Belevingen in
Crystal River

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Crystal River: De beste dingen die je niet wil missen

Crystal River, Florida: 3 uur zwemmen met zeekoeien

1. Crystal River, Florida: 3 uur zwemmen met zeekoeien

Ga terug naar de natuur en ontdek 's winters het huis van' s werelds grootste populatie bedreigde lamantijnen tijdens een avontuur naar de Three Sisters Springs. Krijg de kans om te communiceren met deze nieuwsgierige,  zachtaardige reuzen in hun natuurlijke leefomgeving.  Leer alles over de dieren in een klaslokaal en krijg tips voor je snorkeltour, zodat je het  beste uit je dag kunt  halen. Leer meer over "passieve  interactie", die ervoor zorgt dat de dieren net zo van de ervaring genieten  als jij! Daarna reis je met een kapitein van de kustwacht  aan boord van een overdekte pontonboot naar de riviermonding. Bewonder de dieren in het wild en sta dicht bij de zeekoeien terwijl ze langzaam door het water bewegen. Ga terug naar het basiskamp om de unieke cadeauwinkel te bezoeken en unieke souvenirs te kopen. Ontvang tips over wat je nog meer in de omgeving van Kings Bay kunt doen, alsook routebeschrijvingen van het goed geïnformeerde  personeel naar andere lokale bezienswaardigheden en restaurants.

...
Orlando: ontmoeting met zeekoeien, snorkelen en tocht met een moerasboot

2. Orlando: ontmoeting met zeekoeien, snorkelen en tocht met een moerasboot

Geniet van het ontbijt terwijl je naar het prachtige Crystal River-gebied gaat om je snorkelavontuur te beginnen. Verken de rivier en bewonder de unieke fauna in zijn natuurlijke habitat. Leer meer over de prachtige lamantijn en krijg de kans om ze van dichtbij te zien. Daarna volgt een geleid bezoek aan het Homosassa Springs State Park. Ontdek de lokale fauna, waaronder de bedreigde panter uit Florida, zwarte beren, rode wolven, bobcats, alligators en meer. Kom meer te weten over het rehabilitatieprogramma van de zeekoeien van het park en stop bij een onderwaterobservatorium dat over de monding van een bron is gebouwd. Geniet van een lunchpakket voordat je naar de Withlacoochee-rivier gaat, om je dag af te sluiten met een spannende tocht met een luchtboot. Dit gebied is een ander natuurlijk toevluchtsoord, waar u meer lokale dieren in het wild kunt zien. Voel de sensatie van het scheren over het water met een opwindende tocht in een boot met platte bodem.

...
Homosassa: moerasboottocht Golf van Mexico en dolfijnspotten

3. Homosassa: moerasboottocht Golf van Mexico en dolfijnspotten

Vaar door de zoutwatermoerassen en het lage water van de Homosassa-rivier en Golf van Mexico met een krachtige moerasboot. Probeer de tuimelaars en andere dieren te spotten in hun natuurlijke leefomgeving. Je voelt de snelheid van de boot onder je terwijl je door de mangroven, kanalen en achterwaters zigzagt. Je komt op plekken waar andere boten niet kunnen komen en komt buiten de gebaande paden talloze wilde dieren tegen. Kijk hoe de kapitein van de Amerikaanse Kustwacht en gids je boot veilig voortbeweegt met snelheden van wel 80 kilometer per uur. Je voelt de adrenaline gieren terwijl je waterwegen oversteekt en je van alle kanten omgeven wordt door natuurpracht. Elke dag is weer anders als het op dieren spotten aankomt, maar als je hoopt wilde dieren tegen te komen wordt een boottocht in de ochtend aanbevolen. De diversiteit aan vogels zal je verbazen, terwijl je op een goede dag Caribische lamantijnen kunt spotten.

...
Crystal River: kleine groepstour zwemmen met lamantijnen

4. Crystal River: kleine groepstour zwemmen met lamantijnen

Zwem met lamantijnen in het door bronnen gevoede King's Bay wildreservaat in Crystal River, thuisbasis van 's werelds grootste aantallen van de bedreigde dieren in de winter. Ontmoet deze zachtaardige reuzen in hun natuurlijke leefomgeving. Maak gebruik van de diensten van een door de kustwacht gecertificeerde kapitein en in-het-water leraar en fotograaf. Kom meer te weten over de dieren in een klaslokaal-achtige setting en krijg tips over hoe je het meest uit je dag haalt. Hoor meer over passieve interactie om er zeker van te zijn dat de dieren even veel van de ervaring genieten als jij. Trek dan je wetsuit aan, ga aan boord van een overdekte ponton-boot en duik in de wereld van de lamantijnen. Aan boord wordt je behandeld als een vorst, en zie je het wildreservaat in stijl. Aan het eind van je excursie keer je terug naar de faciliteit en bezoek je de unieke souvenirwinkel. Hoor meer over andere lokale attracties en restaurants, en krijg antwoorden op de vragen die je wellicht hebt, voor je vertrekt.

...
Orlando: 1 dag zwemmen met zeekoeien, snorkelen & boottocht

5. Orlando: 1 dag zwemmen met zeekoeien, snorkelen & boottocht

Zwem en snorkel met een van vredigste wezens op aarde: de bedreigde zeekoe in Florida. Bezoek het prachtige Homosassa State Wildlife Park en maak een spannende tocht op de moerasboot. De tour is perfect voor degenen die willen ontsnappen aan de voorspelbare pretparken in Florida. Rijd naar de schilderachtige Crystal River, de thuisbasis van de 'zachte reuzen van de zee', de zeekoe in Florida. Hier kun je snorkelen of zwemmen. Met een beetje geluk kun je zelfs in contact komen met deze mooie wezens. In ieder geval biedt de boottocht een adembenemend uitzicht op de natuurlijke schoonheid van Florida. Na de lunch begin je aan een moerasboottocht met live commentaar. Leer meer over de natuur van de zuidelijke staat van je deskundige gids. 's Middags bezoek je een van de best bewaarde geheimen van Florida – Homosassa State Wildlife Park. Wandel door het prachtige landschap van Florida en bekijk de rijke flora en fauna en nog meer zeekoeien. Deze dagtocht biedt een fantastische afwisseling voor gezinnen of iedereen die de natuurlijke kant van Florida wil leren kennen.

...
Orlando: Zwem met lamantijnen met optioneel ontbijt & lunch

6. Orlando: Zwem met lamantijnen met optioneel ontbijt & lunch

De vriendelijke lamantijnen van de Crystal River wachten op je tijdens deze leuke daguitstap waar je kunt zwemmen met deze interessante wezens. Je dag begint als je gratis wordt opgehaald van een van de trefpunten in Orlando, Kissimmee, Lake Buena Vista en Disney. Je krijgt een verpakt ontbijt en wordt dan naar de pittoreske Crystal River gebracht. In Crystal River woont de interessante en bedreigde lamantijn. Deze wezens, die ook bekendstaan als zeekoeien, zijn beslist de vriendelijkste reuzen van de zeewereld. Hier krijg je de kans om te snorkelen of zwemmen in het kristalheldere water. Lamantijnen zijn wonderlijke wezens en komen vaak mensen die bij ze in de buurt snorkelen of zwemmen begroeten. Soms rollen ze zelfs op hun rug zodat je ze kunt kietelen! Wie liever boven het water blijft, kan lekker gaan zitten, ontspannen en van de natuurlijke omgeving genieten. Na de lunch bezoek je het prachtige Homosassa State Park, een van Florida's best bewaarde geheimen. In het state park krijg je de mogelijkheid om veel van Florida's bedreigde diersoorten te zien, zoals de floridapanter. Je kunt ook wederom lamantijnen zien vanuit een onderwaterkamer. Deze daguitstap is leuk, ontspannen en relaxt: zwemmen met de lamantijnen is de perfecte uitstap voor de hele familie!

...

Sitemap Crystal River

Wil je alle activiteiten in Crystal River ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Crystal River

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 286 beoordelingen

Geweldige dagtocht

Vriendelijke en hoffelijke bestuurder (Donald) en bootbemanning (Tom en Carlos). Echt genoten van de lunch in het diner met geweldig goed en echt leuke serveerster. Hield van het gemak van vervoer inbegrepen in het pakket. Zou het zeker aanbevelen aan vrienden en familie.

Geweldig en aanbevelen

Ik hield hier van!! Ik had zoveel plezier en het was een geweldige ervaring. Iedereen is zo behulpzaam en vriendelijk. Het geld helemaal waard. De dag is gepland, dus het is leuk om gewoon achterover te leunen en mee te volgen!

Een absoluut prachtige lange dag. Zwemmen met de zeekoeien, het natuurreservaat en de tocht per luchtboot. Fantastische service van alle betrokkenen. Een levenslange herinnering voor de boeken.

Een onvergetelijke dag, het is beter om geld en tijd aan deze tour te besteden, in plaats van al deze Disneyland en andere parken!

Geweldige ervaring om deze vriendelijke beesten van ze dichtbij te bekijken!