Kies data

Cuzco Toegangstickets

Cuzco Toegangstickets: Onze meest aanbevolen

Machu Picchu: officieel ticket voor de ruïnestad

1. Machu Picchu: officieel ticket voor de ruïnestad

Verken de Inca-ruïnes van Machu Picchu zelfstandig met een standaard toegangskaartje voor deze schitterende UNESCO-Werelderfgoedlocatie. Je ontdekt de bezienswaardigheden in je eigen tempo, zoals de Tempel van de Zon, de terrasakkers en de Intihuatana-steen. Maak meteen een foto van het beroemde observatorium, met op de achtergrond de Verloren Stad. Ga voor deze optie als je graag je eigen vervoer en gids regelt.  Let op, je kunt uitsluitend onder begeleiding van een erkende gids de Verloren Stad Machu Picchu bezoeken. Je kunt bij de ingang tot de ruïnes een gids huren. Zorg ervoor dat je alle door de lokale partner verstrekte informatie en de details in de sectie "Weet voordat je gaat" zorgvuldig leest

Toegangsticket Machu Picchu en Huayna Picchu

2. Toegangsticket Machu Picchu en Huayna Picchu

Ontdek de bezienswaardigheden van Machu Picchu, de Verloren Stad, en wees één van de 400 mensen per dag die de Huayna Picchu mogen beklimmen. Je ontdekt de bezienswaardigheden in je eigen tempo, zoals de Tempel van de Zon, de terrasakkers en de Intihuatana-steen. Maak meteen een foto van het beroemde observatorium, met op de achtergrond de Verloren Stad. De beklimming van Huayna Picchu is beschikbaar in 2 groepen: om 07:00 of 10:00 uur. Zorg dat je op tijd bent voor het jou toegewezen tijdslot voor de wandeling op de berg. Je bewondert het adembenemende uitzicht op Huayna Picchu en staat versteld hoe je deze beruchte, historische stad in het echt ziet.

Ruïnes van Machu Picchu Officiële tickets voor de berg Machu Picchu

3. Ruïnes van Machu Picchu Officiële tickets voor de berg Machu Picchu

Ontdek de magische verloren stad van de Inca's hoog in de Andes. Met dit officiële ticket wandel je tussen de ruïnes van Machu Picchu en door de Machu Picchu-berg in je eigen tempo.  Wees één van 800 mensen die de berg Machu Picchu dagelijks beklimmen, verdeeld over twee groepen. De eerste groep krijgt toegang van 07:00 tot 08:00 uur en de tweede groep van 09:00 tot 10:00 uur.  De klim is afhankelijk van de conditie van de wandelaar en duurt ongeveer tussen de 2 en 3 uur. Vanaf de top van de berg heb je een indrukwekkend uitzicht over de omliggende bergtoppen, de valleien en de slingerende rivier Urubamba.

Cusco: folkloristische Andes-show en driegangendiner in Tunupa

4. Cusco: folkloristische Andes-show en driegangendiner in Tunupa

Geniet van een avond vol geweldige, traditionele gerechten, muziek en dans. Verwen uw smaakpapillen met het heerlijke aanbod van 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 1 dessert. De vermakelijke show van muziek en dans, allemaal uitgevoerd met Andes-instrumenten, geeft je inzicht in de Andes-Peruaanse cultuur. Gelegen in het hart van de majestueuze Inca-stad Cusco, biedt het restaurant u een indrukwekkend uitzicht op het centrale plein en de omgeving. De deskundige chef-koks van het restaurant zorgen ervoor dat uw culinaire ervaring eersteklas is, aangezien ze een heerlijk aanbod van de Peruaanse keuken serveren. Er is een vegetarische optie beschikbaar. De muzikale show begint terwijl de klanten zitten en zich op hun gemak voelen. De show bestaat uit 10 liedjes en 6 dansen, die meestal een Andes-Peruaanse culturele ervaring presenteren met enkele klassieke muziekreferenties, maar altijd met Andes-instrumenten.

Machu Picchu: entreeticket verloren stad en de berg

5. Machu Picchu: entreeticket verloren stad en de berg

Verken de Incaruïnes en wandel in je eigen tempo de Machu Picchu op met een entreeticket voor een halve dag voor deze geweldige UNESCO-Werelderfgoedlocatie in de Heilige Vallei. Deze aanbieding omvat toegang tot de verloren stad Machu Picchu en de Machu Picchu-bergwandeling. Slechts 800 mensen mogen de berg Machu Picchu dagelijks beklimmen, verdeeld over twee groepen. De eerste groep krijgt toegang van 07:00 tot 08:00 uur en de tweede groep van 09:00 tot 10:00 uur. De klim naar de berg Machu Picchu duurt, afhankelijk van de conditie van de wandelaar, 2 tot 3 uur. Vanaf de top van de berg heb je een indrukwekkend uitzicht over de omliggende bergtoppen, de valleien en de slingerende rivier Urubamba.

Machu Picchu: retourticket voor reis met de expeditietrein

6. Machu Picchu: retourticket voor reis met de expeditietrein

Ervaar een comfortabele en betaalbare reis van en naar Machu Picchu met de PeruRail-expeditietrein. Begin je tour naar de Inca-stad Machu Picchu met een reis in Inca-stijl aan boord van de PeruRail-expeditietrein. Bewonder het adembenemende landschap tijdens de treinreis en geniet van het panoramische uitzicht vanuit het raam. Profiteer van de service door een eersteklas en goed opgeleide bemanning aan boord. Optioneel kun je jezelf versterken en verfrissen met snacks en drankjes in de restauratiewagen, die een brede selectie kwaliteitsproducten biedt. Gebruik van gratis Wi-Fi is exclusief beschikbaar voor passagiers op treinstations in Poroy (Cusco), Ollantaytambo en Machu Picchu.

Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

7. Cusco: toeristenkaart voor 1, 2 of 10 dagen met hotelbezorging

Profiteer van besparingen en geniet van het gemak van het Cusco Tourist Ticket, dat toegangen tot de belangrijkste toeristische bezienswaardigheden van Cusco en de Heilige Vallei omvat. Profiteer van de hotelbezorgservice naar uw hotel of Airbnb in het historische centrum van Cusco of Wanchaq. Kies uit een toeristisch ticket voor 1, 2 of 10 dagen: 10-daagse toeristenkaart - stad Cusco en heilige vallei: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Geniet met dit ticket van toegang tot het archeologische park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca Monument, Qosqo Native Art Center, Museum of Contemporary Art, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Volkskunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 opeenvolgende dagen waarin u alle genoemde attracties kunt bezoeken. 2-daagse toeristenkaart - Heilige vallei: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 opeenvolgende dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Toeristenticket voor 1 dag - Cusco City: Ticket is inclusief toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in het Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik gedurende 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken.

Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

8. Cusco Tourist Ticket en Sacred Valley Site Pass

Het Cusco Tourist Ticket is een must-have als je Cusco en Cusco Region in Sacred Valley bezoekt. Kies tussen verschillende circuits voor een toegang van 1, 2 of 10 dagen tot de belangrijkste toeristische attracties, verdeeld tussen: Circuit I, 1-daagse pas: Ticket bevat toegang in de volgende archeologische vindplaatsen in Sacsayhuaman Archeological Park: Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay en Puca Pucara. Ticket geldig voor gebruik voor 1 dag waarin u alle 4 attracties kunt bezoeken. Circuit II, 2-daagse pas: Ticket bevat toegang tot de volgende archeologische vindplaatsen in de Heilige Vallei: Pisaq, Ollantaytambo, Chinchero en Moray. Ticket geldig voor gebruik gedurende 2 dagen waarin u alle 4 genoemde attracties kunt bezoeken. Circuit III, 10-daagse pas: Toegang tot de 16 belangrijkste archeologische vindplaatsen en musea van Cusco. Met dit ticket geniet u van toegang tot het Archeologisch Park van Sacsayhuaman, Qenqo, Tambomachay, Puca Pucara, Pisac, Ollantaytambo, Chinchero, Moray, Tipon, Piquillacta, Pachacutec Inca-monument, Qosqo Native Art Center, Museum van Hedendaagse Kunst, Qorikancha Site Museum, Regionaal Historisch Museum en Populair Kunstmuseum. Ticket geldig voor gebruik gedurende 10 dagen waarin je alle genoemde attracties kunt bezoeken.

Ollantayambo: retourtrein Vistadome naar Aguas Calientes

9. Ollantayambo: retourtrein Vistadome naar Aguas Calientes

Reis naar een van 's werelds beroemdste archeologische vindplaatsen op de Vistadome-trein van Cusco of Ollantaytambo naar Aguas Calientes, in de buurt van Machu Pichu. Geniet met panoramische ramen in elke koets van het uitzicht op de omliggende bergen en het prachtige landschap. Terugreizen op de Vistadome bieden ook een modeshow aan boord, met de exclusieve baby alpaca wolcollectie met de nieuwste trends in alpaca kleding, allemaal te koop. Als een toegevoegde bonus, geniet van live dansen geïnspireerd door de oude cultuur van de Andes. Geniet van een snack gemaakt van lokale ingrediënten, zodat je de volledige Andes-ervaring kunt krijgen via de lokale keuken. De reis bevat ook niet-alcoholische dranken voor uw verfrissing aan boord. Gratis WiFi is ook beschikbaar voor het exclusieve gebruik van passagiers op Poroy, Ollantaytambo en Machu Picchu Station.

Veelgestelde vragen over Cuzco

Welke topattracties zijn een must-see in Cuzco?

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Cuzco?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Machu Picchu

Overzicht activiteiten in Cuzco

Wil je alle activiteiten in Cuzco ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Cuzco

Gemiddelde beoordeling

4.1 / 5

gebaseerd op 404 beoordelingen

Geweldige ervaring, we ontvingen de tickets 3 dagen voor binnenkomst per e-mail! Het ticket is inclusief Machu Picchu Mountain en circuite 3. Dat betekent dat je eerst het bovenste gedeelte betreedt, daarna een keer het gebied verlaat en dan het inter. In het begin waren we bang dat we het bekende uitzicht op een ansichtkaart zouden missen, maar als je naar de berg gaat, heb je de mogelijkheid om een omweg te maken naar de bovenste terrassen. Daarna verlieten we de site en daalden af naar de citadel. Als alleen circuit 3 klaar is, dan kun je de terrassen niet meer op. De berg was erg vermoeiend, maar na slechts 45 minuten zijn er geweldige uitzichten! Dat betekent dat het zeker de moeite waard is! Geweldige ervaring! En het is geweldig dat het maar een paar weken van tevoren kan worden geboekt, aangezien de tickets op de officiële website al op waren voor de komende maanden. Machu Picchu zelf is gewoonweg verbluffend en een must see

Machu Picchu blijft een ongelooflijk mooie site. Als je geluk hebt zoals ik, heb je de zon! De foto's zijn een ansichtkaart waardig. Let op, de site zegt het niet genoeg. Ik nam mijn kaartje voor Machu Picchu en Picchu Mountain. Fysieke wandeling omdat 1900 treden over te steken en vooral kinderen worden afgeraden. Het blijft alleen mijn standpunt, maar de wandeling wordt aan de kant van de berg gedaan. Geen veiligheidsbarrières. Anders voor de dapperen is het uitzicht vanaf de top echt ongelooflijk. Het plezier is de pijn waard. Ik hoop dat mijn recensie je zal helpen op je reis.

Het gemak van aankoop super eenvoudig. Het enige is dat toen ik in Machu Picchu aankwam, ik een beetje verdwaald was over waar ik heen moest. Ter referentie omvat het berg en circuit 3, wat de kortste tocht door de ruïnes is, maar even mooi met zijn uitzichten.

Fijn dat er zo kort van tevoren nog kaartjes beschikbaar waren via getmyguide. Machu Picchu mountain was geweldig! Een pittige klim, maar dan heb je ook wat!

Een wonder om Machu Picchu in het echt te zien! Het was een van mijn dromen en ik heb het eindelijk gerealiseerd! Het was perfect !