Kies data

Cuevas Los Tarantos

Cuevas Los Tarantos: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Sacromonte: kaartjes flamenco-show bij Cuevas Los Tarantos

1. Sacromonte: kaartjes flamenco-show bij Cuevas Los Tarantos

Duik in de Andalusische flamenco-cultuur van Granada, tijdens een live-uitvoering in een authentieke zigeuner-grottenwoning. Geniet van een opwekkende 75-minuten durende voorstelling met live dansers en muzikanten in een van de grottenwoningen van Sacromonte: kalkstenen woningen die al sinds de 15e eeuw worden bewoond.  Sinds Cuevas Los Tarantos in 1972 werd opgericht, biedt het lokale en bezoekende gasten fantastische flamenco-shows. Ervaar het meeslepende geschenk van Spanje aan de wereld van muziek, in de buurt die flamenco thuis noemt. De voorstelling Zambra wordt elke avond uitgevoerd bij Cuevas Los Tarantos met een grote bezetting van artiesten, waaronder prominente figuren uit de flamenco-wereld van Granada. Dit kaartje is inclusief 1 gratis drankje, als je je ervaring wilt uitbreiden kun je meer drankjes bestellen aan de bar of genieten van een traditioneel Spaans diner, terwijl je geniet van de pracht van flamenco.

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Overzicht activiteiten in Cuevas Los Tarantos

Wil je alle activiteiten in Cuevas Los Tarantos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cuevas Los Tarantos

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 843 beoordelingen

Atypische krappe plek waarvan het spektakel zich letterlijk aan je voeten afspeelt. Met evenveel plezier in het kijken en luisteren naar deze artiesten als in het tonen van hun talenten. Dus ja, het tikt met zijn voeten, het zingt luid en de gitaar stemt regelmatig, maar wat is het goed om dit moment te delen in het hart van een passie die ze ons bieden met kracht, overtuiging, emotie en talent!

De show is van hoge kwaliteit en de artiesten brengen veel over. We vonden het fantastisch. Zowel de bailaoras en de bailaor, als de gitarist en de cantaor. Ze creëren een heel bijzondere sfeer. Ook heel toegankelijk.

Wat een energie!! 3 dansers en 2 muzikanten. Prachtig gezongen en gitaarspel. De dansers waren subliem. We hebben genoten.

Unieke en onvergetelijke ervaring, ze waren geweldig.

Unieke ervaring traditioneel spaans beleef de passie