Cova de Can Marçà

Cova de Can Marçà: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Ibiza: rondleiding door de grot van Can Marça

1. Ibiza: rondleiding door de grot van Can Marça

Volg je lokale gids door de grot van Can Marça in de haven van San Miguel en ontdek meer dan 100.000 jaar geschiedenis. Luister naar het verhaal over hoe de grot werd ontdekt door smokkelaars, die hem vroeger gebruikten om hun koopwaar in te verbergen.De tekens waarmee ze de in- en uitgang zijn gemarkeerd zijn nog steeds zichtbaar.  Bewonder de opvallende natuurlijke rotsformaties die in de loop der tijden zijn gevormd. Bekijk stalactieten en stalagmieten die geleidelijk zijn gegroeid door het water dat vroeger door de nu droge grot stroomde. Laat jezelf bij elke bocht en hoek verrassen door licht, geluid en watereffecten.

  • Rondleidingen
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Cova de Can Marçà

Wil je alle activiteiten in Cova de Can Marçà ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cova de Can Marçà

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 78 beoordelingen

Leuke kleine druipsteengrot :) Grappige gids die ons alles goed in het Duits heeft uitgelegd. Zelfs een waterval met licht- en muziekspelletjes werd gedemonstreerd. Bezienswaardig voor 11 € toegang :)

Mooie grotten, goeie en vriendelijke gids. Het is echt het geld waard! Prachtig uitzicht en mooie grotten. Daarna is het nog leuk om te snorkelen en zwemmen bij het strand in de buurt!

mooie grot, aardig personeel, absoluut te doen met kinderen?

Vriendelijke behandeling en goede overdracht van informatie.

Een hele leuke rondleiding is zeker de moeite waard