Dagtocht

Costa del Sol & Malaga: Caminito del Rey begeleide tour

Costa del Sol & Malaga: Caminito del Rey begeleide tour

Spaar tot 10%

Vanaf € 48 € 43,20 per persoon

Geniet van de meest populaire activiteit in de regio. Wandel over de Caminito del Rey langs de El Chorro-kloof. Jouw gids zal je vertellen over de details van dit geweldige bouwwerk.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 8 - 9 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Frans

Belevenis

Volledige beschrijving

Begin uw dag met een pick-up en reis naar Ardales. Maak een stop bij de Venta El Cruce, een lokaal restaurant met veel typische lokale producten en delicatessen.

Keer terug naar de bus en ga verder tot je het noordelijke toegangspunt van de Caminito del Rey bereikt. Loop door een kleine lange tunnel om de natuurlijke paden te bereiken die naar de ingangscontrole van de kloven leiden. Ontvang een helm en luister naar de veiligheidsinstructies. Je gids zal je vergezellen en je uitleggen wat je tijdens de trek zult vinden en je veel hints geven over de geschiedenis van deze bijzondere constructie.

De kloof, genaamd Desfiladero de los Gaitanes, is een natuurlijke pas over de heuvels die de kustlijn van Malaga scheiden van het binnenland. De rivier de Guadalhorce stroomt op de bodem van de kloven, nadat ze door de stuwmeren zijn gepasseerd.

El Chorro betekent de Spurt en je gids zal uitleggen waarom. El Caminito de Rey, na vele jaren van totale verlatenheid, is nu een herbouwd pad dat zich uitstrekt tussen twee kloven of canyons en een grote vallei. Het is veilig en comfortabel om te lopen, aangezien het grootste deel van het pad vlak of bergafwaarts is.

De route gaat in één richting bergafwaarts van het noorden naar het zuiden. De bus staat klaar bij de uitgang. Zodra de groep aan boord van de bus is, keert u terug naar de Costa del Sol en wordt u afgezet bij uw ophaalpunt.

Inbegrepen
 • Vervoer met een comfortabele moderne bus
 • Toegangskosten voor de Caminito del Rey
 • Gids
 • Ontbijt of lunch
 • Dranken
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 8 jaar
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren

Goed om te weten

 • Kinderen jonger dan 8 jaar moeten niet deelnemen aan deze tour.
 • Op het pad zijn geen wandelstokken of selfiesticks toegestaan
 • Draag wandelschoenen en geen slippers of sandalen
 • Breng een jas mee in de winter
 • Houd er rekening mee dat het pad om veiligheidsredenen, zoals bij sterke wind of regen, afgesloten kan worden zonder waarschuwing vooraf - in dat geval ontvang je volledige restitutie of kun je omboeken.
 • Een kleine rugzak is handig om een flesje water, wat noten of fruit mee te nemen.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 201 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,5/5
 • Vervoer
  4,5/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • veiligheid
  4,8/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De Caminito del Rey moet je zien of oversteken! Hij is super mooi en interessant. Onze groep is in de loop van de tijd uiteengevallen, maar dat vond ik helemaal geen probleem. Je kon in alle rust foto's of video's maken. Als je vragen had, kun je die aan de gids stellen. Hij kon zelfs Duits spreken, hoewel dat niet werd gemeld. Het was geen typische rondleiding dat je als groep naar verschillende punten loopt en de gids vertelt je er iets over. Je was meer alleen op de weg, maar dat vond ik geen probleem. Al met al is het alleen maar aan te raden, je moet natuurlijk niet extreem hoogtevrees hebben omdat je aan het eind een brug oversteekt.

Verder lezen

25 augustus 2021

De excursie was tot in de perfectie georganiseerd en uitgevoerd en een speciale dank aan claudio, de gids die wachtte bij de loopbrug die ons de hele reis vergezelde die, hoewel niet voorzien, de vertaling in het Italiaans maakte van alle informatie die aan de andere Spaanse deelnemers was gegeven . stem 10

24 augustus 2021

Geweldige wandeling!

We werden 's ochtends opgehaald bij de opstapplaats. En vlak voor de wandeling kregen we nog een klein ontbijt. Helaas was de tijd kort (15 min) om je broodje op te eten. De gids kon heel veel talen waaronder Nederlands dus dat was wel fijn als je iets wilde vragen. Het verhaal deed ze in twee talen waarvan de meeste nationaliteiten waren. Eenmaal aangekomen bij de Caminito del Rey werden we vrij gelaten en kon je op eigen tempo de wandeling doen. Je kreeg 2 uur de tijd. Tijdens de wandeling was ik veel foto's aan het maken waardoor ik op een gegeven moment wel op de tijd moest letten. Maar uiteindelijk was ik op tijd bij de bus om weer terug te gaan naar de opstapplaats. Kortom een geweldige wandeltocht die je moet gelopen hebben als je in de buurt bent van Malaga!

Verder lezen

5 september 2019

Georganiseerd door

Product ID: 191894