County Hall

County Hall: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Londen: rondleiding DreamWorks Shrek's Adventure

1. Londen: rondleiding DreamWorks Shrek's Adventure

Spring aan boord van een magische 4D-bus met de ondeugende ezel als jouw gids Stap in en speel de hoofdrol in jouw eigen hilarische, doldwaze avontuur. De reis begint wanneer je aan boord gaat van de magische Flying 4D-bus van DreamWorks Tours naar Far Far Away. Hier bezoek je Assepoester in het moeras van Shrek, loop je Puss in Boots tegen het lijf, redt je Pinocchio uit het wiel van marteling en kookt een magische spreuk met de Muffin Man. Dit unieke avontuur verkent 12 lachwekkende sprookjesachtige optredens. Je ervaart live acteurs, boeiende verhalen, speciale effecten en buitengewone DreamWorks-animatie waarmee je het avontuur kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen, met een flinke dosis brutaliteit van Donkey onderweg. Tijdens je avontuur ontmoet je vele figuren (inclusief prinsessen en ezels), maar zoals in elk sprookje kun je ook wel een paar heksen tegenkomen. Sommige jongere bezoekers vinden dit wellicht eng!

Londen: Westminster Walking Tour & London Dungeon Entry

2. Londen: Westminster Walking Tour & London Dungeon Entry

Begin met een wandeltocht door Westminster, waar uw gids u naar 20 verschillende beroemde bezienswaardigheden zal begeleiden. Rijd door Green Park naar Buckingham Palace en bewonder onderweg de goed verzorgde bomen en bloemen. Bekijk in het paleis de wereldberoemde wisseling van de wachtceremonie. Daarna vervolg je je tour terwijl je 17 andere iconische bezienswaardigheden in Londen ziet, zoals Downing Street, Westminster Abbey, de Big Ben en de Houses of Parliament. Ga dan naar de London Dungeon en bereid je voor om bang te zijn. Verken een unieke spannende attractie die je terugvoert naar het gevaarlijke verleden van de hoofdstad. Loop door de door pest beroerde straten van Londen. Wees getuige van Guy Fawkes terwijl hij probeert het Parlement op te blazen. Zie de gruwelijke Whitechapel van Jack the Ripper. Ontdek angstaanjagende tentoonstellingen en sets in de enorme ondergrondse gewelven van County Hall op de South Bank. Kijk hoe getalenteerde acteurs de geschiedenis tot leven brengen terwijl ze optreden in shows met buitensporige speciale effecten. Berijd de 2 spannende attracties van de London Dungeon. Tijdens je rondleiding zie je 20 beroemde bezienswaardigheden in 1 dag, waaronder: Buckingham Palace, St James Palace, wisseling van de wacht, Queen Victoria Fountain, Green Park (Royal Park), St James's Park (Royal Park), Admiralty Arch, Pall Mall, Trafalgar Square, Whitehall, The Royal Horse Guard, Horse Guard Parade, Downing Street, Big Ben, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Parliament Square en London Eye.

  • Rondleidingen
  • Avonturen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap County Hall

Wil je alle activiteiten in County Hall ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over County Hall

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 201 beoordelingen

Het park is mooi maar moeilijk te begrijpen voor kinderen die geen Engels spreken. De meiden hebben het avontuur niet helemaal meegemaakt, jammer. Daarna deed hij wat "reclame" voor Dragon, mijn dochter was een fan, maar er was slechts een achtergrond voor een foto aan het eind. "het werd gemeld heeft een draak geadopteerd" Een beetje teleurgesteld maar toch leuk

Zeer leuke activiteit in het hele dreamworks-universum, we gaan naar verschillende universums in groepen van 20/25 personen, interacties met de personages. Zeer vriendelijk personeel kinderen van 6 en 8 blij, zelfs als ze niet alles in het Engels verstonden.

Je gaat op reis in een avontuur. Erg leuk opgezet en mensen die karakters spelen doen dit ontzettend leuk. Voor jonge kinderen erg leuk.

Mooi hoe de kinderen er deels bij betrokken zijn. De acteurs doen het echt goed!

Mega coole ervaring mijn tienerjongens vonden alles leuk, inclusief de winkel.