Kies data
Dingen om te doen

Dalaman

Dalaman: De beste dingen die je niet wil missen

Turkije (Türkiye): eSim mobiel dataroamingplan

1. Turkije (Türkiye): eSim mobiel dataroamingplan

Maak uw reis probleemloos met uw handige eSIM. Blijf verbonden tijdens uw reizen met snelle dekking in Turkije en de andere 39 meest bezochte regio's in Europa. Koop en installeer uw eSIM altijd en overal en kies uit een verscheidenheid aan datapakketten, geldigheidsopties en dekking in andere landen. Scan gewoon de eSIM QR-code om toegang te krijgen tot al uw essentiële apps tijdens uw reis. Vermijd de moeite van het beheren van meerdere simkaarten met deze afvalvrije oplossing. Ontvang één eSIM per apparaat en herlaad door simpelweg extra eSIM-abonnementen te kopen en te activeren terwijl u bezig bent. Eenmaal geactiveerd, begint uw dekking volgens de door u geselecteerde duur. Profiteer van dekking in Oostenrijk, Andorra, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Duitsland, Griekenland, Gibraltar, Guadeloupe, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Letland, La Reunion, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Ook gedekt is Malta, Martinique, Nederland, Noorwegen, Portugal, Polen, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre en Miquelon, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. Alle iPhone-modellen die na iPhone XS zijn gelanceerd, kunnen eSIM ondersteunen. Voor Android: als u het niet zeker weet, controleer dan de foto van de richtlijn om in aanmerking te komen. Als je geen verbinding kunt maken met internet nadat je deze eSIM hebt geïnstalleerd, volg dan de handleiding voor het oplossen van problemen met zelfhulp in je GYG-voucher. APN (naam toegangspunt): mobiele data Info lokale operator: Turkije: Vodafone-Telsim De rest van de landen is na aankoop beschikbaar in de voucher-info op je GYG-app

Dalyan: dagtour door modderbad en schildpaddenstrand vanuit Fethiye

2. Dalyan: dagtour door modderbad en schildpaddenstrand vanuit Fethiye

Geniet van een ontspannende dagtour door Dalyan aan de Lycische kust van Turkije, varend per boot over de turquoise zee naar Turtle Beach, officieel bekend als Iztuzu Beach. Vertrek vanuit Fethiye en bewonder de opmerkelijke rotsgraven van de koningen van Kaunos langs de kust. Kaunos, gesticht rond de 9e eeuw voor Christus op de grens van het koninkrijk Lycia, werd rond 400 voor Christus een belangrijke Carische stad en de cultuur weerspiegelde aspecten van beide koninkrijken. De graven waren bestemd voor de koningen en andere machtige mensen van de stad en waren gevuld met voedsel, geld, juwelen en andere waardevolle voorwerpen. Bewonder het Dalyan-kanaal terwijl het zich een weg baant van het Köyceğiz-meer naar het strand, een schiereiland dat uitsteekt vanaf het vasteland. Beroemd om de bedreigde onechte karetschildpadden die hun eieren in het zand leggen, evenals de blauwe krab, wordt het strand nu beschermd om de schildpadden te helpen behouden, waardoor het van mei tot september niet toegankelijk is voor het publiek. Spring in een modderbad voor een heerlijke en therapeutische wenteltrap voordat je terugkeert naar Fethiye.

Dalaman: jeepsafari vanuit Sarigerme

3. Dalaman: jeepsafari vanuit Sarigerme

Wordt opgehaald bij uw accommodatie in Sarigerme. De eerste etappe van je reis voert je door een typisch Turks dorp en een prachtig vloeibaar amberbos. Reis door het prachtige landschap van de omgeving en ga verder naar het koude, heldere water van de Yuvarlakcay-rivier. Neem je eerste pauze in de buurt van de Yuvarlakcay-bron. Maak een wandeling van tien minuten door de kloof naar de bronnen van de bron, waar je de kans krijgt om af te koelen in het ijskoude water. Na de lunch in een restaurant met verse forellen, ga je naar de meer afgelegen regio die alleen per jeep bereikbaar is. Verken onbekende gebieden en verlaten plekken van onovertroffen schoonheid. Na een pauze om te zonnebaden en te zwemmen bij Asi Bay Beach, rijdt u naar Bozburun Hill, 600 meter boven zeeniveau, waar u het spectaculaire uitzicht op Dalyan, Koycegiz Lake en Iztuzu Turtle Beach kunt fotograferen.

Privétransfer tussen Dalaman en Kas

4. Privétransfer tussen Dalaman en Kas

Wij zijn van mening dat de reis aan het begin en het einde van uw vakantie is net zo belangrijk als de rest van uw bezoek, zoals tijdens uw transfer u uw eerste en laatste indrukken van een land dat, historische bezienswaardigheden, prachtige natuur en het platteland zullen ervaren. We hebben een breed scala aan voertuigen om tegemoet te komen aan de grootte van uw partij, uw persoonlijke wensen en budget. Alle auto's zijn minder dan 1 jaar oud en onze chauffeurs zijn ervaren professionals, dus van begin tot einde van uw vakantie kunt u ontspannen en genieten van uw eerste en laatste smaak van Turkije dat u bent in goede handen. Wanneer mensen zegt woorden Private Transfer en altijd mensen denken "dure"! Gelieve denk opnieuw, want het is doorgaans u een betere service die is goed waar voor je geld dat je hebt betaald kan getter.

Dalyan modderbad en strandtour

5. Dalyan modderbad en strandtour

Kom aan bij Turtle Beach, een geweldig strand om te verkennen en je een unieke ervaring te bieden. Omgeven door zout water aan de ene kant en zoet water aan de andere kant, is een van de laatste broedplaatsen van de zeeschildpadden en daarom heerlijk onontwikkeld. Je maakt dan een rivierbootcruise door de doolhofachtige doorgangen van de Dalyan Delta op weg naar de modderbaden. De rivierboot stopt bij de prachtige rotsgraven. De graven behoren toe aan de koningen van het oude Lycië en dateren uit de 4e eeuw voor Christus. Je gaat dan verder naar de verjongende modderbaden en thermale bronnen van Dalyan. De thermale bronnen en modderbaden hebben in de loop der jaren een legioen beroemde mensen aangetrokken, zoals Dustin Hoffman, Sting en David Bowie om er maar een paar te noemen. Blijkbaar heeft het voor hen gewerkt, dus waarom zou je het niet voor jou laten werken?!

Antalya-Kas privéluchthaventransfer

6. Antalya-Kas privéluchthaventransfer

Wij geloven dat de reis aan het begin en het einde van uw vakantie net zo belangrijk is als de rest van uw bezoek, omdat u tijdens uw transfer uw eerste en laatste indrukken zult ervaren van een land dat is, van historische bezienswaardigheden, prachtige landschappen en het platteland. We hebben een breed scala aan voertuigen om tegemoet te komen aan de grootte van uw feest, uw persoonlijke wensen en budget. Alle voertuigen zijn minder dan 1 jaar oud en onze chauffeurs zijn ervaren professionals, dus van begin tot eind van uw vakantie kunt u ontspannen en genieten van uw eerste en laatste smaak van Turkije wetende dat u in bekwame handen bent. Wanneer mensen woorden Private Transfer zeggen en mensen altijd "duur" vinden! Denk er alsjeblieft nog eens over na want het is gebruikelijk dat je betere service krijgt die een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt

Luxe transfer van de luchthaven van Dalaman naar het gebied van Fethiye

7. Luxe transfer van de luchthaven van Dalaman naar het gebied van Fethiye

Neem een ontspannende transfer rechtstreeks van de luchthaven naar uw hotel. Geniet van een reis zonder stress in een comfortabele auto met uw ervaren Engels sprekende chauffeur. Deze service biedt privévervoer met hooggekwalificeerde en ervaren chauffeurs. Auto's hebben airconditioning en gratis WiFi. Alle auto's worden tussen 2017 en 2019 aan u geleverd. Geniet van privacy tijdens deze service. Uw chauffeur ontmoet u op de luchthaven met een bordje met uw naam erop en brengt u rechtstreeks naar uw hotel.

Luxe luchthaventransfer van Fethiye naar de luchthaven van Dalaman

8. Luxe luchthaventransfer van Fethiye naar de luchthaven van Dalaman

Neem op tijd voor uw vlucht een ontspannende transfer rechtstreeks van uw hotel naar de luchthaven van Dalaman. Geniet van een reis zonder stress in een comfortabele auto met uw ervaren Engels sprekende chauffeur. Deze service biedt privévervoer met hooggekwalificeerde en ervaren chauffeurs. Auto's hebben airconditioning en gratis WiFi. Alle auto's worden tussen 2017 en 2019 aan u geleverd. Geniet van privacy tijdens deze service. Uw chauffeur ontmoet u op het ontmoetingspunt van uw keuze.

Privé transfer tussen Dalaman Airport en Kalkan

9. Privé transfer tussen Dalaman Airport en Kalkan

Wij zijn van mening dat de reis aan het begin en het einde van uw vakantie is net zo belangrijk als de rest van uw bezoek, zoals tijdens uw transfer u uw eerste en laatste indrukken van een land dat, historische bezienswaardigheden, prachtige natuur en het platteland zullen ervaren. We hebben een breed scala aan voertuigen om tegemoet te komen aan de grootte van uw partij, uw persoonlijke wensen en budget. Alle auto's zijn minder dan 1 jaar oud en onze chauffeurs zijn ervaren professionals, dus van begin tot einde van uw vakantie kunt u ontspannen en genieten van uw eerste en laatste smaak van Turkije dat u bent in goede handen. Wanneer mensen zegt woorden Private Transfer en altijd mensen denken "dure"! Gelieve denk opnieuw, want het is doorgaans u een betere service die is goed waar voor je geld dat je hebt betaald kan getter.

Vanaf DLM luchthaven: Dalaman - Fethiye Private Transfer

10. Vanaf DLM luchthaven: Dalaman - Fethiye Private Transfer

Beginnen of eindigen uw vakantie zorgeloos en pre-book een eigen 1-way transfer van Dalaman Airport naar hotels en accommodatie in het centrum van Fethiye. De overdracht is ook beschikbaar van en naar de cruise-haven en van en naar de luchthaven aan het begin of einde van uw cruise. De dienst omvat een vloot van voertuigen geschikt voor de meeste groep maten en is afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Alle auto's zijn minder dan 1 jaar oud. Geniet van de service van een professionele chauffeur en te voorkomen dat de moeite van het onbetrouwbare taxi's. Sit back and relax als je je eerste smaak van Turkije, in de wetenschap dat je in goede handen te krijgen. Aankomt ontspannen en verfrist aan het einde van uw reis.

Sitemap Dalaman

Wil je alle activiteiten in Dalaman ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.