Belevingen in
Croatian National Theatre in Split

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Croatian National Theatre in Split: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Split: Segwaytour

1. Split: Segwaytour

Voel de wind in je haren terwijl je op je eigen Segway door Split rijd op deze 2 uur durende tour. Een Segway is zowel snel als leuk en een unieke en ongebruikelijke manier om een stad te bekijken. Voel de sensatie, de opwinding, en het absolute plezier van het door de stad rijden op een van deze fantastische uitvindingen. Je Segway reageert al op de kleinste bewegingen. Op basis van geavanceerde gyroscopische technologie leer je in een mum van tijd navigeren op je Segway en voordat je het weet, toer je door de stad. Onderweg laat je deskundige gids je de belangrijkste plekken van Split zien. Bezoek het Paleis van Diocletianus dat een buitensporige buitenkant en ongelofelijke kunst heeft. Ga naar het Kroatisch Nationaal Theater, waar het hele jaar door opera, ballet en theatervoorstellingen worden gehouden. Ga dan de Marjanheuvel op, vanwaar je een uitzicht hebt op de meest belangrijke locaties en bezienswaardigheden in Split. Je 2 uur durende tour kan aangepast worden om aan de behoeften en wensen van de groep te voldoen, dus ga mee en bekijk Split op een leuke en unieke manier!

...
Split: privé e-bike-tour

2. Split: privé e-bike-tour

Laat je universele stadse-bike het werk doen terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van Split en het Marjan Forest Park. Selecteer het gewenste niveau van krachtondersteuning, zodat het een makkie is om heuvels en elk ander oppervlak aan te gaan. Nadat je je gids in het Poljud-stadion hebt ontmoet, spring je op je e-bike en begin je aan je avontuur door Split. Zie en hoor dingen die andere toeristen misschien niet meemaken, zoals het mortuarium op de Joodse begraafplaats en de kronkelende straatjes van de oudste wijk van Split. Na de Riva Promenade en het Kroatische Nationale Theater, eindig je je tour precies waar het begon. Voel je vrij om je gids om aanbevelingen te vragen met betrekking tot restaurants, het nachtleven en meer, zodat je het meeste uit de rest van je tijd in Split kunt halen.

...
Split: e-bike-tour met toegang tot Marjan Forest Park

3. Split: e-bike-tour met toegang tot Marjan Forest Park

Laat je universele stadse-bike het werk doen terwijl je geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van Split en het Marjan Forest Park. Selecteer het gewenste niveau van bekrachtiging, zodat het een fluitje van een cent is om heuvels en elk ander oppervlak aan te gaan. Nadat je je gids in het Poljudstadion hebt ontmoet, spring je op je e-bike en begin je aan je avontuur door Split. Zie en hoor dingen die andere toeristen misschien niet meemaken, zoals het mortuarium op de Joodse begraafplaats en de kronkelende straatjes van de oudste wijk van Split. Na de Riva Promenade en het Kroatische Nationale Theater, eindig je je tour precies waar het begon. Voel je vrij om je gids om aanbevelingen te vragen met betrekking tot restaurants, het nachtleven en meer, zodat je het meeste uit de rest van je tijd in Split kunt halen.

...

Sitemap Croatian National Theatre in Split

Wil je alle activiteiten in Croatian National Theatre in Split ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Croatian National Theatre in Split

Gemiddelde beoordeling

4.9 / 5

gebaseerd op 100 beoordelingen

Onze Segway-tour door Split was geweldig. Een snelle en gemakkelijke manier om meer te zien in minder tijd, zonder in een auto te zitten of te hoeven lopen. Een geweldige activiteit om met je tienerkinderen te doen. Onze gids was geweldig en het hele proces van boeking tot de voltooiing van de tour verliep soepel. Ik zou het zeker nog een keer doen.

Dit was ontzettend spannend! We hebben nog nooit eerder een Segway gedaan en het was gemakkelijk te leren, het personeel was uiterst vriendelijk, deskundig en behulpzaam. De tour nam ons mee door een park met absoluut GEWELDIG uitzicht !!!

Comfortabele manier om het Marina te ontdekken en een betrekkelijke afstand af te leggen in redelijk korte tijd. Igor is een fantastische gids

Goran was geweldig. Deskundig en vriendelijk! Sterk aanbevolen.