Culloden Battlefield

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Culloden Battlefield

Wil je alle activiteiten in Culloden Battlefield ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Culloden Battlefield

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 434 beoordelingen

Over het geheel genomen een superleuke reis om een overzicht te krijgen van de Highlands en Isle of Skye. Onze gids Marty was supervriendelijk, onderhoudend en goed geïnformeerd. De vooruitzichten die u tijdens de reis krijgt, zijn geweldig. Het is zeker de moeite waard om zo'n reis te maken, zelfs in de winter - het is erg koud, maar de meestal volledig overvolle toeristische stops zijn dood. Het enige dat ik me de volgende keer zou wensen, is de optie van een kleinere wandeling / wandeling bij een van de haltes om je nog een beetje in het landschap onder te dompelen.

Onze reis was volgepakt, maar voelde me helemaal niet gehaast. Scott onze gids was grappig en informatief en zorgde ervoor dat we ons verzorgd en verwelkomd voelden. Hij vertelde ons verhalen en leuke weetjes over alle sites. We hadden de tour nodig als een grote groep vrienden. Ik verlaat Schotland en wil meer. Ik was zo geïnspireerd door deze reis dat ik volgend jaar de 5-daagse tour wil boeken! Ik raad 100% de harige coo tours aan!

We zaten met een heel klein groepje in de bus, maar misschien kregen we daardoor een extra goed groepsgevoel. We aten samen en kletsen nog wekenlang dagelijks met elkaar na de reis, foto's delend, enz. Onze gids Brian was geweldig, grappig en behulpzaam. We hadden ook geluk met het weer - zon en warm. Prachtige natuurbelevenissen en natuurlijk heel spannend om de filmlocaties uit de tv-serie te zien.

Ik hou gewoon van deze tour! Het waren geweldige drie dagen, met veel prachtige verhalen en plaatsen ... dankzij onze lieve gids / chauffeur (Brian Smith) ben ik nog meer verliefd op Schotland! Het is een land dat me de adem benam en het was een droom die uitkwam om hier te zijn!

De reis is erg compleet, je haalt het meeste uit elke plek. Op de laatste dag had ik graag meer tijd in St. Andrew doorgebracht. Allemaal geweldig