Cutty Sark

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Cutty Sark

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.344 beoordelingen

Aanvulling op een Londentrip en leuke informatie van gids onderweg. Op heenreis mooie boot, op de weg terug richting Westminster echter een redelijke oude boot die niet te vergelijken was met de boot heenreis. En omdat het mooi weer was niet genoeg plek voor iedereen om buiten te zitten. Mis nog wel een halte (stop) bij Canary Wharf

Wel oppassen met het opstappen want de opstapplaatsen zijn wat verwarrend en niet goed aangegeven (opstappunten A, B C enz...) Op de boot kan je bij slecht weer binnen zitten en er zijn drank en snacks te verkrijgen.

Interessant want toch zo'n 60 euro korting in totaal voor 4 attracties (2 volwassenen + 1 kind van 9). Minder interessant dat je evenzeer telkens aan de ticket office moest gaan aanschuiven voor de toegangskaartjes.

Leuk boottochtje naar gmt starttijd. Leuke info op de boot

Je krijgt leuke info over de stad en de history ervan. Alles met n beetje “black humor” verteld. Echt genoten en wat rustiger dan de drukke stad London.

Leuke gids op de heenreis. Jonge gast die van alles wist te vertellen. Op de terugreis saaier. Die gids vertelde af en toe wat basic dingen.