Kies data

Cuevas de Génova

Cuevas de Génova: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Palma: Grotten van Genova en zelfstandige rondleiding

1. Palma: Grotten van Genova en zelfstandige rondleiding

De grotten van Génova werden ontdekt in 1906 en liggen op slechts enkele minuten van Palma. In de prehistorie dienden deze natuurlijke grotten als een verblijfplaats en bescherming. Ervaar hun indrukwekkende schoonheid die water door de eeuwen heen heeft gecreëerd. Geniet van een rondleiding van 20 minuten door de grotten, in de woonwijk Génova. Verken een aantal ondergrondse kalkstenen galerijen verbonden door natuurlijke gangen. Bekijk de grotten in een kleine groep onder begeleiding van een gids. Daal 36 meter af en bewonder enorme gewelven, majestueuze zuilen, poelen en tunnels.

Palma: stadstour met elektrische auto met toegang tot kasteel Bellver

2. Palma: stadstour met elektrische auto met toegang tot kasteel Bellver

Doe mee met deze begeleide elektrische YOYO-autorit in Palma en beleef de rit van je leven. Rijd door deze prachtige oude stad, bezoek het gotische kasteel Bellver, de ontzagwekkende grotten van Genua en het Militair Museum San Carlos. Ontmoet je gids in het Porto Pi Centre Comercial om je tour te beginnen. Begin uw reis met een korte introductie over het besturen van de auto. Spring achter het stuur, volg je gids rond Palma en geniet van de sites. Bezoek eerst het museum van San Carlos en leer meer over de militaire geschiedenis van de baai van Palma vanuit je gids. Na uw bezoek rijdt u langs de Paseo Marítimo en gaat u naar de majestueuze kathedraal van Palma en het Parc de la Mar. Weef de straten en steegjes in en uit om iconische plekken en de verborgen juweeltjes van de stad te bezoeken. De volgende stop gaat u de Grotten van Genua binnen. Voel ontzag als je de prachtige kalksteenformaties ziet. Zin om voor een dag ridder of prinses te zijn? Geen zorgen, onze volgende stop is om het gotische kasteel Bellver binnen te gaan. Bewonder het schilderachtige uitzicht vanaf de top. Geniet van een dagje uit in Palma en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Sitemap Cuevas de Génova

Wil je alle activiteiten in Cuevas de Génova ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cuevas de Génova

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 5

gebaseerd op 42 beoordelingen

Ik was helemaal alleen, het was prachtig. Het personeel zorgde zelfs voor me omdat ik zo lang down was (als ik was ingestort). Superservice. Het enige jammere van GetYourGuide was dat de te scannen code niet werkte. Maar toen liet ze me gewoon binnen.

Grote grotten en aangename ervaring Een beetje van de grotten en het eiland via video bij de ingang. Spel van LED-verlichting in contrast met talloze stalactieten en stalagmieten. Kortom een uitstekende ervaring.

Een heel interessante plaats. De grot is niet groot, maar ligt vlakbij Palma. Heel aardige, aardige gids.

T was een kleine grot, binnen een half uur waren we klaar. Maar voor kinderen lang genoeg!

We hadden de grot voor onszelf alleen waren we relatief snel op het laagste punt.