Datums kiezen

Cuevas de Artà

Cuevas de Artà: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Van Cala Millor: buggytour van een halve dag door Mallorca

1. Van Cala Millor: buggytour van een halve dag door Mallorca

Kies uit 2 verschillende rondleidingen. Ontdek Mallorca tijdens een tour van een halve dag met een buggy voor 2 personen. Tussen de spannende rit door kunt u ontspannende pauzes inlassen, gaan zwemmen of gedenkwaardige foto's maken, van een maaltijd genieten of gewoon het uitzicht bewonderen. Als iemand in uw groep alleen wil rijden in plaats van rijden, kunt u ervoor kiezen om bij het boeken medepassagiers toe te voegen. Begin je tour in Cala Millor. Rijd naar de brandtoren in Porto Cristo en bewonder het prachtige uitzicht op de kliffen. Ga verder richting Felanitx naar het hoogste punt aan de oostkust van Mallorca, Sant Salvador op 506 meter boven zeeniveau. We nemen de mooiste route naar het Bonany-klooster met een adembenemend uitzicht over de oostkust. De kronkelige rit is een genot voor zowel de bestuurder als de passagiers. Geniet van een spectaculair uitzicht over heel Mallorca. Ga daarna naar het volgende hoogtepunt: de kliffen van Porto Cristo met de mooiste grot van Mallorca. We stoppen bij een prachtige baai waar we tijd hebben om te zwemmen in de prachtige zee van Mallorca. We genieten van het fantastische uitzicht op de kust voordat we de aangrenzende route terug nemen naar Cala Millor. Dit alles is inbegrepen in 2 verschillende tours.

Mallorca: mini-jeeptour van een halve dag in Cala Millor

2. Mallorca: mini-jeeptour van een halve dag in Cala Millor

De mini-jeeptour met gids vertrekt vanuit Cala Millor en neemt je mee naar de bergen of naar het strand. Ervaar bochtige wegen voor ultiem rijplezier, geniet van het spectaculaire uitzicht en kom meer te weten over de natuur van Mallorca. Je kunt kiezen voor een tour van 3 uur (met een zwemstop) of een tour van 4 uur (sightseeing). Rijd met je mini-jeep door veilige zijstraten en heb veel plezier. Verken het diverse landschap van Mallorca en stop onderweg om foto's te maken langs de route. De jeep-buggy's die voor de tochten worden gebruikt, zijn echte blikvangers. Rijd rond op het eiland met een grote glimlach op je gezicht. Een rijbewijs is verplicht, maar het dragen van een helm niet, dus je kunt met de wind in je haren genieten van de rit!

Beschikbare activiteiten

2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Cuevas de Artà

Wil je alle activiteiten in Cuevas de Artà bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cuevas de Artà

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 169 beoordelingen

De jeeptour over het eiland was een geweldige ervaring! Bij de haltes, die geweldige uitkijkpunten waren, kon je lang genoeg rusten, foto's maken, genieten van het uitzicht of zelfs cappuccino drinken :-) Een geweldige ervaring, van een geweldige gids! Ik raad deze ervaring zeker aan !!!

Het was een super leuke tour met de buggy. Mooie route, en leuke manier om een stukje van het eiland te zien. Zeker een aanrader!

Leuke toer, zeker een aanrader. Alleen de foto's die werden genomen onderweg door de organisatie zijn niet denderend (kost 15€)