Costa Blanca Rondvaarten & boottochten

Costa Blanca Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Dénia: catamarancruise bij zonsondergang

1. Dénia: catamarancruise bij zonsondergang

Je vertrekt vanuit Puerto Dénia en geniet van een rondvaart bij zonsondergang op een luxe catamaran. Ontspan terwijl je kijkt naar de zonsondergang aan de horizon.  Luister naar relaxte muziek met een glas cava in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan. Geniet van de perfecte afsluiting van de dag met vrienden of familie aan de Middellandse Zee.

Denia: zeilcatamarancruise

2. Denia: zeilcatamarancruise

Geniet van de ervaring van zeilen en maak een catamarancruise dicht bij de kust van Denia. Maak het u gemakkelijk op de catamaran en ga op de netten of in de centrale stoelen van de boot zitten. Na het verlaten van Denia Pier kunt u genieten van de zeebries terwijl de catamaran over de baai vaart. Leun achterover, geniet van het gevoel van de boot die schommelt en geniet van het uitzicht op de kust van Denia, kliffen, grotten, kasteel en verre bergen.

Van Denia: tocht met een motorcatamaran naar de Cova Tallada

3. Van Denia: tocht met een motorcatamaran naar de Cova Tallada

Bewonder het uitzicht op de verbazingwekkende Cova Tallada vanaf de zee tijdens een catamarantocht. De tour begint in de haven van Denia en vaart richting Las Rotas in een motorcatamaran. Vertrek vanuit de haven en vaar richting Javea, vaar langs de kust en bewonder het uitzicht op het natuurreservaat. Kom aan bij de prachtige Cova Tallada. Onderweg zie je magische stranden en kliffen. Tijdens de reis kunt u aan boord genieten van ontspannende muziek en verfrissende drankjes. Kom aan bij Cova Tallada en kom zo dichtbij mogelijk zodat je dit prachtige natuurgebied vanaf de catamaran kunt zien. Nadat je deze fascinerende baai van dichtbij hebt bewonderd en een ontspannende tijd aan boord hebt gehad, ga je terug naar de haven.

Calpe: zeilcatamarancruise met zwemstop

4. Calpe: zeilcatamarancruise met zwemstop

Ontsnap aan de drukke stranden van Calpe en begin aan een catamarancruise. Kom dicht bij het nationale park en de imposante rotsformatie van Peñon de Ifach. Spring in het water voor een duik door kristalhelder water. Ontmoet je gids en spring aan boord. Ontspan in de zon op het hangende net van de boot terwijl u langs de kust briest. Haal wat kleur op en bewonder het panoramische uitzicht op de omliggende zee, stad en kust. Maak wat foto's om te delen met je vrienden en familie thuis. Heb de mogelijkheid om koele drankjes te kopen bij de bar aan boord. Vaar langs de kalkstenen uitloper van Peñon de Ifach waar de boot zal stoppen. Zwem door scholen slivervissen op deze prachtige locatie voordat je terugkeert naar de ophaallocatie in de haven van Calpe.

Altea: zeilcatamarancruise met zwemstop

5. Altea: zeilcatamarancruise met zwemstop

Ontsnap aan de drukke stranden van Altea en begin aan deze schilderachtige catamarancruise. Vaar langs de prachtige kustlijn en werk aan je kleurtje terwijl je zonnebaadt op het hangende net van de boot. Bewonder onderweg de panoramische uitzichten om je heen en bewonder Altea vanuit een ander perspectief. U zult kunnen genieten van het prachtige landschap langs de kustlijn, met wat tijd voor een verfrissende duik in de buurt van een rustige baai. Na het avontuur keert de catamaran terug naar de haven van Altea.

Calpe: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

6. Calpe: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Calpe over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een lange zeilcatamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon boven de kust. Ontmoet de bemanning en spring dan aan boord van een ruime catamaranboot. Vind je perfecte plek en maak het je gemakkelijk terwijl je vanuit de haven naar de glinsterende zee vertrekt. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de horizon. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Calpe: zeilcatamarancruise met lunch

7. Calpe: zeilcatamarancruise met lunch

Vertrek 's ochtends vanuit de haven van Calpe en begin aan een ontspannende cruise op een luxe catamaran met bemanning. Geniet van de bezienswaardigheden van de kust en bewonder de vele baaien, kristalheldere wateren en steile kliffen. Laat het anker vallen in een van de idyllische baaien voor een verfrissende duik in de oceaan, weg van de drukke stranden. Geniet van een stevige lunch met een drankje aan boord en geniet van wat meer tijd om te zonnebaden of te zwemmen. In de middag keert u terug naar de haven van Calpe.

Dénia en Jávea: zeilcatamarancruise met lunch

8. Dénia en Jávea: zeilcatamarancruise met lunch

Vertrek 's ochtends vanuit de haven in Dénia. Begin aan een ontspannende cruise op een luxe catamaran met een deskundige bemanning. Geniet van de bezienswaardigheden van de kust en bewonder de vele baaien, kristalhelder water en steile kliffen. Laat het anker vallen in een van de idyllische baaien voor een verfrissende duik in de oceaan, weg van de drukke stranden. Geniet aan boord van een stevige lunch en geniet van wat meer tijd om te zonnebaden of te zwemmen. In de middag keert u terug naar de haven van Dénia.

Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

9. Altea: catamarancruise bij zonsondergang met mousserende wijn

Vaar vanuit de haven van Altea over de Middellandse Zee tijdens deze cruise aan boord van een lange zeilcatamaran. Geniet van een glas mousserende wijn en krijg vanaf het water een onovertroffen uitzicht op de ondergaande zon boven de horizon. Ontmoet de bemanning en spring dan aan boord van een ruime catamaranboot. Vind je perfecte plek en maak het je gemakkelijk terwijl je vanuit de haven naar de glinsterende zee vertrekt. Luister naar rustgevende muziek met een glas cava (mousserende wijn) in je hand terwijl je de zon ziet ondergaan tegen de skyline. Geniet van het perfecte einde van de dag met je vrienden en geliefden.

Dénia: 1,5 uur durende boottocht en parasailing-ervaring

10. Dénia: 1,5 uur durende boottocht en parasailing-ervaring

Vaar door de lucht met deze avontuurlijke parasailing trip. Ga mee op een boottocht en ga op ontdekkingstocht langs de prachtige kustlijn rond Dénia. Bewonder het uitzicht vanaf de boot en bekijk het landschap van bovenaf terwijl je over het kristalheldere water van de Costa Blanca vliegt. Ontmoet elkaar op het kantoor van de lokale partner in de buurt van de haven in Dénia om je 1,5 uur durende ervaring te beginnen. Tijdens de cruise wordt u vastgebonden aan de parachute om te genieten van 10 minuten parasailen hoog boven de zee. Je deskundige kapitein en instructeur zorgen ervoor dat je tijdens de tour veilig en gelukkig bent.

  • Wateractiviteiten
15 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Costa Blanca

Welke topattracties zijn een must-see in Costa Blanca?

Sitemap Costa Blanca

Wil je alle activiteiten in Costa Blanca ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Costa Blanca

Personeel op de boot erg vriendelijk en een mooie zonsondergang gezien

Goede ervaring. Behulpzaam personeel en de reis zelf was erg leuk