Belevingen in
Costa del Silencio

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Costa del Silencio: De beste dingen die je niet wil missen

Tenerife: jetskiën aan de zuidkust

1. Tenerife: jetskiën aan de zuidkust

De excursie begint met een drankje, zoals koffie, frisdrank, vruchtensap of warme chocolademelk. Tref, onder het genot van een drankje, alle voorbereidingen om je klaar te maken met de nodige uitrusting, zoals het zwemvest, snorkelmasker, duikbril en kluisjes. Vervolgens krijg je enkele veiligheidsinstructies en algemene informatie over de jetski. Dan is het tijd om te gaan en begint je activiteit van 1 of 2 uur met een kleine groep. Je ontdek de kust van San Miguel en Arona, de Gele Bergen, de Rode Bergen, de Palm Mar-grot en een viskwekerij, afhankelijk van de duur van de tour die je hebt geselecteerd. Wellicht zie je onderweg walvissen, dolfijnen, schildpadden en vissen, en je krijgt mogelijkheden om foto's te maken op de beste locaties, zodat je onvergetelijke herinneringen kunt creëren.

...
Puerto Colón: ecologische catamaranvaart

2. Puerto Colón: ecologische catamaranvaart

Vertrek vanuit Puerto Colón op een comfortabele, moderne en ecologische catamaran op weg naar de open zee. Zie de uitgestrektheid van de Atlantische Oceaan en het prachtige uitzicht op de zuidkust van Tenerife. Bewonder de torenhoge kliffen van Los Gigantes vanaf het water.  Ontvang een warm welkom van de vriendelijke bemanning van de boot en ontspan in de zon met een verfrissend drankje. Vaar naar een ideale plek om te zwemmen en snorkelen en maak kennis met een deel van het gevarieerde onderwaterleven in de regio.  Kijk samen met je gidsen uit naar een van de 28 soorten walvisachtigen die door de eilanden trekken, waaronder tuimelaars en grienden. Geniet van gratis eten en drinken terwijl je vaart op open zee.

...
Tenerife: privétocht per Zodiacboot naar Amarilla Golf

3. Tenerife: privétocht per Zodiacboot naar Amarilla Golf

Je reis begint met een drankje, zoals koffie, frisdrank, vruchtensap of warme chocolademelk. Terwijl je van je drankje geniet, helpt jouw instructeur je met je voorbereidingen met de nodige uitrusting, zoals het zwemvest, snorkelmasker, je bril en de kluisjes. Na de veiligheidsinstructies en algemene informatie over je reis, is het tijd met je tocht over de zee te beginnen. Tijdens deze tour met een kleine groep zal een kapitein altijd aanwezig zijn. Afhankelijk van de gekozen duur van je tour ontdek je adembenemende plaatsen op Tenerife met inbegrip van San Miguel, de kust van Arona, de Gele Bergen, de Rode Bergen, Punta Rasca Palm Mar en een bezoek aan een viskwekerij.  Als je geluk hebt, kun je walvissen, dolfijnen, schildpadden en vissen tegenkomen tijdens de tocht. De kapitein stopt op de beste fotolocaties, zodat je herinneringen aan je tour rond Tenerife kunt vastleggen.

...

Sitemap Costa del Silencio

Wil je alle activiteiten in Costa del Silencio ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Costa del Silencio

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 111 beoordelingen

De activiteit was geweldig, we hebben een schildpad kunnen zien. Spectaculair! De onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding, de waarheid is dat ze foto's en video's maken die je later tegen een redelijk betaalbare prijs kunt kopen. De geweldige behandeling, zeer attent op alles wat je nodig hebt. Zonder twijfel zou ik herhalen.

Helaas is het jetskiën om technische redenen afgelast. Maar we konden het een paar dagen later herhalen als compensatie ontvingen we veel foto's en video's om gratis te downloaden. We hebben zelfs beluga walvissen gezien! U kunt ook ter plaatse douchen.

Tour van 1 uur, erg cool, ze laten je met de motorfiets rennen en genieten van de ervaring met inachtneming van de instructies van de instructeur.

Erg leuke rit gehad op de jetski. De golven waren erg hoog en wild maar het was heel leuk. Mooi de kust kunnen bekijken.

Geweldige activiteit, 2 uur jetskiën met snorkelen, we hadden de kans om walvissen te zien! ik raad aan