Costa Calma
Boottochten & rondvaarten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Costa Calma Rondvaarten & boottochten: Onze meest aanbevolen

Fuerteventura: 1,5 uur dolfijnen en walvissen kijken

1. Fuerteventura: 1,5 uur dolfijnen en walvissen kijken

Geniet van een ontdekkingsreis op de wateren van natuurpark Jandía en ga op zoek naar de vriendelijkste en gezelligste dieren van deze planeet. Het observeren van deze speelse dolfijnen en prachtige walvissen tussen de golven is een onvergetelijke ervaring die de schoonheid van de natuurlijke wereld benadrukt.  Ga de Atlantische Oceaan op en breng 1,5 uur door met het turen naar de golven, op zoek naar dolfijnen en walvissen met je deskundige gids. Geniet tijdens je ervaring van een weids uitzicht op de prachtige kustlijn van Fuerteventura.

...
Fuerteventura: boottocht met glazen bodem met lunch

2. Fuerteventura: boottocht met glazen bodem met lunch

Profiteer van het gemak dat je wordt opgehaald bij je hotel in het zuiden van Fuerteventura. Ervaar een 4-uur durende boottocht langs de kusten van het natuurpark Janía, perfect voor het hele gezin. Ontvang een warm welkom terwijl je aan boord van de Odysee 3 klimt, één van de weinige schepen die dolfijnen en walvissen mogen zien. Vaar over de open zeeën op zoek naar dolfijnen en walvissen. Ontspan in de zon en voel de zeebries op je gezicht terwijl je naar muziek luistert. Je pauzeert om te snorkelen, kajakken, paddle-surfen of zwemmen. Geniet 's middags van een heerlijke Canarische lunch met een cocktail naar keuze. Kijk meeuwen spelen in de lucht boven je. Ga benedendeks en kijk door het onderwater kijkdek. Keer terug naar de kust en rij terug naar je hotel in het zuiden van Fuerteventura of je ophaalpunt.

...
Fuerteventura: Magic Select catamaranvaart

3. Fuerteventura: Magic Select catamaranvaart

Bereid je voor op een dag op zee aan boord van de 24-meter lange Magic Select. Reis zuidwaarts langs de indrukwekkende vulkanische kustlijn van Fuerteventura terwijl je geniet van een ontspannende reis in de zon op het ruime en comfortabele dek of met een drankje bij de bar. De boot zal aanmeren in een idyllische verborgen baai met voldoende tijd om een duik te nemen in het kristalheldere water van de Atlantische Oceaan. Ondertussen kookt de bemanning verse Canarische gerechten voor je. Het menu bestaat uit gegrilde kip, salade, brood en de beroemde papas arrugás, dit zijn typische Canarische aardappelen met een mojo-saus. Tijdens de rondvaart geniet je ook van een open bar met wijn, bier, frisdrank en water. Dit is gegarandeerd de perfecte dag voor ontspanning in een ongedwongen sfeer waarin je de indrukwekkende turquoise kleuren langs de zuidkust van Fuerteventura kunt ontdekken.

...

Sitemap Costa Calma

Wil je alle activiteiten in Costa Calma ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Costa Calma

Geweldige avontuurlijke tour !! Sterk aanbevolen!! We hebben een hele familie dolfijnen gezien!!! De jongens die de tour organiseren zijn super vriendelijk! We hadden veel plezier tijdens de tour!

Helaas hebben we geen dolfijnen gezien, maar ze zijn allemaal erg leuk! De chauffeur die ons ophaalde in de buurt van ons hotel super aardig! De kapitein en zijn super aardige en grappige collega?

Alles is goed verlopen. De gidsen zijn erg vriendelijk. Transfer van en naar het hotel. Helaas hebben we net geen dolfijnen gezien.

Het was super leuk om veel dolfijnen aan boord te zien was zo'n vriendelijke grappige bemanning je kan het echt aanraden

aangename en levendige excursie, super aardige bemanningen! we hebben een geweldige tijd gehad