Cu Chi tunnels: tickets en tours

340 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Cu Chi tunnels: topattracties in de buurt

Cu Chi tunnels: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Vanuit Ho Chi Minh Stad: Cu Chi Tunnels Halve Dag Tour

Vanuit Ho Chi Minh Stad: Cu Chi Tunnels Halve Dag Tour

Bezoek de Cu Chi-tunnels tijdens een rondleiding vanuit Ho Chi Minh-stad. Ga terug in de tijd en leer hoe dit enorme ondergrondse netwerk werd gebruikt in de oorlog in Vietnam. Vertrek vanuit Ho Chi Minh-stad naar de Cu Chi-tunnels, slechts 60 kilometer buiten de stad. Geniet van het landelijke rijstveldlandschap en de bezienswaardigheden van eenden en waterbuffels die in de rivieren langs de kant van de weg zwemmen. Na 1,5 uur rijden. We komen aan bij de tunnels waar je: een korte documentaire kunt bekijken die je meeneemt naar het verleden met een introductie van de Cu Chi-tunnels - afstanden kruipen door de tunnels die werden gebruikt door de guerrillastrijders tijdens de oorlog in Vietnam. Mogelijk ziet u onderweg een keuken, woonruimte en een vergaderruimte. Lees meer over hoe verschillende soorten vallen zijn gemaakt en opgezet. Bezoek de wapenkamer en leer hoe de ingenieuze Vietcong-soldaten ze maakten. Stel je de toestand van dit vredige district voor toen het nog een ‘vrije doelzone’ was en grote verwoestingen en schade ondervond als gevolg van bombardementen. Bekijk de overblijfselen in Cu Chi die het bewijs zijn van de hevige strijd die hier ooit plaatsvond. Krijg de kans om een AK-47 af te vuren. Aan het einde van de tour stap je weer in de bus voor de reis terug naar Ho Chi Minh-stad. Aankomst rond 15.00 uur voor de ochtendtour en 18.55 uur voor de middagtour.

Vanuit Ho Chi Minh Stad: Cu Chi tunnels en Mekong Delta Tour

Vanuit Ho Chi Minh Stad: Cu Chi tunnels en Mekong Delta Tour

Deze dagtour neemt je mee van Ho Chi Minh-stad naar twee populaire attracties: Cu Chi-tunnels en de Mekong Delta. Rond 07.35 uur. Je wordt opgehaald bij je centrale hotels in Ho Chi Minh-stad en gaat naar Cu Chi-tunnels. Na een rit van 1,5 uur komen we aan bij de tunnels waar je de kans krijgt om meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis en betekenis van de tunnels tijdens de oorlog in Vietnam. Je krijgt de kans om afstanden van de tunnels te verkennen, de schietbaan uit te proberen en getuige te zijn van het ingewikkelde netwerk van ondergrondse tunnels en vallen die een belangrijke rol speelden in de oorlog. Nadat we de tunnels hebben verkend, gaan we voor de lunch naar een lokaal restaurant om enkele van de heerlijke lokale Vietnamese gerechten te proberen (veganistisch eten beschikbaar). Na de lunch gaan we naar My Tho om de Mekong Delta te verkennen. Je krijgt een kijkje in het dagelijkse leven van de lokale bevolking terwijl we een boottocht maken over de Mekong rivier, waar je kunt genieten van het schilderachtige landschap van het omliggende platteland. Vervolgens maken we een sampanrit door de kleine waterwegen met kokospalmen aan weerszijden, waar je de landelijke levensstijl kunt ervaren, stop bij het bijenhuis om te genieten van lokaal fruit en honingthee, luister naar een live optreden van lokale muziek uitgevoerd door de dorpelingen. We ronden onze dag af en gaan 's middags terug naar Ho Chi Minh-stad en arriveren rond 18.55 uur. Dit is een unieke kans om enkele van de beste die Zuid-Vietnam te bieden heeft te ervaren, met een mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid allemaal op één dag.

Ho Chi Minh: Hele dag Cu Chi Tunnels en Mekong Delta Tour

Ho Chi Minh: Hele dag Cu Chi Tunnels en Mekong Delta Tour

Je wordt 's ochtends opgehaald bij je accommodatie in Ho Chi Minh en gaat aan boord van een comfortabel minibusje. Ga naar de Cu Chi-tunnels en kom meer te weten over het Vietnamese verzet tegen de Amerikaanse strijdkrachten. Dan reis je verder naar de Mekongdelta. Onderweg pauzeer je in een lokaal restaurant voor een lekkere Vietnamese lunch. Na de lunch kom je aan in de Mekongdelta, en ga je aan boord van een roeiboot om door de kleine kanalen onder de bladeren van de kokospalmen door te varen.  Stap aan boord van een motorboot en vaar naar Coconut Island. Ga van boord bij de woning van een lokale familie om te genieten van tropisch fruit, en honingthee en wijn te proeven. Zie hoe de lokale producten worden gemaakt, en luister naar een live lokaal muziekoptreden uitgevoerd door de dorpelingen. Wandel 's middags over de landwegen om te zien hoe het plaatselijke leven eruitziet. Ontspan in de vredige sfeer, voordat je afscheid neemt en weer terugkeert naar Ho Chi Minh-stad. In de avond kom je weer aan in Ho Chi Minh-stad en word je teruggebracht naar je accommodatie.

Ho Chi Minh Stad: Cu Chi Tunnels Tour

Ho Chi Minh Stad: Cu Chi Tunnels Tour

Ontdek het gebied dat zich aan het einde van de Ho Chi Minh-route bevindt en diende als de basis van waaruit de Vietnamese guerrilla-soldaat Saigon aanviel. Je komt te weten hoe de jagers van Cu Chi de oorlog onder de grond brachten door een netwerk van tunnels te ontwikkelen, die zich uitstrekten tot Cambodja, waaronder: vergaderzalen, keukens en ventilatiesystemen. Deze tunnels dienden als een effectief netwerk voor guerrillaoorlogvoering tegen Amerikaanse troepen. Ga mee op een korte, spannende trip door een doolhof van met elkaar verweven tunnels. Kies zelf je eigen ervaring — en ga met een kleine, grote of privé-groep. Bekijk de groene rijstvelden, lokale boeren en buffels langs de weg naar de tunnels voor een inzicht in de Vietnamese landbouw. Besteed tijd aan het verkennen van het doolhof van tunnels met talloze valluiken, opslagfaciliteiten, wapenfabrieken, veldziekenhuizen, commandocentra, keukens en meer. Je geniet van de meest populaire gerechten tijdens oorlogsdagen in Cu Chi tunnels - de cassave.

Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels en Mekong Delta VIP Tour

Vanuit Ho Chi Minh: Cu Chi tunnels en Mekong Delta VIP Tour

Deze speciale dagtour neemt je mee van Ho Chi Minh-stad naar twee grote attracties: Cu Chi-tunnels en de Mekong Delta. Rond 07.35 uur. We halen je op bij je hotel in Ho Chi Minh-stad met een VIP-limousine (met luxueus ontworpen stoelen in de passagierscabine) en gaan naar Cu Chi-tunnels waar je het verzet tegen de Amerikaanse strijdkrachten in Vietnam kunt verkennen en leren kennen. Je kunt afstanden kruipen door de tunnels die tijdens de Vietnamoorlog door de guerrillastrijders werden gebruikt. Mogelijk ziet u onderweg een keuken, woonruimte en een vergaderruimte. Lees meer over hoe verschillende typen vallen zijn gemaakt en ingesteld. Bezoek de wapenkamer en leer hoe de ingenieuze Vietcong-soldaten ze maakten. Als je je ooit hebt afgevraagd hoe het voelt om een AK-47 af te vuren, kun je dat ontdekken in de Cu Chi-tunnels. Nadat je de Cu Chi-tunnels hebt verkend, lunch je in een lokaal restaurant en reis je vervolgens naar de Mekong Delta. Bij aankomst neem je een kleine roeiboot om langs de kleine kanalen te peddelen onder de kokospalmen aan beide kanten. Stap op de motorboot en vaar naar het kokosnooteiland. We stappen uit bij een lokale familie om te genieten van tropisch fruit, honingthee en honingwijn te proeven, te zien hoe de lokale producten worden gemaakt en te genieten van een live optreden van lokale muziek uitgevoerd door de dorpsbewoners. Slenter over de plattelandswegen om de lokale bevolking te leren kennen tijdens hun dag. Ontspan in de vredige sfeer, neem afscheid en vertrek naar Ho Chi Minh-stad. Rond 18.55 uur komen we aan in Ho Chi Minh-stad. Wij brengen u terug naar uw hotel.

Van Ho Chi Minh: Cu Chi-tunnels en VIP-speedboottour

Van Ho Chi Minh: Cu Chi-tunnels en VIP-speedboottour

Maak een tochtje met de Saigon River Express en bied je een luxe rondleiding door de Cu Chi-tunnels met vijfsterrenservice aan boord van een van onze moderne en luxueuze speedboten. Vergeet tourbussen; deze tour vertrekt vanuit Ho Chi Minh-stad voor een schilderachtige boottocht van 1,5 uur naar Cu Chi. Bij aankomst wordt een privévertoning van de officiële Cu Chi Tunnels-video getoond met commentaar en aanvullende informatie van uw Engelssprekende gids. Leer meer over dit immense netwerk van ondergrondse tunnels die tijdens de Vietnamoorlog door Vietcong-soldaten werden gebruikt. Na uw bezoek aan de tunnels wordt een traditionele Vietnamese lunch of diner met lokale specialiteiten zoals kip met citroengras en gekarameliseerd varkensvlees uit klei geserveerd. Op verzoek zijn er ook vegetarische maaltijden beschikbaar.

Ho Chi Minh: Cu Chi Tunnels rondleiding met een oorlogsveteraan

Ho Chi Minh: Cu Chi Tunnels rondleiding met een oorlogsveteraan

Verken de Cu Chi-tunnels tijdens een rondleiding. Leer meer over de geschiedenis van de ondergrondse gangen van een veteraan uit de Vietnamoorlog en probeer, als je daar zin in hebt, een M16- of AK-47-geweer af te vuren op een schietbaan. Kies of u de tour in een kleine groep wilt maken of een privétour wilt boeken. Laat je ophalen bij je accommodatie en reis comfortabel met je tour naar de ingang van de Ben Dinh-tunnel gids. Hier vind je replica's van boobytraps, slaapvertrekken en kazernes om je een idee te geven van de realiteit van het leven tijdens de oorlog. Luister naar een gedetailleerde geschiedenis van de Cu Chi-tunnels van een lokale veteraan uit de Vietnamoorlog en wandel rond het labyrint van gangen terwijl je leert over de geschiedenis en het belang van deze site. Geniet op dagen dat de veteraan van de Vietnamoorlog niet in staat is de tour te leiden, in het gezelschap van een gids van de familie van Phan Thi Kim Phuc, bekend als Napalm Girl. Luister naar fascinerende verhalen over hoe Phuc een napalmbomaanval overleefde waarbij ze op de beroemde foto werd gefotografeerd toen ze op negenjarige leeftijd naakt haar dorp ontvluchtte. Nadat je door de tunnels hebt rondgekeken, kom je op een schietbaan waar je de optie om een M16 of AK-47 af te vuren. Daarna ga je terug naar Ho Chi Minh en wordt je afgezet bij je accommodatie om de dagtocht te beëindigen.

Saigon: Cu Chi Minder Drukke Ben Duoc Tunnels Halve Dag Tour

Saigon: Cu Chi Minder Drukke Ben Duoc Tunnels Halve Dag Tour

Word opgehaald bij je hotel in Ho Chi Minh City en begin je reis om getuige te zijn van de oorlogsgeschiedenis van Vietnam. Kom aan bij de ondergrondse Cu Chi Tunnels en ga meteen door naar de minder bekende Ben Duoc Tunnels. Ga naar binnen via een geheime ingang en kruip door de lage tunnels. Bekijk tijdens je verkenningstocht de boobytraps die tijdens de oorlog werden gebruikt en raak de tank van het Amerikaanse leger in de tunnels aan. Krijg fascinerende inzichten in de geschiedenis en de betekenis van elke locatie van je lokale gids. Proef na de tunnels lokaal verbouwd Viet Cong-voedsel, waaronder tapioca. Ontdek tot slot de propaganda van Viet Cong soldaten in Tan Phu Trung Ward en ervaar de ondergrondse Hoang Cam keuken. Als je wilt, kun je ter plaatse extra betalen om met een AK-47 of M16 te schieten voordat je terugkeert naar je hotel.

Ho Chi Minh Stad: Cu Chi tunnels en pistoolschieten

Ho Chi Minh Stad: Cu Chi tunnels en pistoolschieten

Je wordt opgehaald bij je accommodatie en gaat dan op weg naar Cu Chi. Onderweg zie je hoe het hectische stadslandschap overgaat in een vredigere landelijke omgeving. Bekijk de rijstvelden, leuke verkopers langs de kant van de weg en het steeds weelderiger wordende groen. Eenmaal aangekomen begin je met een rondleiding door de Cu Chi Tunnels, een ondergronds netwerk van paden, schuilplaatsen, slaapvertrekken, vergaderzalen, ziekenhuizen en de Hoang Cam Stove. Deze smalle tunnels bieden nauwelijks genoeg ruimte voor één persoon om er doorheen te kruipen, hoewel sommige nu breder zijn om bezoekers te ontvangen. Leer dat het slechts 3 tot 4 meter dikke niveau van de bovengrond het draaggewicht van een tank van 50 ton en de explosieve schade van bommen kan dragen. Bekijk een verhelderende film over de oorlogservaring voordat je de valdeuren en ondergrondse vertrekken van de tunnel verder verkent. Breng vervolgens een bezoek aan de enorme bomkraters die zijn overgebleven van de oorlog, de Garment-factory Ammunition and Souvenir Shops en het Museum of Self-made Weapons. Krijg de opwindende kans om te schieten met een M-15, AK-47 en een karabijngeweer op de National Defense Sports Shooting Range voor een echte oorlogservaring (extra voor schietgeweer). Tot slot de comfortabele rit terug naar Ho Chi Minh City. Ga naar een plaatselijke voetmassagesalon om je voeten te verwennen na een lange dag wandelen in de Cu Chi Tunnels. Na de massage word je teruggebracht naar je accommodatie.

HCM-stad: Cu Chi Tunnels Tour in kleine groep naar Ben Duoc Tunnel

HCM-stad: Cu Chi Tunnels Tour in kleine groep naar Ben Duoc Tunnel

Ga op een halfdaagse tour van Ho Chi Minh City naar de Ben Duoc Tunnel van de Cu Chi Tunnels, toegangsbewijs inbegrepen. Zie waar minder bezoekers komen op een niet-toeristische route, zodat je de meest persoonlijke ervaring hebt bij het verkennen van de Cu Chi Tunnels. Na de ophaalservice rond 8.00 uur of 12.15 uur vertrek je vanuit Ho Chi Minh City naar de Cu Chi Tunnels. De tunnels liggen op het platteland, dus je ziet rijstvelden langs de weg en eenden en waterbuffels zwemmen in rivieren. Na een autorit van ongeveer 1,5 uur kom je aan bij de Ben Duoc Tunnel. Begin je bezoek met het bekijken van een korte documentaire die je meeneemt naar het verleden met een introductie over de Cu Chi Tunnels. Leer meer over de geschiedenis en het belang van de tunnels tijdens de Vietnamoorlog en ga dan op verkenning uit. Je kunt afstanden afleggen door de tunnels die tijdens de Vietnamoorlog door de guerrillastrijders werden gebruikt. Misschien zie je onderweg wel een keuken, woonvertrekken en een vergaderruimte. Leer meer over hoe verschillende soorten vallen werden gemaakt en opgezet. Bezoek de wapenkamer en leer hoe de ingenieuze Viet Cong soldaten ze maakten. Voor het einde van de rondleiding kun je ook een AK-47 proberen op de schietbaan.

De topbezienswaardigheden in Ho Chi Minhstad

Activiteiten in Cu Chi tunnels

Steden in Vietnam

Andere activiteiten in Cu Chi tunnels

Wil je alle activiteiten in Cu Chi tunnels bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cu Chi tunnels

Gemiddelde beoordeling

4.6
(5.968 beoordelingen)

Op stap met een kleine groep was fijn. Onze gids Lam zorgde voor alles op een goede manier. Zijn tijdsschema was prima gepland. Hij wist veel interessants te vertellen. We misten wel een stukje historische achtergrond over de Vietnamoorlog zelf. Leuk dat de muziek in het busje aangepast was aan de dag. Jammer vonden we dat de dag zo commercieel was. Het begin van de dag met de creatieve gehandicapten was héél mooi, maar dan kom je in een grote hal met zoveel héle dure spullen...prooduktiewerk. Zóveel kan nooit gemaakt zijn door deze mensen. Bij de Cu Chi tunnels stonden bijvoorbeeld de schilderijtjes met de dames veel goedkoper.... Verder een witte slang om je nek, crème/honing/gedroogde gember en bananen/snoepjes kopen. De boottocht in een kleine boot was leuk. Toen stond het fruit klaar en werd er voor ons gezongen. Maar ja, in de ruimte daarnaast ook... Het was allemaal zo gekuntseld. Maar goed , dat brengt toerisme met zich mee. Gelukkig vóór de regen in het busje terug.

De rondleiding was uitstekend! De bezienswaardigheden en plaatsen waar we in een dag tijd naartoe gingen, waren meeslepend genoeg om een glimp op te vangen van de geschiedenis en cultuur die Vietnam te bieden had. Van de tunnels tot de boottochten op de rivier: het was een plezierige ervaring. De heer Lam was een geweldige gids! Zijn charismatische energie, diepgaande kennis van het gebied en zijn vermogen om op een opgewekte manier met ons te communiceren waren het hoogtepunt van de reis. Hij zorgde de hele tijd goed voor de groep en kon vooruitzicht geven op de manier waarop verschillende groepen mensen (inclusief familiegeschiedenis) een rol speelden bij het vormgeven van de plek vandaag de dag. Zou zeker aanraden om hem als gids te krijgen voor toekomstige reizen!

We hielden absoluut van de tour. Onze gids (Blair) was zo geweldig, informatief en vriendelijk. Het ontmoeten van enkele lokale mensen en het proeven van de prachtige honingthee met fruit terwijl we naar lokale muziek luisteren, is iets dat we ons voor altijd zullen herinneren.

de heer P; Rijden & Lam; Gastheer was allebei uitzonderlijk! Geweldige communicatie vanaf het moment ervoor toen we ons ophaalden bij ons hotel en tijdens de tour.

Xem, onze gids, was zeer deskundig. De reis was goed gepland en georganiseerd. Mijn familie en ik hadden een geweldige tijd.