Belevingen in

County Cork

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Topactiviteiten

Topbezienswaardigheden in County Cork

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Sitemap County Cork

Wil je alle activiteiten in County Cork ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over County Cork

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 544 beoordelingen

Vanaf het moment dat we door de deur liepen, werden we begroet door een mooie dame die ons meteen thuis liet voelen. Nadat we naar de mooie sfeervolle bar waren gebracht, ontspanden we en genoten we van een cocktail met korting (ouderwets) voordat onze tour begon. Alleen de tour van 75 minuten gedaan en de tijd vloog voorbij met onze zeer geestige gids. Een beetje jaloers op degenen die net dat beetje extra betaalden voor de langere tour. Al met al een geweldige tour en ik zou het sterk aanbevelen. Bedankt mensen van Jameson

Ik heb echt genoten van de dag, maar voelde me erg ongemakkelijk en boos toen ik terugkeerde naar Dublin toen de gids een soapbox-toespraak hield over de toekomstige eenheid van Ierland. Ik heb een reis naar Blarney Castle geboekt en geen politieke ervaring. Ik ben Welsh en woon in Engeland, blijkbaar de grote onderdrukker. De gids wist niet precies hoe Eire voor de eenheid zou betalen.

Uitstekende 1,5 uur durende rondleiding! Gestopt op weg naar Cork na de Blarney Stone. Door vooraf te boeken met Get Your Guide zijn we binnen zonder wachttijd - erg belangrijk als je veel dingen probeert te doen in weinig tijd !! Veel informatie en geschiedenis over Jameson. Hield van wandelen op het terrein van de oude distilleerderij. Proeven was geweldig!

Informatief en indrukwekkend

Onze gids nam veel tijd voor ons. Uitgebreid uitgelegd en interessante details verteld. Telkens weer geduldig alle vragen beantwoord en tussendoor Duits gesproken. Aan het einde was er een proeverij en een glas Jameson-whisky tegen de toegangsprijs. Ik vond het erg leuk.

Een aanrader

Goed gevulde dagtrip. Goede bus met geweldige chauffeur die ook veel over de geschiedenis vertelt. En voor de liefhebbers. .... je kunt de Blarneystone ook kussen!