Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in het Engels te bekijken.
Rondleiding

Cobh: Titanic Ghost Tour van 1 uur

Cobh: Titanic Ghost Tour van 1 uur

Vanaf € 21 per persoon

Ontdek de spookachtige geschiedenis van Cobh en leer de donkere elementen van de maritieme geschiedenis van de havenstad terwijl je door Cork Harbor dwaalt tijdens een spooktocht van 1 uur. Geschikt voor het hele gezin, het is een reis door de folklore en het kolossale verleden van Ierland.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Reis terug naar de dag waarop de Titanic Cobh vertrok op zijn noodlottige reis
 • Ervaar de donkere kant van Cobh en Cork Harbor
 • Hoor verhalen over het paranormale en spookachtige spookwerk in donkere straten
Volledige beschrijving
Maak gebruik van een rijke Ierse folklore, hoor verhalen over het paranormale en het spook terwijl je door de verduisterde straten van Cobh dwaalt tijdens deze spooktocht van 1 uur door een stad die vrijwel onveranderd is gebleven sinds RMS Titanic in 1912 vertrok uit de haven van Cork. Leer meer over het spook van een jonge Ierse emigrant, de spookachtige Pillars Bar en de spookachtige kreten van een kind in een lokaal hotel. Geschikt voor alle leeftijden, en een geweldige avond met het gezin, de spookwandeling is ook een geweldige voorloper van een kantoorfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenavond. Cobh, voorheen bekend als 'Queenstown', vormt het hart van de geschiedenis van Ierland op het gebied van immigratie, transport en cruiseschepen. Het is het meest bekend als de laatste aanlegplaats voordat de RMS Titanic in 1912 op haar fatale vlucht over de Atlantische Oceaan vertrok. De tour biedt een emotionele reis terug naar de dag toen 123 passagiers instapten op Cobh op hun hoopvolle reis over de oceaan. Stop voor een bloederige cocktail in een sfeervolle bar voor het einde van je tour.
Inbegrepen
 • Gids
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Tour vertrekt vanaf het Commodore Hotel, Cobh

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Video-opnames
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  5 /5

  gebaseerd op 9 beoordelingen

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Mike Martin was great! My girlfriend and I signed up for this tour expecting that there would be a few other groups, but it ended up being just us two. Other tour guides might have cancelled, but Mike basically gave us a private tour of Cobh. The ghost stories were very cool, but Mike is also extremely knowledgeable about many aspects of history - Irish or otherwise. If we are ever back in Cork or Cobh, booking something with Mike will be a must!

  Verder lezen

  28 maart 2022

  Vertalen

  Amazing tour with fantastic stories and couldn’t be ran by nicer people! Loved every minute would highly recommend to everyone !!

  28 april 2022

  Vertalen

  Product ID: 37466