Datums kiezen

Cova de Can Marçà

Cova de Can Marçà: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Ibiza: rondleiding door de grot van Can Marça

1. Ibiza: rondleiding door de grot van Can Marça

Volg je lokale gids door de grot van Can Marça in de haven van San Miguel en ontdek meer dan 100.000 jaar geschiedenis. Luister naar het verhaal over hoe de grot werd ontdekt door smokkelaars, die hem vroeger gebruikten om hun koopwaar in te verbergen.De tekens waarmee ze de in- en uitgang zijn gemarkeerd zijn nog steeds zichtbaar.  Bewonder de opvallende natuurlijke rotsformaties die in de loop der tijden zijn gevormd. Bekijk stalactieten en stalagmieten die geleidelijk zijn gegroeid door het water dat vroeger door de nu droge grot stroomde. Laat jezelf bij elke bocht en hoek verrassen door licht, geluid en watereffecten.

Beschikbare activiteiten

1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Cova de Can Marçà: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Cova de Can Marçà

Wil je alle activiteiten in Cova de Can Marçà bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cova de Can Marçà

Gemiddelde beoordeling

4.0 / 5

gebaseerd op 94 beoordelingen

Mooie grotten, goeie en vriendelijke gids. Het is echt het geld waard! Prachtig uitzicht en mooie grotten. Daarna is het nog leuk om te snorkelen en zwemmen bij het strand in de buurt!

The groups were pretty big and within half an hour you were outside again but the cave was beautiful. Really nice to see and they explain some interesting things.

Bijzondere en karakteristieke rondleiding, voor zowel volwassenen als kinderen, slechts 45 minuten lang en de gids is erg aardig en voorbereid

Het is een leuke plek om te bezoeken, interessant verhaal over de grot ️

Rondleiding duurt ongeveer 40 minuten, alleen in het Spaans en Engels.