Costa del Sol
Dagtrips

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Costa del Sol

Wil je alle activiteiten in Costa del Sol ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Costa del Sol

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 3.372 beoordelingen

Spectaculaire wandeling, prachtig uitzicht, lekkere tappas. Wel jammer dat in de bus niet duidelijk gezegd is dat het dragen van een mondmasker verplicht is. M.n. Oo de terugweg zat 1/4 van de mensen (deels) zonder mondmasker en zij werden hierop niet aangesproken. Ook niet bij aanvang van de terugrit. Ik heb hier een naar gevoel over. Excursie zelf was top!

Heel interessant en heel leuk om eens in Gibraltar te zijn. Vooral omdat Gibraltar een beetje speciaal is vanwege die rots, de apen die daar vrij rondleven en het een Brits overzees gebied is. Ik had er nooit bij stilgestaan dat ze daar de eigen munt hebben maar dat was een leuk extraatje voor mij omdat ik munten verzamel.

Een super leuke tocht als je van uitdaging houdt! Wij hebben met 2 volwassenen en 2 "kinderen" van 20 en 22 jaar oud deel genomen aan deze tocht en wij vonden het allemaal fantastisch! We hadden een leuke gids, Daniel, zeer professioneel en grappig.

Super leuk om te doen! Veel minder spannend dan het van te voren lijkt. De busreis er naar toe was voor mij prima, omdat ik opstapte in Malaga, dus als laatste en als eerste eruit. Als je toch in de buurt bent zeker doen!

Ondanks we de bus hadden gemist, omdat we op de verkeerde plaats stonden.. (om het hoekje) Hebben ze ons opgehaald met de taxi en maakten er geen probleem van. Een adembenemende mooie tocht, voor iedereen een aanrader!