Datums kiezen

Da Nang
Privétours

Privétours
390 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Da Nang Privétours: onze aanbevelingen

Da Nang: Lady Buddha, Marble Mountains en Am Phu-grottour

1. Da Nang: Lady Buddha, Marble Mountains en Am Phu-grottour

Nadat je bent opgehaald bij je hotel in Da Nang of Hoi An, bezoek je de Son Tra-berg, ook wel bekend als Monkey Mountain, om inzicht te krijgen in de rijke geschiedenis van het boeddhisme en het hindoeïsme in Vietnam. Bezoek vervolgens het Lady Buddha-beeld, het hoogste boeddhistische beeld in Vietnam, met een hoogte van 67 meter. Bezoek vervolgens lokale steenfabrieken en beeldhouwwinkels voordat je Marble Mountain bezoekt. Bezoek de Âm Phủ-grot om een wandeling te maken door een herschepping van de boeddhistische hel. Geniet 's middags van een lunch in een lokaal restaurant met authentieke Vietnamese gerechten. Je wordt rond 13:00 uur teruggebracht naar je hotel.

Vietnam: eSIM-gegevensabonnement

2. Vietnam: eSIM-gegevensabonnement

Maak uw reis naar Vietnam probleemloos met uw handige eSIM. Blijf tijdens uw reizen verbonden met supersnelle dekking in Vietnam en upgrade voor dekking in 10 landen of 8 landen, waaronder Thailand, Singapore en Zuid-Korea. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal, en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite om meerdere simkaarten te beheren met deze zero-waste-oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door eenvoudig extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Selecteer 8 landen voor dekking in Vietnam, Thailand, Singapore, Maleisië, Indonesië, Cambodja, Hongkong en Zuid-Korea. Selecteer 10 landen voor dekking in Vietnam, Thailand, China, Hongkong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië, Maleisië en Singapore. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan aan de hand van de richtlijnfoto of u in aanmerking komt. Als u na het installeren van deze eSIM geen verbinding kunt maken met internet, volg dan de zelfhulpgids voor het oplossen van problemen in uw GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokale operatorinfo: Vietnam: Vietnam De rest van de landen is na aankoop beschikbaar in de voucher-info op uw GYG-app

Vanuit Da Nang/Hoi An: Gouden Brug Ba Na Hills Hele dag tour

3. Vanuit Da Nang/Hoi An: Gouden Brug Ba Na Hills Hele dag tour

Ontdek de Golden Bridge en Ba Na Hills vanuit Danang/HoiAn 7:30 - 8:15 uur Je wordt opgehaald bij je hotel en gaat dan naar Ba Na Hills. (Als je in Hoi An verblijft, moet je om 7:10 uur van Hoi An naar Da Nang overstappen en je bij de groep voegen) 9:30 - 10:00 AM Neem de kabelbaan naar de Golden Bridge. Bekijk het prachtige natuurlijke bos vanuit de kabelbaan. Wandel en maak foto's van de Golden Bridge, de Flower Garden, Linh Ung pagode en Wine Celar. 12:00 PM Neem de tweede kabelbaan naar French Village Geniet van de lunch met een buffet van meer dan 80 gerechten in het restaurant. Wandel door het Europese architectuurdorp Vermaak je in Fantasy Park met thrill-games, avonturenspel, 4D- en 5D-films. 15:00 - 15:30 uur Ga met de kabelbaan de bergen af Op de terugweg stopt de groepstour voor lokale souvernirs in 10-15 minuten Drop terug naar je hotel. Einde van de diensten. (Alleen ter referentie. Routes kunnen worden gewijzigd)

10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

4. 10 Aziatische regio's: eSIM-gegevensplan

Maak uw reis naar Azië zorgeloos met een handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in 10 Aziatische regio's: Thailand, Vietnam, Singapore, China, Hong Kong, Macau, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië en Maleisië. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Alle iPhone-modellen die buiten de iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android, als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): ctm-mobile Info lokale operator: China - CU Hongkong - CSL Macao - CTM Taiwan - Chunghwa Zuid-Korea - SK Telecom Indonesië - Telkomsel Maleisië - Maxis Singapore - Singapore Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

Keizerlijke stad, Hue: excursie vanuit Hoi An en Da Nang

5. Keizerlijke stad, Hue: excursie vanuit Hoi An en Da Nang

Reis terug naar de Nguyen-dynastie tijdens een tour met meerdere stops vanuit Hoi An en Da Nang naar Hue. Bekijk de keizerlijke stad, het mausoleum van keizer Khai Dinh en de Thien Mu-pagode. Proef de keuken van Hue tijdens een lunch in een plaatselijk restaurant. Na de ophaalservice vanuit Hoi An, begint de reis naar Hue met het oversteken van een van de beste kustwegen ter wereld, de Hai Van-pas. Profiteer van een stop van 30 minuten bij de piek en 5 minuten om foto's te maken bij Lang Co Beach.  Na een laatste ophaalronde in Da Nang, bezoek je de Khai Dinh-tombe, een mix van westerse en oosterse architectuur, gebouwd tussen 1920 en 1931. Daarna kun je genieten van een heerlijke lunch in een lokaal specialiteitenrestaurant dat gerechten in Hue-stijl serveert.  Na het verorberen van overheerlijke lokale gerechten gaat de tocht verder naar de belangrijkste attractie van Hue, de Keizerlijke Citadel. De citadel, ooit het huis van de Nguyen-keizer, bevat ook de Verboden Paarse Stad. Verken de Thien Mu-pagode, de grootste pagode van Hue. De pagode is gebouwd in 1601 en vormt het onderwerp van vele plaatselijke volksrijmpjes. Daarnaast wordt de pagode beschouwd als het onofficiële symbool van Hue. Sluit de dag af met de terugbrengservice naar Da Nang en Hoi An.

Vanuit Hoi An/Da Nang: Gedeelde pendelbus naar de Golden Bridge

6. Vanuit Hoi An/Da Nang: Gedeelde pendelbus naar de Golden Bridge

Als je niet mee wilt met een grote groepstour en een meer betaalbare optie wilt dan een privétour, kies dan voor deze gedeelde shuttlebus die handig heen- en terugvervoer biedt van Hoi An/ Da nang naar de Golden Bridge in de Ba Na Hills. De Golden Bridge is een van de populairste bezienswaardigheden in Azië geworden. Deze shuttlebus biedt een snelle, veilige, comfortabele en betaalbare optie om de Golden Bridge vanuit Hoi An te bezoeken. Sla de stress van het regelen van lokaal vervoer over en vermijd het risico van taxi-oplichting. ***Pendelbus naar Ba na heuvel vanuit Da Nang stad*** Route: Da Nang naar Ba Na heuvel - Verzameltijd: 7.45 - 8.00 uur - Bij: Login Coffee -120A Nguyễn Văn Thoại, Bắc Mỹ Phú, Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng 550000, Vietnam - Afzetten: Ba na heuvel parkeerplaats Route: Ba Na Hill naar Da Nang - Verzameltijd: 16.00 UUR - Bij: Ba na hill parkeerplaats (kolommen 505- waar chauffeur 's ochtends afzet) - Afzetten: Login Coffee -120A Nguyễn Văn Thoại, Bắc Mỹ Phú, Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng 550000, Vietnam ***Shuttlebus naar Ba na heuvel vanuit Hoi An stad *** Route: Hoi An naar Ba Na heuvels - Verzameltijd: 8.00 - 8.10 uur - Bij: Hoi An culinaire tour kantoor 119 Tran Quang Khai straat, hoi an - Eindpunt: Ba na hill parkeerplaats Route: Ba Na Hills naar Hoi An - Verzameltijd: 15.50 - 16.00 UUR - Bij: Ba na hill parkeerplaats - Eindpunt: Hoi An culinaire tour kantoor 119 Tran Quang Khai straat, hoi an De pendelbus van Hoi An/ Da Nang naar de Gouden Brug is de beste keuze voor toeristen die flexibel willen zijn tijdens hun reis. De shuttlebus is ook de goedkoopste en meest comfortabele optie.

Da Nang: Han Rivier Lokale Cruise bij Nacht

7. Da Nang: Han Rivier Lokale Cruise bij Nacht

Geniet van een nachtelijke boottocht op de Han Rivier van Da Nang inclusief dansvoorstelling. Bekijk onderweg beroemde bezienswaardigheden zoals het Sunworld Wheel, de Dragon Bridge en de Love Lock Bridge. Ga aan boord en installeer je om getuige te zijn van de bijzondere schoonheid van de stad bij nacht. Bewonder de schilderachtige nachtelijke activiteit en de stille glinsterende lichtjes terwijl je over de rivier glijdt. Elke vrijdag, zaterdag en zondag om 21.00 uur kun je de Dragon Bridge Show van Vuur en Water bewonderen (als je voor de optie kiest). In het weekend komt de draak op een bijzondere manier tot leven: de brug is afgesloten voor verkeer en de enorme drakenkop aan de oostkant van de brug laat vlammen en water los in een spectaculaire nachtshow.

Hoi An: Privé transfer van/naar de luchthaven van Da Nang

8. Hoi An: Privé transfer van/naar de luchthaven van Da Nang

Maak je geen zorgen over je aankomst op Da Nang Airport en boek de beste transferservice naar locaties in Hoi An. Als je last hebt van de effecten van een jetlag en een cultuurshock, kan het desoriënterend zijn om op een onbekende bestemming aan te komen. Met de snelle expansie van Vietnam kan het zijn dat, zelfs als je er al eerder bent geweest, alles drastisch is veranderd. Boek vooraf een transfer per sedan, minibus, busje of touringcar met airconditioning en je krijgt een deur-tot-deur service die zowel ontspannen als efficiënt is. De chauffeur zal je op de ophaaltijd ontmoeten met een ontmoetingsbord. De reis duurt 40-50 minuten. Kies het voertuig dat bij je wensen past. Voertuigopties: - Auto met 4 zitplaatsen (Toyota Vios of vergelijkbaar): Maximaal 2 passagiers - 7-persoonsauto (Toyota Innova of vergelijkbaar): Maximaal 3 passagiers - 16-persoons auto (Ford Transit of vergelijkbaar): Maximaal 8 passagiers Bagage-informatie: Elke passagier mag één stuk bagage van 24 inch (22 inch x 11 inch x 9 inch) meenemen met een maximaal gewicht van 20 kg en 1 kleine persoonlijke tas die gratis is. Extra bagage kan worden geweigerd of tegen extra kosten in rekening worden gebracht als er geen ruimte in het voertuig is om bagage mee te nemen. Chauffeur: Vietnamees sprekend (andere talen beschikbaar op aanvraag met toeslag) De klantenservice (Engels sprekend) is 24/7 beschikbaar op WhatsApp Over tijd (per uur): 13/13/14 USD voor 4/7/16-persoonsauto (betalen aan transferoperator) Late/vroege toeslag van 22:00 tot 5:00: 7/8/10 USD voor 4/7/16 persoonsauto (betalen aan de transferoperator)

Vanuit Hoi An/Da Nang: Transfer per pendelbus naar My Son

9. Vanuit Hoi An/Da Nang: Transfer per pendelbus naar My Son

Ben je op zoek naar een betaalbare manier om My Son te bereiken vanuit Hoi An? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze gedeelde shuttlebus van Hoi An/ Da Nang naar My Son biedt een snelle en betaalbare vervoersoptie. Neem de ochtend om een van de grootste archeologische vindplaatsen van Zuidoost-Azië te verkennen. In de Champa-dynastie tussen de 4e en 12e eeuw was My Son een keizerlijke stad. Het staat nu op de werelderfgoedlijst van UNESCO en trekt elk jaar duizenden bezoekers. *** Busdienstregeling van Hoi An- My son- hoi an *** - 8.00 - 8.15 UUR: Ontmoet chauffeur op het ontmoetingspunt in Hoi An en vertrek naar My Son heiligdom - 9.15 AM: Aankomst bij My Son heiligdom. Vrij om te verkennen 2.5 uur - 12.00 UUR: Ontmoet de chauffeur bij My Son Ticket Booth en transfer naar Hoi an - 13.00 - 13.30 UUR: Drop off Sông Hoài Square 01 Đường Cao Hồng Lãnh, Phường Minh An, Hội An, Quảng Nam, Vietnam *** Bus schema van Da nang- my son- da nang *** - 7:15- 7:30: Pick-up bij ontmoetingspunten in Da Nang en op weg naar Hoi An stad om je bij een groep aan te sluiten. - 8:15: Vertrek naar My Son heiligdom - 9:15: Aankomst bij My Son heiligdom. Vrij om te verkennen 2,5 uur - 12:00: Ontmoet de chauffeur bij My Son Ticket Booth en transfer naar Hoi An - 13:30- 14.00: Afzetten bij afgiftepunt in Da Nang ***Busschema van Da nang- mijn zoon- hoi an- da nang*** - 7:15- 7:30: Ophalen bij verzamelpunten in Da Nang en op weg naar Hoi An stad om je bij een groep aan te sluiten. - 8:15: Vertrek naar My Son heiligdom - 9:15: Aankomst bij My Son heiligdom. Vrij om te verkennen 2,5 uur - 12:00: Ontmoet de chauffeur bij My Son Ticket Booth en transfer naar Hoi An - 13:30: Aankomst in Hoi An oude stad. - Vrij om te verkennen - 19:30: Ontmoet de chauffeur op het ontmoetingspunt in Hoi An (Highlands Coffee 6 Hoàng Diệu, Cẩm Châu, Hội An, Quảng Nam, Vietnam) - 20:30 PM- 21:00: Afzetten bij afhaalpunt in Da Nang

Da Nang/Hoi An: My Son heiligdom en Marble Mountain Tour

10. Da Nang/Hoi An: My Son heiligdom en Marble Mountain Tour

Laat je meenemen op een dagtour vol actie naar My Son Sanctuary en de Marble Mountain, twee van de populairste attracties in Centraal Vietnam. De eerste stop is bij het My Son heiligdom, een unieke verzameling tempels die in de 4e eeuw werden gebouwd door het Cham volk. Daarna volgt een tocht naar de majestueuze Marmeren Bergen, waar de Tam Thai Pagode mijlenver opdoemt. We ontdekken tempels met schemerige grotten, bewonderen kleurrijke pagodes en kijken uit over het Vietnamese platteland. De bergen zelf zijn gemaakt van kalksteen en marmer (vandaar hun naam), die de lokale bevolking gebruikt om indrukwekkende beelden en heiligdommen uit te hakken.

Da Nang

Da Nang

Veelgestelde vragen over Privétours in Da Nang

Welke andere activiteiten dan Privétours zijn de moeite waard in Da Nang?

Andere onmisbare dingen om te doen in Da Nang:

Andere activiteiten in Da Nang

Wil je alle activiteiten in Da Nang bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Da Nang

De heer Quoc was onze chauffeur tijdens de activiteit. Hij kwam ons ophalen bij het hotel en zette ons af bij de deur van ons volgende hotel. Hij reed heel professioneel, de waarheid is dat het ons ten goede heeft verrast. Hij heeft er alles aan gedaan om ons te allen tijde op ons gemak te laten voelen en heeft ons altijd aangeboden om te stoppen op minder drukke plaatsen met een zeer goed landschap voor foto's. We vroegen of ze nog een extra stop voor ons konden maken en ze gingen akkoord nadat ze over een prijs hadden onderhandeld. We zijn blij de heer Quoc te hebben ontmoet en we raden hem 100% aan!!

Een geweldige manier om van de ene plaats naar de andere te komen en een paar stops te maken bij bezienswaardigheden. Wij vonden het erg leuk. De auto was geweldig, de rit was erg relaxed en onze chauffeur. De heer Quoc sprak heel goed Engels, legde ons veel uit, beantwoordde vragen en was super aardig! Altijd weer 😊