Dalmatië

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Dalmatië

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 22.900 beoordelingen

Hele goede begeleiders, leuke dagtocht in een heel mooi landschap! Enkel zijn de groepen wel heel erg groot, je moet veel stoppen en wachten. Bij het vertrekken botst iedereen en kan je niet peddelen omdat je zo dicht bij elkaar zit. Groepen zouden absoluut gehalveerd moeten worden. Neem zeker je lunch mee en eet snel, er is maar weinig tijd. Leuke ervaring in schitterende natuur dus wel een aanrader maar vind je deze tocht in kleinere groep dan zou ik dat aanraden.

Wij hebben een hele leuke dag gehad bij de Krka watervallen. Door Corona was de groep veel kleiner en hadden we in het park geen gids. Dit had voor ons ook geen meerwaarde. Dit heeft onze tour guide echter meer dan goed gemaakt door extra's toe te voegen die normaal niet aanwezig zijn in de tour. Verder wist onze guide genoeg te vertellen over het park, de omgeving en de historie van de split. Een zeer geslaagde tour en een zeer geslaagde dag!

Daniel is een super gids. Heel fijne man, voor mij zijn de kornati eilanden op zich niet de moeite waart, dit is natuurlijk persoonlijk. Ook de tussenstop op het eiland is niet veel. Wel hele ervaring om eens te zeilen. Wil je dus een dagje op zee dan is dit zeker een aanrader voor rust en toch de eilanden eens gezien te hebben. Verwacht niet dat je op het dek kan zonnen want daar is helemaal niet veel plaats!

Echt een prachtige, leuke kanotocht door de mooie natuur van Kroatië. Veel stroomversnellingen, watervalletjes en bij de grote waterval van 11 meter mochten we zwemmen. En dan de laatste waterval van 3 m , hoe geweldig was dat! Dankzij goede begeleiding van twee gidsen ging het prima en was het ook heel gezellig. Ze deden het erg leuk, ook voor onze kids. Echt een aanrader!!

Super leuke die je niet mag overslaan wanneer je in Hvar bent. Tijdens dit dagje eilandhoppen kom je op vijf gave plekken waar je alleen met de boot kan komen. De boot en crew zijn top! Neem want snacks mee want het kan zijn dat je laat stopt bij een plekje waar je kan lunchen.