Crvene Stijene

Crvene Stijene: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Van Hvar: Pakleni-eilanden en Red Rocks zeilboottocht

1. Van Hvar: Pakleni-eilanden en Red Rocks zeilboottocht

Dompel jezelf onder in de cultuur en het landschap van Kroatië met een ontspannende boottocht tussen de Pakleni-eilanden. Vertrek vanuit Hvar om de majestueuze omgeving te verkennen. Zwem en snorkel in kristalhelder water en ontdek de imposante Red Rocks. Ontmoet je kapitein in de belangrijkste haven van Hvar. Vaar uit en leer, als de weersomstandigheden het toelaten, uit de eerste hand hoe u de zeilen bedient en het jacht bestuurt. Als u gewoon wilt ontspannen, gaat u gewoon liggen en geniet u van het prachtige uitzicht op de natuur terwijl u naar uw eerste bestemming navigeert. Reis tussen de Pakleni-eilanden en stop voor een korte duik in 100 meter diepe wateren. Ga verder richting Red Rocks om te snorkelen en naar het onderwaterleven te kijken of te gaan paddleboarden. Laat ten slotte het anker vallen in een mooie baai met een klein traditioneel restaurant om op uw kosten een lunch te kopen.

Split en Trogir: privérondvaart door Hvar en Red Rocks

2. Split en Trogir: privérondvaart door Hvar en Red Rocks

Nadat je om 09:00 uur bent vertrokken vanaf je ontmoetingspunt in Split, Trogir of Kaštela, begin je aan een speedboottocht naar de Pakleni-eilanden, met onderweg uitzicht op de eilanden. Je komt aan op een plek met de mooiste stranden in de omgeving, waar je kunt stoppen om te zwemmen en snorkelen in de kristalheldere zee. Na het zwemmen en ontspannen op de Pakleni-eilanden, vervolgt u uw boottocht naar Red Rocks, het natuurfenomeen in de buurt van Milna op het eiland Hvar. Hier krijg je een prachtig uitzicht op Red Rocks zelf, een fascinerende plek om te snorkelen en voor degenen die de moed hebben om van de nabijgelegen kliffen te springen. Hierna is het tijd voor de lunch, waar je kunt kiezen tussen Milna op het eiland Hvar of Palmižana op de Pakleni-eilanden. U heeft een ruime keuze aan restaurants en uw schipper zal u voorstellen welke uw betere opties zijn, afhankelijk van uw smaak en dieet. Na de lunch ga je naar Hvar, waar je 2 uur vrije tijd hebt om te verkennen. Na het verkennen van de stad Hvar, is het tijd om terug te keren, waarna je tour om 18:00 uur eindigt.

Hvar: privérondvaart door Red Rocks en Pakleni-eilanden

3. Hvar: privérondvaart door Red Rocks en Pakleni-eilanden

Begin vanuit de centrumhaven van Hvar en geniet van het panoramische uitzicht terwijl je langs de zuidkust van het eiland Hvar vaart. Dit deel van het eiland herbergt verborgen stranden die perfect zijn om te snorkelen en zwemmen. Ontmoet het strand van Dubovica - een echt juweeltje dat geliefd is bij de lokale bevolking en algemeen wordt beschouwd als de mooiste baai van Hvar. In de buurt van Dubovica kun je de Red Rocks verkennen, een natuurfenomeen van steile rode en witte kalksteen die diep in de zee zakt. Zwem onder de rotsen door of probeer zelfs een klif te springen op deze unieke locatie. Tijdens uw tour kiest uw vriendelijke bemanning de beste haltes op basis van uw wensen. Enkele voorgestelde locaties zijn de twee kiezelstranden in de buurt van Zarace Village, evenals de Green Lagoon van Borče Bay in de buurt van Milna Village. 's Middags is het tijd om naar het eiland Pakleni te gaan, waar tal van zwemplekken te vinden zijn.

  • Wateractiviteiten
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Crvene Stijene

Wil je alle activiteiten in Crvene Stijene ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.