hotel naar de luchthaven van Corfu

5. Gedeelde transfer: hotel naar de luchthaven van Corfu

Vermijd het gedoe van het regelen van een taxi aan het einde van uw vakantie op Corfu met deze stressvrije transfer naar de luchthaven van Corfu. Of u nu individueel, met z'n tweeën of in een groep reist, uw grondtransportbehoeften worden 24 uur per dag, 7 dagen per week gedekt door deze professionele luchthavenvervoerservice. Ontspan op de laatste dag van uw vakantie en ontmoet uw chauffeur op een afgesproken tijdstip in uw hotel. Geniet van een comfortabel voertuig met airconditioning terwijl je rechtstreeks naar de luchthaven van Corfu gaat en ruim voor je vertrekvlucht aankomt.

...
Corfu International Airport (CFU): enkele reis hoteltransfer

6. Corfu International Airport (CFU): enkele reis hoteltransfer

Haal het meeste uit uw tijd op Corfu met een eenvoudige en directe luchthaventransfer vanaf Corfu International Airport (CFU). Spring aan boord van een privéminibus die je meeneemt op een stressvrije reis naar je accommodatie. Je wordt opgehaald van het vliegveld en naar je bestemming op Corfu gebracht. Vermijd het gedoe van het regelen van vervoer na een lange reis met een vooraf geboekte transfer. Leun achterover en ontspan met voldoende beenruimte terwijl u geniet van het schilderachtige uitzicht op dit Griekse eiland. Vind uw chauffeur gemakkelijk, want ze houden een bord vast met uw naam er duidelijk op geschreven. Sla onnodige tussenstops over met een privétransfer die u rechtstreeks naar uw accommodatie brengt, zodat u eerder van uw reis kunt genieten.

...

Sitemap Corfu Airport

Wil je alle activiteiten in Corfu Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.