CretAquarium

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

CretAquarium: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Heraklion: CRETAquarium toegangsticket

1. Heraklion: CRETAquarium toegangsticket

Duik in de diepte van de oceaan met een toegangsticket voor 1 dag tot het Cretaquarium. Het Cretaquarium is een van de grootste aquaria van Europa en heeft meer dan 2.000 zeedieren in 60 verschillende leefgebieden. Duik in de grotten en spleten van de Middellandse Zee, waar pijlstaartroggen en rotsachtige schorpioenvissen rond glijden. Start in de open oceaan, waar dreigende haaien cirkelen, wachtend om te worden gevoed. Kom dichterbij en wees intiem met kwallen en scholen van levendige tropische anemoonvissen door ondiepe, open tanks, die een nieuw kijkperspectief van bekende soorten mogelijk maken.  Krijg vooral nieuwe waardering voor de oneindige verscheidenheid van 's werelds meest raadselachtige omgeving. Als je er genoeg van hebt gehad om naar de bewoners van de oceaan te kijken, waarom neem je zelf niet even duik? De Cretaquarium ligt, terecht, direct aan het strand.

...

Sitemap CretAquarium

Wil je alle activiteiten in CretAquarium ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over CretAquarium

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 141 beoordelingen

Het is voorzien van airconditioning en zeker in de huidige situatie is MNB verplicht. Er zijn hygiënemaatregelen van kracht en er mag slechts een bepaald aantal personen/gezinnen naar binnen. Het aquarium is niet het grootste en heeft een selectie van zeeleven dat afkomstig is uit de regio en de omliggende zee. Er zijn grote en kleine zwembaden die je kunt zien. Een bijzonder hoogtepunt is het grote panoramazwembad, waar u kunt zitten en kijken. De haaien zijn ook een populair doelwit. In een goede 1-1,5 uur ben je door. Voor gezinnen moet een bezoek tot het programma behoren, de kinderen zullen u er dankbaar voor zijn.

Geweldig aquarium. Prachtig ontworpen grote zwembaden. Alles zeer goed onderhouden. Er stond een lange rij waar we bij wilden aansluiten. Echter, een medewerker kwam direct naar mij toe en liet het ons weten omdat ik behoorlijk zwanger ben. Stom voor de anderen, maar heel goed voor mij en ontzettend attent van de medewerker. Heel erg bedankt!

Het aquarium is echt prachtig gedaan. Een bezoek is zeker de moeite waard. Jammer dat de directe omgeving allesbehalve mooi is.

Het is echt een aanrader als je van vissen houd. was erg mooi om te zien en te beleven

Heel mooi aquarium ... er is echter maar één haai?