Daliborka

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Daliborka

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 4.526 beoordelingen

Door onze eigen schuld (de voucher niet grondig gelezen), hebben de "meeting point" gemist voor een bezoekje aan de Praagse Burcht. Met een telefoontje met de klantendienst het probleem opgelost en onze gids ter plaatse gevonden. Met onze gids was dit bezoek een uiterst leerrijke ervaring. De jonge dame was heel vlot en kon de geschiedenis rond het bezoek vlot en op een leuke wijze aan de man brengen. Dank zij de gids verloopt het bezoek heel ontspannen en ben je zeker dat je niet overslaat.

We hadden bijna een VIP tour met totaal 4 personen maar dat weerhield onze gids Petra niet om alles uit de kast te halen over wat zij over haar geboorteplaats Praag weet te vertellen en meer. Geen vraag was haar te veel en ze als student geschiedenis weet ze alled van dit land en vertelt ze het met veel humor. Echt genoten van deze stadstour. Petra nogmaals bedankt!

Super aardige 'gids' die ons zelf naar de Burcht bracht en vanaf daar konden we onze eigen gang gaan! Prachtige kerk en leuk om de wisseling van de wacht van zo dichtbij te kunnen zien. Voor de rest hebben wij er bewust voor gekozen om de rondleiding in de Burcht zonder gids te doen, zodat we ons eigen gang konden gaan, dit is ons zeer goed bevallen.

Leuke en informatieve tour van Petra gekregen. Verteld leuk en veel van de burcht en kathedraal. Weer ook een hoop van de geschiedenis. (Studeert ze ook naar wat ik begreep) erg interessant om ze de historie te beleven.

We hadden geluk. Weinig volk dus een privé rondleiding voor ons 4. Anja was een goede gids. Ze kon vlot en grappig vertellen. Heel veel prachtige dingen gezien. Zeker de moeite waard