Cuevas de Génova

Cuevas de Génova: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Palma: Grotten van Genova en zelfstandige rondleiding

1. Palma: Grotten van Genova en zelfstandige rondleiding

De grotten van Génova werden ontdekt in 1906 en liggen op slechts enkele minuten van Palma. In de prehistorie dienden deze natuurlijke grotten als een verblijfplaats en bescherming. Ervaar hun indrukwekkende schoonheid die water door de eeuwen heen heeft gecreëerd. Geniet van een rondleiding van 20 minuten door de grotten, in de woonwijk Génova. Verken een aantal ondergrondse kalkstenen galerijen verbonden door natuurlijke gangen. Bekijk de grotten in een kleine groep onder begeleiding van een gids. Daal 36 meter af en bewonder enorme gewelven, majestueuze zuilen, poelen en tunnels.

Hoogtepunten van Palma de Mallorca: elektrische autotour

2. Hoogtepunten van Palma de Mallorca: elektrische autotour

Geniet van een dagje uit in Palma en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Doe mee met deze begeleide elektrische jojo-autorit in Palma en beleef de rit van je leven. Rijd door de pittoreske oude binnenstad van Palma, bezoek het gotische kasteel Bellver, de ontzagwekkende grotten van Genua en het Militair Museum San Carlos. Ontmoet je gids in het Porto Pi Centre Comercial om je tour te beginnen. Begin uw reis met een korte introductie over hoe u met de auto moet rijden. Spring achter het stuur, volg je gids rond Palma en geniet van de sites. Bezoek eerst het museum van San Carlos en leer meer over de militaire geschiedenis van de baai van Palma vanuit je gids. Na uw bezoek rijdt u langs de Paseo Marítimo en gaat u naar de majestueuze kathedraal van Palma en het Parc de la Mar. Weef de straten en steegjes in en uit om iconische plekken en verborgen juweeltjes in de stad te bezoeken. De volgende stop gaat u de Grotten van Genua binnen. Voel ontzag als je de prachtige kalksteenformaties ziet. Zin om een dag ridder of prinses te zijn? Geen zorgen, je volgende stop is om het gotische kasteel Bellver binnen te gaan, waar je je koninklijke fantasieën kunt uitleven in de bovenverdieping met gotische bogen die ooit door de koninklijke familie werd gebruikt. Klim naar de top van dit unieke ronde kasteel en bewonder het 360-graden panorama-uitzicht over de hele baai en het eiland Mallorca zelf.

  • Toegangstickets
  • Rondleidingen
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Cuevas de Génova

Wil je alle activiteiten in Cuevas de Génova ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cuevas de Génova

Gemiddelde beoordeling

3.5 / 5

gebaseerd op 86 beoordelingen

Ik was helemaal alleen, het was prachtig. Het personeel zorgde zelfs voor me omdat ik zo lang down was (als ik was ingestort). Superservice. Het enige jammere van GetYourGuide was dat de te scannen code niet werkte. Maar toen liet ze me gewoon binnen.

Grote grotten en aangename ervaring Een beetje van de grotten en het eiland via video bij de ingang. Spel van LED-verlichting in contrast met talloze stalactieten en stalagmieten. Kortom een uitstekende ervaring.

Een mooie kleine grot met een mooi verhaal! Als je die aan de andere kant van het eiland niet kunt doen, bezoek dan in ongeveer 15 minuten, dat is genoeg. ik raad aan

Mooie panorama's van stalactieten, mooie verlichting, vriendelijk personeel. Leuk klein café. Aangenaam bezoek. Betaalbaar, zelfs voor minder bekwame wandelaars

Leuk tour om te doen. Wel snel uitgekeken. Vriendelijke host.