Culross

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Culross

Wil je alle activiteiten in Culross ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Culross

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 602 beoordelingen

Op Outlanderreis met Dougie in coronatijd. Ondanks het feit dat we niet binnen in de kastelen konden en Lollybroch(Middlehope) helemaal niet hebben gezien, hebben we genoten. Omdat er zo weinig mensen waren, konden we overal rusig genieten en rondkijken. Leuk om de plekken van Outlander te zien, maar vooral om zoveel mooie plekjes van Schotland te zien. Dougie was een leuke gids met heel veel verhalen. We hebben veel gezien en veel gelachen. Een aanrader!

Het was super! We waren maar met 3 en we hadden de allerleukste tour gids Andrew! Hij vertelde vol passie over de geschiedenis van Schotland. Niet alleen over Outlander maar ook over de gebouwen die we onderweg tegen kwamen. Het was een geweldige dag! Ik raad deze tour 100% aan!

Wij vonden de tour echt fantastisch. We hadden het geluk dat we twee leuke tourguideS hadden Nick en James. Tevens waren wij die dag de enige die de tour gingen doen. Wij zouden het iedereen die van outlander of kastelen houd aanbevelen

Ronduit geweldig! Een buitengewoon goede chauffeuse met een buitengewoon goede gids, Al. Ongelofelijk hoeveel hij kon vertellen. Ruimschoots tijd en ruimte om zelf te ontdekken. De Outlander tour is echt een aanrader!

Dit was een fantastische tour,een erg vriendelijke chauffeur Andrew T . Hij heeft heel veel van de geschiedenis verteld en ons overal veilig en gezellig naar toe gereden