Belevingen in
Dallas

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Annuleer gratis tot 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Dallas: De beste dingen die je niet wil missen

Dallas Cowboys Stadium Tour met vervoer

1. Dallas Cowboys Stadium Tour met vervoer

Geniet van een rondleiding door het nieuwe voetbalstadion van de Dallas Cowboys, waar een AT&T Stadium-gids je door het nieuwe voetbalstadion van de Dallas Cowboys zal leiden. Bezoek het grote stadion, de radiobox, de persboxen, de privésuites, de Cotton Bowl-kantoren, de Dr. Pepper Star Bar en de Ford Motor Company Fountain. De kans krijgen om op het veld te staan en een bal te gooien. Ga dan, net als de spelers na een wedstrijd, naar de kleedkamer, de interviewkamer na de wedstrijd en bekijk zelfs de kleedkamer van de cheerleaders van de Dallas Cowboys. Geniet van een geweldige tour van 3 uur met live commentaar waardoor je je als een ster voelt.

...
Dallas: tour rond de moord op JFK met Sixth Floor Museum

2. Dallas: tour rond de moord op JFK met Sixth Floor Museum

Verken de geschiedenis en de complottheorieën rond de tragische moord op de voormalige president John F. Kennedy. Reis naar Dealey Plaza en kijk uit op de Grassy Knoll, waar de moord plaatsvond. De tour omvat museumkaartjes voor het Sixth Floor Museum op Dealey Plaza. Daarna ga je naar het John F. Kennedy Memorial. Het gedenkteken is omgeven door betonnen muren die lijken te zweven. Ze staan symbool voor het verlies dat wereldwijd werd gevoeld na de moord op Kennedy. Je eindigt de tour met een bezoek aan het huis van Lee Harvey Oswald. Leer over de complottheorieën rond Oswald voordat je weer wordt afgezet in het centrum van Dallas.

...
VIP-rondleiding door Dallas Cowboys Stadium Tour en City Sightseeing

3. VIP-rondleiding door Dallas Cowboys Stadium Tour en City Sightseeing

De stad Dallas heeft een verbazingwekkende geschiedenis en samen met dit historische verhaal ziet u alle toplocaties in Dallas. Begin je tour in Founders Plaza, waar je het Old Red Court House, John Neely Bryan Cabin, JFK Memorial en Pioneer Plaza bezoekt. Ga voorbij Dallas City Hall en Thanks-Giving Square terwijl je naar Deep Ellum gaat, bekend om zijn gigantische robotstandbeelden. Ga vanaf daar naar Wilson Block, een historische wijk in Dallas die bekend staat om de huizen in Victoriaanse stijl Queen Anne, terwijl je je weg baant naar het Dallas Art District, waar je een foto kunt maken van iconische sculpturen. Vaar over naar Klyde Warren Park, waar je onder de beroemde witte bogen kunt wandelen. Ga naar Uptown McKinney Avenue, bekend als het restaurantdistrict in Dallas, terwijl u de weg terug vindt naar Dealey Plaza, waar de voormalige president, John F. Kennedy, werd vermoord. Na het verkennen van de toplocaties in Dallas, begint u aan een rondleiding door AT&T Stadium, de thuisbasis van de vijfvoudige Superbowl Champions, de Dallas Cowboys. Tijdens deze tour krijgt u de contouren van dit stadion te zien, inclusief toegang tot hun privésuites, print- en radiomediaboxen, Cotton Bowl-kantoren en de Dr. Pepper Star Bar. Bovendien zullen gasten kennis maken met de interactieve Ford Motor Company Fountain, een interieurfontein met verlichting en snel veranderende waterstromen voor een behoorlijk optreden. Je hebt exclusieve toegang tot het hoofdniveau van het stadion, waar ze het veld op kunnen lopen. Voor de fervente voetbalfans, gooi rond een voetbal en zie hoe het is om in het hart van het stadion te zijn. Beëindig je stadiontoegang tijdens een Miller Lite Club-tour, bezoek de kleedkamers van de Cowboys en de Cowboy Cheerleaders en zelfs de ruimte waar interviews na de wedstrijd worden afgenomen. Voor nieuwkomers in de stad Dallas is deze stadstour met toegang tot het Dallas Cowboys Stadium een must voor jou. Aan het einde van je tour heb je kennis gemaakt met de geschiedenis van Dallas, zie je de beste locaties in de stad en krijg je exclusieve toegang tot de ins en outs van het Dallas Cowboy Stadium. Deze tour eindigt direct bij het JFK Memorial waar je bent opgehaald.

...
Dallas: JFK Assassination Tour

4. Dallas: JFK Assassination Tour

Begin de wandeltocht in Founders Plaza bij de Old Wooded Cabin. Leer meer over de oorsprong van de stad Dallas en hoe het het 5e grootste stedelijke gebied in de Verenigde Staten werd. Loop vervolgens naar het JFK Memorial, een sombere witte cenotaaf die de leegte en wanhoop weerspiegelt die Amerikanen voelden toen ze het nieuws hoorden. Ontdek het onvertelde verhaal van Jackie Kennedy's immense lijden nadat ze getuige was geweest van het tragische overlijden van haar man. Ga verder naar Dealey Plaza waar je stap voor stap leert hoe die tragische dag zich ontvouwde. Leer meer over het leven van moordenaar Lee Harvey Oswald. Bepaal zelf of hij alleen handelde of dat hij deel uitmaakte van een bredere samenzwering om de 35e president van de Verenigde Staten te vermoorden. Ga op de plek staan waar Abraham Zapruder de beroemde beelden van de moord heeft vastgelegd en kijk waar "X" de plek op de weg markeert waar de kogel zijn dodelijke slag toesloeg. Eindig de tour op de Grassy Knoll, waar enkele getuigen zeiden dat ze een tweede schot hoorden en een "rookwolk" van achter het hek zagen opstijgen. Als onze tour eindigt, wordt u aangemoedigd om The Sixth Floor Museum te bezoeken om de reis voort te zetten naar de donkerste dag in de geschiedenis van Dallas. Je gids helpt je op de dag zelf kaartjes te kopen.

...
Dallas: Haunted Walking Tour met Dealey Plaza

5. Dallas: Haunted Walking Tour met Dealey Plaza

Geniet van deze spookachtige wandeltocht en leer de geschiedenis achter beroemde locaties in Dallas. Ontmoet de geschiedenis en het paranormale en hoor verhalen over de geesten die nog steeds rondhangen. Bezoek Dealey Plaza, de plaats van de moord op John F. Kennedy. Luister naar huiveringwekkende verhalen over spookachtige ontmoetingen. Bezoek het Old Red Museum, locatie van talrijke executies in het verleden. Leer de geschiedenis van de John Neely Bryan-hut en ontdek waarom stemmen en gegiechel nog steeds te horen zijn. Maak kennis met andere angstaanjagende verhalen terwijl je de bezienswaardigheden van Dallas in een ander licht ziet. Ervaar de spookachtige kant van Dallas terwijl je gids je de spookachtige straten laat zien.

...
Dallas: 2 uur durende JFK-moordtour zonder museum

6. Dallas: 2 uur durende JFK-moordtour zonder museum

Volg een tour van twee uur in de wereld van de JFK-moordcomploratie. Kijk uit over Dealey Plaza, waar de voormalige president werd vermoord, en zie de Grassy Knoll waar de schutter vanaf schoot. Bezoek het monument van president Kennedy, ontworpen door architect Philip Johnson, die het 'een plaats van stille schuilplaats noemde, een afgesloten plaats van denken en contemplatie gescheiden van de stad rondom, maar in de buurt van de lucht en de aarde'. Tot slot, maak een stop bij het historische Texas Movie Theatre in Oak Cliff, een mooi en historisch deel van het centrum van Dallas. Het kreeg een historische betekenis op 22 november 1963 als de locatie van de arrestatie van Lee Harvey Oswald voor de moord op politieagent Dallas JD Tippit. Tegenwoordig herbergt het een mix van repertoirebioscoop en speciale evenementen.

...
Welkom bij Dallas 3-Hour Small Group Tour door Van

7. Welkom bij Dallas 3-Hour Small Group Tour door Van

Je gids verwelkomt je in Texas tijdens deze 3-uur durende rondleiding door de kleine groep in Dallas. Bezoek historische bezienswaardigheden en leer de verhalen van deze beroemde bezienswaardigheden kennen. Volg een rondrit vanuit het JFK Memorial in een bus met airconditioning. Zie Plaza Observation Area, het Old Red Museum, de John Neely Bryan Cabin en Pioneer Plaza. Ga dan naar Dallas City Hall en Thanks-Giving Square. Verken de beroemde wijk Deep Ellum en bewonder de huizen in Victoriaanse stijl in het historische gebied Wilson Block. Bekijk de Dallas Arts District en Klyde Warren Park, gelegen in de welvarende stad Highland Park. Rijd door het McKinney Avenue restaurantdistrict, West End, en Dealey Plaza National Historic Landmark District, waar President John F. Kennedy in 1963 werd vermoord.

...
Southfork Ranch en de Series Dallas

8. Southfork Ranch en de Series Dallas

Verken de Southfork Ranch, bekend als een set voor het tv-programma 'Dallas'. Neem wat verzamelobjecten mee naar huis in de "Ranch Round-Up" -winkel in het bezoekerscentrum, waar je een breed assortiment aan items kunt vinden die te zien en te verslijten zijn door de cast. Geniet van een geleide trein van het bezoekerscentrum naar het Ewing Mansion, die u niet alleen een geschiedenis van het pand biedt, maar u ook de kans geeft om Texas Longhorns en American Quarter-paarden te zien. Het landhuis zelf is de volgende halte van de tour. Je zult interessante feiten horen over de filmen die daar zijn gedaan en karakterinzichten terwijl je het "meest beroemde Witte Huis" en zelfs de slaapkamer van JR Ewing ziet. Na de rondleiding door het herenhuis, kunt u een wandeling maken over de ranch en stoppen bij "Lincolns and Longhorns", waar u Jock Ewing's originele Lincoln Continental uit 1978 en "Dallas" geïnspireerde kleding en accessoires kunt zien.

...
Dallas: 75-minuten stadstour met kleine groepstochten

9. Dallas: 75-minuten stadstour met kleine groepstochten

Krijg een snel overzicht van de stad tijdens deze busrit van 75 minuten. Je ziet alle belangrijke historische plekken van de stad en leert de meest interessante feiten over hen uit je gids. Na in 1841 als een kleine handelspost te zijn begonnen, werd Dallas uiteindelijk een wereldberoemde stad met een aantal prachtige bezienswaardigheden. Doe mee met deze kleine groepsreis voor een persoonlijkere ervaring terwijl je de bezienswaardigheden en geluiden bekijkt. Tijdens deze tour zie je veel van de hoogtepunten van Dallas, waaronder: Founders Plaza, het Old Red Court House, de John Neely Bryan Cabin, het JFK-monument, Pioneer Plaza (met de grootste bronzen collectie ter wereld), Dallas City Hall (ontworpen door IM Pei), Thanks-Giving Square, First Baptist Dallas Fountain Plaza, Dealey Plaza (JFK-moordpunt) en nog veel meer.

...
Dallas: 1 uur durende JFK Moord Hoogtepunten Tour

10. Dallas: 1 uur durende JFK Moord Hoogtepunten Tour

Reis terug in de tijd naar een van de meest prominente dagen in de geschiedenis van Amerika tijdens deze JFK-moordtour. Bezoek met een deskundige gids de plaats waar de moord plaatsvond, evenals de monumenten die zijn opgericht ter nagedachtenis aan de president. Leer onderweg over de gebeurtenissen van deze noodlottige dag, de samenzweringen eromheen en de schokkende nasleep. Hoogtepunten van de tour zijn het John F Kennedy Memorial Plaza, gebouwd in 1970, het Dealey Plaza National Historic Landmark en het Sixth Floor Museum in Dealey Plaza.

...

Plan je bezoek

 • Mexicaans eten

  Of je nu in de Dallas Tex Mex-stijl of traditioneel Mexicaans eet, in deze stad vind je het beste Mexicaanse eten in Amerika. Eet Taco's tijdens het ontbijt, de lunch en het diner, en in Dallas is er altijd plek voor guacemole!

 • Het weer in Dallas is grimmig

  Het ligt misschien in het zuiden, maar vergis je niet: de winter in Dallas kan koud en waaiierig zijn. En aan de andere kant van het jaar is het vier maanden bloedverzengend heet. Pak verstandig in!

Goed om te weten

 • Taal
  Engels
 • Valuta
  USD ($)
 • Tijdzone
  UTC (-05:00)
 • Landnummer
  +1
 • De beste periode voor een bezoek
  Qua weer zijn de lente en herfst goede keuzes. Let er wel op dat het footballseizoen in de lente de prijzen doet stijgen, en in de herfst kun je de State Fair bezoeken!

Sitemap Dallas

Wil je alle activiteiten in Dallas ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dallas

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 199 beoordelingen

Dit was absoluut de manier om volledig te begrijpen en te waarderen wat er gebeurde op die noodlottige dagen in november 1963, toen JFK werd vermoord. Je komt weg van de tour en voelt alsof je heel goed hebt gekeken naar wat er is gebeurd, en je hebt nog steeds veel onbeantwoorde vragen. (Maar het zullen betere vragen zijn!)

Erg interessante tour met een gepassioneerde gids!

Waar voor je geld, een goede inkijk in de moord op Kennedy. Een gids met verstand van zaken en liefde voor zijn vak!