Da Nang
Tours

Onze aanbevelingen voor Da Nang

Da Nang: Lady Buddha, Marble Mountains en Am Phu-grottour

Da Nang: Lady Buddha, Marble Mountains en Am Phu-grottour

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Da Nang of Hoi An, bezoek je de Son Tra-berg, ook wel bekend als Monkey Mountain, om inzicht te krijgen in de rijke geschiedenis van het boeddhisme en het hindoeïsme in Vietnam. Bezoek vervolgens het Lady Buddha-beeld, het hoogste boeddhistische beeld in Vietnam, met een hoogte van 67 meter. Bezoek vervolgens lokale steenfabrieken en beeldhouwwinkels voordat je Marble Mountain bezoekt. Bezoek de Âm Phủ-grot om een wandeling te maken door een herschepping van de boeddhistische hel. Geniet 's middags van een lunch in een lokaal restaurant met authentieke Vietnamese gerechten. Je wordt rond 13:00 uur teruggebracht naar je hotel.

Vanuit Da Nang/Hoi An: Gouden Brug Ba Na Hills Hele dag tour

Vanuit Da Nang/Hoi An: Gouden Brug Ba Na Hills Hele dag tour

Ontdek de Golden Bridge en Ba Na Hills vanuit Danang/HoiAn 7:30 - 8:15 uur Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat dan naar Ba Na Hills. (Als je in Hoi An verblijft, moet je om 7:10 uur van Hoi An naar Da Nang overstappen en je bij de groep voegen) 9:30 - 10:00 AM Neem de kabelbaan naar de Golden Bridge. Bekijk het prachtige natuurlijke bos vanuit de kabelbaan. Wandel en maak foto's van de Golden Bridge, de Flower Garden, Linh Ung pagode en Wine Celar. 12:00 PM Neem de tweede kabelbaan naar French Village Geniet van de lunch met een buffet van meer dan 80 gerechten in het restaurant. Wandel door het Europese architectuurdorp Vermaak je in Fantasy Park met thrill-games, avonturenspel, 4D- en 5D-films. 15:00 - 15:30 uur Ga met de kabelbaan de bergen af Op de terugweg stopt de groepstour voor lokale souvernirs in 10-15 minuten Drop terug naar je hotel. Einde van de diensten. (Alleen ter referentie. Routes kunnen worden gewijzigd)

Vietnam: eSIM-gegevensabonnement

Vietnam: eSIM-gegevensabonnement

Maak je reis naar Vietnam probleemloos met je handige eSIM. Blijf verbonden tijdens je reis met high-speed dekking in Vietnam en upgrade voor dekking in 10 landen, of 8 landen, waaronder Thailand, Singapore en Zuid-Korea. Koop en installeer je eSIM altijd en overal en kies uit verschillende datapakketten, geldigheidsopties en dekking in extra landen. Scan gewoon de QR-code van de eSIM om tijdens je reis toegang te krijgen tot al je essentiële apps. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere SIM's met deze zero-waste oplossing. Je krijgt één eSIM per apparaat en kunt onderweg eenvoudig extra eSIM-abonnementen kopen en activeren. Eenmaal geactiveerd, begint je dekking volgens de door jou geselecteerde duur. Selecteer 8 landen voor dekking in Vietnam, Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, Cambodja, Hong Kong en Zuid-Korea. Selecteer 10 landen voor dekking in Vietnam, Thailand, China, Hongkong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië, Maleisië en Singapore. Alle iPhone modellen die gelanceerd zijn na de iPhone XS kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als je het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de foto met richtlijnen of je in aanmerking komt. Als je geen verbinding kunt maken met internet na het installeren van deze eSIM, volg dan de Zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in je GYG voucher. APN (Access Point Name): mobiel Lokale operator info: Vietnam: Mobifone De rest van de landen is beschikbaar in de voucher info op je GYG App na aankoop

Keizerlijke stad, Hue: Dagtour vanuit Hoi An en Da Nang

Keizerlijke stad, Hue: Dagtour vanuit Hoi An en Da Nang

Reis terug naar de Nguyen Dynastie tijdens een tour met meerdere stops van Hoi An en Da Nang naar Hue. Bekijk de Keizerlijke Stad, het Mausoleum van Keizer Khai Dinh en de Thien Mu Pagode. Proef de keuken van Hue tijdens de lunch in een lokaal restaurant. Na de ophaalservice in Hoi An begint de reis naar Hue door een van de beste kustwegen ter wereld over te steken, de Hai Van Pass. Profiteer van een stop van 30 minuten op de top en van 5 minuten om foto's te nemen bij Lang Co Beach. Na een laatste ophaalservice in Da Nang bezoek je de Khai Dinh Tombe, een mix van westerse en oosterse architectuur uit de 19e eeuw. Geniet daarna van een lunch in een lokaal specialiteitenrestaurant dat gerechten in Hue-stijl serveert. Met een volle maag van de lokale keuken ga je verder naar de belangrijkste attractie van Hue, de Keizerlijke Citadel. De citadel was ooit het huis van de Nguyen keizer en bevat ook de Verboden Purperen Stad. Verken Thien Mu Pagode, de grootste pagode van Hue. De pagode werd gebouwd in 1601, is het onderwerp van veel lokale volksliedjes en wordt beschouwd als het onofficiële symbool van Hue. Sluit de dag af met een drop-off terug in Da Nang en Hoi An.

Hoi An/Danang: Bana Hills en Gouden Brug Tour in kleine groep

Hoi An/Danang: Bana Hills en Gouden Brug Tour in kleine groep

07:30 – 08:00 uur - Onze minibus en een gids halen u op bij de hotellobby. Bereik Ba Na Hills via de kabelbaan - Breng uw tijd door op de modernste kabelbaan in Zuidoost-Azië, bezoek het Dream Stream-kabelbaanstation en bekijk het panorama van Quang Nam - Da Nang City in de hoogte. - Nadat u de eerste kabelbaan hebt voltooid, bezoekt u The Golden Bridge - met de meest exotische structuur en ook 's werelds meest prominente voetgangersbruggen die worden benadrukt door de Britse Guard-krant, de Franse wijnkelder, Le Jardin D'amourn (bestaat uit 9 tuinen ), Linh ung-pagode. - Ga verder met de 2e kabelbaan om het Franse dorp te bezoeken - geniet van straatmuziek, kijk naar het standbeeld van Art, Campanile, Nine Floor Goddess Shrine, Tombstone Temple, bekijk Carnival Performance Show, Square Du Dome ... Daag de meest populaire avontuurlijke rit uit - Achtbaan … -Lunch in restaurant (buffet). -Neem de lavatrein van Sun Kingdom naar vele nieuwe attracties om in te checken, zoals de Helios-waterval, Time Gate en The Moon Kingdom ... Doe mee aan Fantasy Park door in Fairy Forest te wandelen, Dinosaur Park te ontdekken, 5D Wild West te spelen, te genieten van 4D death race ride, bekijk 3D mega 360 graden, rijd op Journey into the underground, betreed Jurassic Park, daag Free-fall Tower uit en doe mee aan een avontuur in Horror House en meer dan 90 gratis games. 15:00 uur: terugkeer naar de kabelbaan voor het verlaten van Ba Na Hills 16:45 – 17:45:Onze minibus brengt je terug naar je hotel. Tour eindigt.

Da Nang: Han Rivier Lokale Cruise bij Nacht

Da Nang: Han Rivier Lokale Cruise bij Nacht

Geniet van een nachtelijke boottocht op de Han Rivier van Da Nang inclusief dansvoorstelling. Bekijk onderweg beroemde bezienswaardigheden zoals het Sunworld Wheel, de Dragon Bridge en de Love Lock Bridge. Ga aan boord en installeer je om getuige te zijn van de bijzondere schoonheid van de stad bij nacht. Bewonder de schilderachtige nachtelijke activiteit en de stille glinsterende lichtjes terwijl je over de rivier glijdt. Elke vrijdag, zaterdag en zondag om 21.00 uur kun je de Dragon Bridge Show van Vuur en Water bewonderen (als je voor de optie kiest). In het weekend komt de draak op een bijzondere manier tot leven: de brug is afgesloten voor verkeer en de enorme drakenkop aan de oostkant van de brug laat vlammen en water los in een spectaculaire nachtshow.

Vanuit Hoi An/Da Nang: Gedeelde pendelbus naar de Golden Bridge

Vanuit Hoi An/Da Nang: Gedeelde pendelbus naar de Golden Bridge

Als je niet mee wilt met een grote groepstour en een meer betaalbare optie wilt dan een privétour, kies dan voor deze gedeelde shuttlebus die handig heen- en terugvervoer biedt van Hoi An/ Da nang naar de Golden Bridge in de Ba Na Hills. De Golden Bridge is een van de populairste bezienswaardigheden in Azië geworden. Deze shuttlebus biedt een snelle, veilige, comfortabele en betaalbare optie om de Golden Bridge vanuit Hoi An te bezoeken. Sla de stress van het regelen van lokaal vervoer over en vermijd het risico van taxi-oplichting. ***Pendelbus naar Ba na heuvel vanuit Da Nang stad*** Route: Da Nang naar Ba Na heuvel - Verzameltijd: 7.45 - 8.00 uur - Bij: Login Coffee -120A Nguyễn Văn Thoại, Bắc Mỹ Phú, Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng 550000, Vietnam - Afzetten: Ba na heuvel parkeerplaats Route: Ba Na Hill naar Da Nang - Verzameltijd: 16.00 UUR - Bij: Ba na hill parkeerplaats (kolommen 505- waar chauffeur 's ochtends afzet) - Afzetten: Login Coffee -120A Nguyễn Văn Thoại, Bắc Mỹ Phú, Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng 550000, Vietnam ***Shuttlebus naar Ba na heuvel vanuit Hoi An stad *** Route: Hoi An naar Ba Na heuvels - Verzameltijd: 8.00 - 8.10 uur - Bij: Hoi An culinaire tour kantoor 119 Tran Quang Khai straat, hoi an - Eindpunt: Ba na hill parkeerplaats Route: Ba Na Hills naar Hoi An - Verzameltijd: 15.50 - 16.00 UUR - Bij: Ba na hill parkeerplaats - Eindpunt: Hoi An culinaire tour kantoor 119 Tran Quang Khai straat, hoi an De pendelbus van Hoi An/ Da Nang naar de Gouden Brug is de beste keuze voor toeristen die flexibel willen zijn tijdens hun reis. De shuttlebus is ook de goedkoopste en meest comfortabele optie.

Vanuit Hoi An/Da Nang: Transfer per pendelbus naar My Son

Vanuit Hoi An/Da Nang: Transfer per pendelbus naar My Son

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om My Son te bereiken vanuit Hoi An? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze gedeelde shuttlebus van Hoi An/ Da Nang naar My Son biedt een snelle en betaalbare vervoersoptie. Neem de ochtend om een van de grootste archeologische vindplaatsen van Zuidoost-Azië te verkennen. In de Champa-dynastie tussen de 4e en 12e eeuw was My Son een keizerlijke stad. Het is nu een Unesco-werelderfgoedlocatie en trekt elk jaar duizenden bezoekers. *** Busdienstregeling van Hoi An- My son- hoi an *** - 8.00 - 8.15 UUR: Ontmoet chauffeur op trefpunt in Hoi An en vertrek naar My Son heiligdom - 9.15 AM: Aankomst bij My Son heiligdom. Vrij om te verkennen 2.5 uur - 12.00 UUR: Ontmoet de chauffeur bij My Son Ticket Booth en transfer naar Hoi an - 13.00 - 13.30 UUR: Afzetten trefpunt in Hoi An *** Bus schema van Da nang- My Son- da nang *** - 8.00 uur: Ophalen bij trefpunt in Da Nang en op weg naar My Son heiligdom - 9.15 uur: Aankomst bij My Son heiligdom. Vrij om te verkennen 2,5 uur - 12:00: Ontmoet de chauffeur bij My Son Ticket Booth - 13:30: Afzetten bij het trefpunt in Da Nang ***Busschema van Da nang- my son- hoi an- da nang*** - 8.00 uur: Ophalen bij trefpunten in Da Nang en op weg naar My Son heiligdom - 9.15 uur: Aankomst bij het My Son heiligdom. Vrij om te verkennen 2,5 uur - 12:00: Ontmoet de chauffeur bij My Son Ticket Booth en transfer naar Hoi An. - 13:00: Aankomst in Hoi An oude stad. - Vrij om te verkennen - 19:30: Ontmoet de chauffeur bij het trefpunt in Hoi An (Highlands Coffee 6 Hoàng Diệu, Cẩm Châu, Hội An, Quảng Nam, Vietnam) - 20:30 PM: Afzetten bij het trefpunt in Da Nang

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in 10 Aziatische regio's: Thailand, Vietnam, Singapore, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië en Maleisië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): ctm-mobile Info lokale operator: China - CU Hongkong - CSL Macao - CTM Taiwan - Chunghwa Zuid-Korea - SK Telecom Indonesië - Telkomsel Maleisië - Maxis Singapore - Singapore Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Hoi An: Da Nang Luchthaven Pendelbus of privé autotransfer

Hoi An: Da Nang Luchthaven Pendelbus of privé autotransfer

Ontmoet de chauffeur bij het ophaalpunt en stap in de pendelbus of privéauto Da Nang naar/van Hoi An (afhankelijk van je keuze). Ontspan tijdens de reis en geniet van het schilderachtige uitzicht. Houd het koel met airconditioning. Kies van tevoren je opstapplaats. Kom dan aan op je bestemming en stap uit bij je hotel om de transfer te voltooien. Er zijn 2 opties voor jou: 1. Shuttle minibus met een kleine groep (een beetje tijd om op anderen te wachten) 2. Privé auto voor alleen je groep. We kunnen ook point-to-point diensten leveren binnen de stad. Een vloot van elk type, van 1 dag tot een willekeurig aantal dagen, kan geboekt worden. We bieden 24/7 ondersteuning voor aanpassingen.

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Da Nang

Wat zijn de beste dagtochten en excursies vanuit Da Nang?

De beste dagtochten en excursies zijn:

Bekijk alle dagtochten en excursies vanuit Da Nang op GetYourGuide

Topattracties in Da Nang

Activiteiten in Da Nang

Rondleidingen in Vietnam

Wat te doen in Vietnam

Andere activiteiten in Da Nang

Wil je alle activiteiten in Da Nang bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.