Kies data

Coricancha

Coricancha: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Cusco: 6-uur durende stadstour met hoogtepunten

1. Cusco: 6-uur durende stadstour met hoogtepunten

Ontdek de fascinerende historische stad Cusco tijdens deze 6-uur durende tour door de stad en de omliggende gebieden. Geniet van de unieke architectuur van de stad, een mix van Inca- en Spaanse invloeden. Nadat je bent opgehaald bij je accommodatie, begin je je tour bij de Tempel van de Zon, ook bekend als Qoricancha, de meest bekende tempel van het Inca-rijk. Je wordt dan buiten de stad gereden om belangrijke Inca-locaties te bezoeken, waaronder het fort van Sacsayhuaman, Quenqo, Pucapucara en de Thermen van Tambomachay. Je gids vertelt je de spannende geschiedenis van deze oude sites terwijl je de verhalen achter de ruïnes leert. De tour eindigt rond 19:00 uur, met drop-off op de Plaza Regocijo in het centrum van Cusco.

Cusco: privé 3 uur durende Sightseeing-wandeltocht

2. Cusco: privé 3 uur durende Sightseeing-wandeltocht

Maak een wandeltocht door Cuzco, de imposante keizerlijke stad en een voorbeeld van het harmonieuze samenleven tussen de Andes- en Spaanse culturen. De tour begint met een bezoek aan de Plaza de Armas, waar je de kathedraal van Cuzco zult ontdekken, de belangrijkste tempel in de stad. Na wat tijd te hebben besteed aan het verkennen, gaat u te voet verder tot u de Koricancha-tempel bereikt, een oud Inca-paleis en cultuscentrum van de zonnegod. Hier bouwde de orde van de Dominicanen een kerk, die tot op de dag van vandaag overeind staat. Geniet van voldoende tijd om geweldige foto's te maken. Sluit de tour ten slotte af met een bezoek aan de Boheemse wijk San Blas, ook wel bekend als 'de kunstenaarswijk', de thuisbasis van vele bekende volksambachtslieden en doorkruist met smalle en kronkelende straatjes vol met populaire kunst en snuisterijenwinkels .

Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

3. Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

Profiteer van besparingen en geniet van het gemak van het Cusco Tourist Ticket, dat toegangen tot de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Cusco en de Heilige Vallei omvat. Profiteer van de hotelbezorgservice naar uw hotel of Airbnb in het historische centrum van Cusco of Wanchaq. Kies uit een toeristisch ticket voor 1, 2 of 10 dagen: 10-daagse toeristenkaart - stad Cusco en heilige vallei: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Geniet met dit ticket van toegang tot het archeologische park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca Monument, Qosqo Native Art Center, Museum of Contemporary Art, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Volkskunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 opeenvolgende dagen waarin u alle genoemde attracties kunt bezoeken. 2-daagse toeristenkaart - Heilige vallei: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 opeenvolgende dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Toeristenticket voor 1 dag - Cusco City: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in het Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik gedurende 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken.

Cusco: stadstour van een halve dag

4. Cusco: stadstour van een halve dag

Begin uw tour met ophalen bij uw Cusco-hotel. Tijdens deze reis van een halve dag stop je bij de Qenqo-tempel, een natuurlijke rotsformatie die een ceremonieel centrum werd. Zie Puca Pucara, een site met militaire ruïnes en de overblijfselen van wachtposten, trappen, straten, huizen en binnenplaatsen. Ga door naar Sacsayhuaman, waarvan chroniqueurs denken dat het een heiligdom van zonne-energie was, gebouwd door de laatste dynastieën van de Inca's. Deze tempel werd gebouwd met grote blokken kalksteen om de stad te beschermen tegen de aanvallen van indringers uit het oosten of Antis. Bezoek ten slotte Tambomachay, 9 kilometer buiten de stad, bekend als de baden van de Inca's vanwege de vorm van de waterbron. Deze site kan ook een tempel zijn geweest gewijd aan de cultus van water en zuivering. Met vertrek in de namiddag heb je ook de kans om de Basiliek Kathedraal en de tempel van Coricancha te bezoeken, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan. De perfecte architectuur en stenen constructie van de tempel weerspiegelen het feit dat het de belangrijkste tempel van het Inca-rijk was.

Cusco: wandeltocht Cusco

5. Cusco: wandeltocht Cusco

Vandaag maakt u kennis met de prachtige stad Cusco tijdens een wandeltocht. Begin op het centrale plein, waar de kerk van Compañía de Jesus en de kathedraal zich bevinden. De tour gaat verder naar San Blas, door de straat waar de beroemde 12-hoekige steen zich bevindt, die opvalt door zijn randen en precisie. Kom dan aan in San Blas, oorspronkelijk bewoond door de Inca-adel, tegenwoordig staat het bekend om het hosten van de meest prestigieuze ambachtelijke workshops in de stad. De straten staan vol met imposante stenen constructies. De afdaling gaat verder naar de Coricancha, ook wel bekend als "De tempel van de zon". Hier werd tijdens het Inca-rijk hulde gebracht aan de zon ("Inti"). De tour gaat verder naar Plaza Regocijo, omringd door koloniale huizen zoals de Casa de Garcilaso de la Vega en naar Plaza San Francisco. De tour eindigt op de San Pedro-markt, een prachtige tentoonstelling van duizenden producten uit verschillende delen van Cusco die je met al je zintuigen kunt waarnemen. Ten slotte keert u terug naar uw hotel.

Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

6. Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

Het Cusco Tourist Ticket is een must-have als je Cusco en Cusco Region in Sacred Valley bezoekt. Kies tussen verschillende circuits voor een toegang van 1, 2 of 10 dagen tot de belangrijkste toeristische attracties, verdeeld tussen: Circuit I, 1-daagse pas: Ticket bevat toegang in de volgende archeologische vindplaatsen in Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik voor 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken. Circuit II, 2-daagse pas: Ticket bevat toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Circuit III, 10-daagse pas: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Met dit ticket geniet u van toegang tot het Archeologisch Park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca-monument, Qosqo Native Art Center, Museum van Hedendaagse Kunst, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Populair Kunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 dagen waarin je alle genoemde attracties kunt bezoeken.

Van Cusco: City Tour, Maras en Machu Picchu 3-daagse tour

7. Van Cusco: City Tour, Maras en Machu Picchu 3-daagse tour

Dag 1: Stadstour door Cusco Nadat je tussen 13.10 en 13.25 uur bij je hotel bent opgehaald, bezoek je de kathedraal van Cusco, gevolgd door de belangrijkste tempel in het Inca-rijk, Qorikancha. Stap dan aan boord van het transport en ontdek oude ruïnes in Sacsayhuamán, Qenqo, Puka Pukara en Tambomachay, genietend van verhalen en uitleg op elk punt. Keer rond 19:30 uur terug naar Cusco en ga op eigen gelegenheid terug naar je accommodatie. Dag 2: Maras en Salineras Vertrek met een pick-up van je hotel tussen 08.25 uur en 8.55 uur en ga dan op weg naar Maras in de Heilige Vallei in het zuidoosten van Peru, beroemd om zijn zoutmijnen en moerassen. Gelegen op een uur van Cusco, geniet van een uitleg van de stad voordat je naar een kwelder gaat waar je ook uitzicht hebt op de besneeuwde en heilige bergen. Keer rond 15.00 uur terug naar Cusco wanneer je wordt afgezet bij of in de buurt van je hotel. Dag 3: Machupicchu de hele dag Op deze dag wordt u in de vroege ochtend rond 03.30 uur opgehaald bij uw hotel en wordt u naar Ollantaytambo gebracht waar u aan boord gaat van een trein van 6.10 uur. Na een reis van 1,5 uur arriveer je rond 8 uur 's ochtends wanneer je gids op je wacht en heb je wat tijd voor het ontbijt. dan kon ik op de consettur-bus stappen (24 dollar tellen we niet mee). Stap vervolgens, met de hulp van je gids, in de bus om naar Machu Picchu te reizen, waar je tijd hebt om foto's te maken en de wonderlijke natuur en de Inca-stad te waarderen. Keer dan op eigen gelegenheid terug naar Aguas Calientes, waar u tijd zou moeten hebben voor de lunch, rekening houdend met het feit dat uw trein terug naar Ollantaytambo om 18:20 uur vertrekt. 10 uur. waar de tour eindigt bij het Wanchaq-station.

Cusco: historische stadstour van een halve dag

8. Cusco: historische stadstour van een halve dag

Het avontuur begint om 13:00 uur en wordt opgehaald bij je hotel in Cusco. Ontdek de kathedraal van Cusco, een UNESCO-werelderfgoed, vol met verschillende schilderijen, houtsnijwerk en sculpturen, voordat je het Qoricancha-museum gaat verkennen, oorspronkelijk een tempel uit het Inca-tijdperk gebouwd om de zon te aanbidden. Een bus met airconditioning brengt de groep vervolgens op 2 km van het stadscentrum naar Sacsayhuaman, een enorm complex dat bestaat uit 33 archeologische vindplaatsen waarvan wordt aangenomen dat ze voor militaire doeleinden zijn gebouwd. Stop vervolgens bij Qenqo, of "labyrint", dat wordt beschouwd als een heilige plaats waar ceremonies werden uitgevoerd ter ere van de zon, de maan en de sterren. Op 7 km van het stadscentrum vinden we Puca Pucara, een complex van zalen, binnenpleinen, aquaducten, wachttorens en paden waarvan wordt aangenomen dat het een militair complex is en een plaats voor voedselopslag. Na een bezoek aan Tambomachay en zijn zoetwaterbron, eindigt de tour met een bezoek aan een ambachtscentrum, waar een lokale gids het verhaal van oude Inca-ambachten zal vertellen en hoe traditionele kleding gemaakt van vicuña-wol kan worden geïdentificeerd. Om ongeveer 19.30 uur keert de bus terug naar Santa Catalina Street, dicht bij het centrale plein in Cusco.

Cusco: rondleiding door een halve dag door de stad en archeologische vindplaatsen

9. Cusco: rondleiding door een halve dag door de stad en archeologische vindplaatsen

Dompel jezelf onder in de oude Incacultuur tijdens deze rondleiding door Cusco en de omliggende archeologische vindplaatsen. Begin bij de indrukwekkende koloniale kathedraal en bewonder meer dan 400 schilderijen van de oude school van Cusqueña. Ga vervolgens naar Qoricancha, de belangrijkste tempel van de Inca's, waar je inzicht kunt krijgen in de Inca-cultuur en kunt zien hoe het is versmolten met de christelijke cultuur in Peru. Na je rondleiding door de stad ga je naar de archeologische vindplaats Sacsayhuaman, waar je zult versteld staan van de rotsen die worden gebruikt voor de bouw, waarvan sommige meer dan 30 ton wegen. Vervolg je tour met een bezoek aan de ondergrondse tempel van Qenqo, waar je kunt wandelen door een labyrint van indrukwekkende rotstekeningen en tunnels uitgehouwen in massieve rots. Ga ten slotte naar de watertempel Tambomachay. Hier bewonder je de architectuur van deze goddelijke tempel gewijd aan water, vruchtbaarheid en eeuwige jeugd voordat je de reis terug naar Cusco begint.

Cusco City: privétour van een halve dag in Cusco City

10. Cusco City: privétour van een halve dag in Cusco City

Verken de stad Cusco, haar geschiedenis samen met de kathedraal tijdens een privérondleiding van een halve dag. Begin je tour met een bezoek aan de prachtige tempel van Coricancha (Tempel van de Zon), een van de belangrijkste tempels in de oude stad Cusco. De tempel werd bij de komst van de Spanjaarden gebruikt als basis voor de bouw van het Santo Domingo-klooster. Volg je gids en verken de tempel waar de zon werd aanbeden tijdens het Inca-rijk en ken de geschiedenis van de gouden maïs en de lama's. Bezoek de kathedraal, het belangrijkste gebouw van het centrale plein. De bouw van de kerk begon in 1560 en eindigde in 1654. Het is een van de mooiste Spaanse koloniale kerken in Amerika. Weet over het Latijnse kruis en de koloniale schilderijen die verband houden met de kerk. Uw gids zal bij u zijn om u over de site te informeren en eventuele vragen te beantwoorden. Ga vervolgens verder naar de wijk San Blas en ontdek vele verborgen juweeltjes vol charme. Leer tijdens de rondleiding meer over de geschiedenis en oude culturen van de stad.

  • Rondleidingen
  • Toegangstickets
  • Privétours
  • Dagtochten
  • Meerdaagse tours
23 activiteiten gevonden
Ordenen op:
1 - 16 / 23

Sitemap Coricancha

Wil je alle activiteiten in Coricancha ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.