Dam
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Dam Tours: Onze meest aanbevolen

 • Amsterdam: rondleiding over de Wallen in het Duits

  1. Amsterdam: rondleiding over de Wallen in het Duits

  Ontdek de beruchte Wallen van Amsterdam tijdens een humoristische wandeling van 1,5 uur met een Duitstalige gids. Leer hoeveel een prostituee gemiddeld per nacht verdient, hoeveel klanten ze per dienst heeft en welke seksuele daad het meeste geld oplevert. Je kunt kiezen tussen twee opties: een tour met kleine groep, bestaand uit maximaal 4 personen, die jou dwars door de rosse buurt voert, inclusief bezoek aan een peepshow; of een tour die je meer vertelt over de rosse buurt, langs enkele hoogtepunten voert en andere beroemde hotspots in Chinatown en de haven aandoet.  Je kunt ook kiezen voor een privégids voor een tour met kleine groep. Tour voor kleine groep over de Wallen met peepshow Bezoek het hart vaan de rosse buurt met maximaal 4 personen plus een gids. De rondleiding van 1,5 uur laat zowel de positieve als negatieve aspecten van de Amsterdamse Wallen zien. V...

 • Zaanse Schans, Edam, Volendam en Marken: Spaanstalige tour

  2. Zaanse Schans, Edam, Volendam en Marken: Spaanstalige tour

  Vertrek vanuit Amsterdam in een luxe bus tijdens deze Spaanstalige tour van 8 uur in een kleine groep en verlaat de stad in noordelijke richting om de historische molens van de Zaanse Schans te zien aan de oevers van rivier de Zaan. Verken de traditionele huizen uit de 17e eeuw en zie prachtig bewaard gebleven molens die onderdeel zijn van het industriële erfgoed van Nederland. Breng daarna een bezoek aan Edam, een mooi plaatsje dat wereldwijd bekend is vanwege de kaas die er gemaakt wordt. Ga voor het einde van de dag ook nog naar Volendam en Marken en kom onderweg langs allerlei polders, die ooit onder de zee lagen. Wandel door de smalle straatjes langs kleurrijke huizen en bezoek de havens vol vissersboten. Je krijgt wat vrije tijd om souvenirs op de kop te tikken en de lokale visspecialiteiten te proeven. Terug in Amsterdam word je afgezet bij het trefpunt.

 • Amsterdamse Wallen: wandeltocht

  3. Amsterdamse Wallen: wandeltocht

  Ontdek de geheimen van de Amsterdamse Wallen tijdens deze wandeltocht met gids. Leer meer over de vrouwen die in de wijk werken, de Nederlandse coffeeshops en de geschiedenis van de oudste buurt van Amsterdam. Bekijk de Oude Kerk, het oudste gebouw van Amsterdam, en ontmoet de ruimdenkende en tolerante inwoners van de stad. Laat je verrassen door de openheid van de rosse buurt en wandel door de smalle steegjes van de buurt. Verken alles wat de Wallen te bieden hebben, van de beroemde Condomerie tot het Prostitutie Informatie Centrum. Onderweg loop je langs seks- en coffeeshops terwijl je gids er alles over uitlegt.

 • Amsterdamse Wallen: wandeltour langs de ramen

  4. Amsterdamse Wallen: wandeltour langs de ramen

  Ontdek alle geheimen van de Wallen van Amsterdam met een lokale gids tijdens deze wandeltour met maximaal 4 deelnemers. Kom meer te weten over onze coffeeshops, de geschiedenis van de oudste buurt van Amsterdam en de vrouwen die achter de beroemde rode ramen werken. Dwaal over de mooie grachten en door de smalle steegjes van het gebied. Wandel langs de Oude Kerk, het oudste gebouw van Amsterdam, en kom meer te weten over onze befaamde traditie van tolerantie. Verdiep je kennis over de Wallen, van condoomwinkel De Condomerie tot het Prostitutie Informatie Centrum. Laat je gids je vertellen over de vele sekswinkels, peepshows, bars en coffeeshops waar je langs loopt.

 • Amsterdam: Red Light District Tour

  5. Amsterdam: Red Light District Tour

  Begin je 2 uur durende tour voor het centraal station in Amsterdam, waar je je gids zult ontmoeten. Vervolg met een korte wandeling naar de Wallen. Leer meer over de geschiedenis van de Wallen terwijl je door de historische oude binnenstad van Amsterdam dwaalt. Bekijk het oudste gebouw van Amsterdam, de grachten en prachtige oude huizen. Eenmaal aangekomen op de Wallen, zal je gids je door de vele steegjes leiden. Dwaal door de smalste straat van Amsterdam en zie de eerste coffeeshop. Je tour eindigt op de Dam.

  We hebben de rondleiding als zeer prettig en heel informatief ervaren. de gids wist heel veel over het gebied en zijn "bewoners" te vertellen. Hij heeft ieder kenmerkend onderdeel laten zien en beschreven. Hij heeft de geschiedenis door de jaren heen aan ons verteld. Maar wat ons vooral op is gevallen is dat hij dit met heel veel respect beschreef. Kortom, wij hebben deze excursie als zeer waardevol ervaren. Wij hadden hem tijdens ons bezoek aan Amsterdam niet willen missen.

 • Amsterdamse Wallen: wandeltour met snacks

  6. Amsterdamse Wallen: wandeltour met snacks

  Ga mee met een wandeltour over de Amsterdamse Wallen. Kom dankzij je lokale gids alles te weten over het begin van deze beruchte buurt en hoe die door de jaren heen is veranderd. Je ziet de beroemde ramen en ruikt de geur van marihuana die over de grachten hangt. Ontdek de levendige geschiedenis van de buurt terwijl je over de kinderkopjes loopt. De rondleiding neemt je mee langs de kleine straatjes waar meer dan 300 kamers aan sekswerkers verhuurd worden. Loop verder door nauwe steegjes en volg je gids naar geheime ingangen. Na deze rondleiding ben je een kenner van de buurt, de mensen en de geschiedenis. Onderweg stop je bij een lokaal eetcafé om van wat oerhollandse lekkernijen te genieten.

 • Amsterdam: Culturele rondleiding in het Duits

  7. Amsterdam: Culturele rondleiding in het Duits

  Bezoek de beroemde bezienswaardigheden van het centrum van Amsterdam en krijg een overzicht van de stad tijdens deze 2,5 uur durende wandeling gewijd aan cultuur en geschiedenis. Profiteer van tips die elke avontuurlijke reiziger moet kennen en het beste uit je reis halen. Ontdek welk eten je moet proeven en welke wijken je op de fiets kunt ontdekken. Luister naar je gids en vertel welke architectonische ontwerpen in het verleden populair waren en krijg een idee van de inwoners van Amsterdam. Luister naar verhalen over hoe handelaars, verkopers en armen leefden in de Middeleeuwen, waarom de kunstwereld bloeide in de Gouden Eeuw, hoe de Tweede Wereldoorlog de mensen in de stad heeft veranderd en hoe het voelt om in het tolerante te leven , multiculturele stad vandaag. Begin je tour in het hart van de stad op de Dam, waar Amsterdam werd opgericht. De tour voert langs het Koninklijk Palei...

 • Amsterdam: stadswandeling

  8. Amsterdam: stadswandeling

  Ontdek Amsterdam samen met een lokale gids die alle geheimen van de stad kent. Tijdens deze wandeltour kom je alles te weten over het erfgoed van de stad terwijl je populaire locaties bezoekt, evenals een aantal lokale bijzondere bezienswaardigheden. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad, van het begin als modderig dorp aan de rivier de Amstel tot aan hoe het de belangrijkste handelsstad van Europa werd. Onderwerpen die worden aangesneden variëren van de geschiedenis van sekswerk en de decriminalisering van softdrugs in Nederland, tot aan de tragische verhalen van Anne Frank en de nazibezetting. Deze unieke rondleiding wil jou de perfecte introductie tot de stad geven. Of je nu van plan bent om een van de beroemde musea te bezoeken of liever een kijkje neemt in de cafés en bars van de Jordaan, deze tour helpt je op weg in de vaak chaotische stad. Zo kun jij je tijd optimaa...

 • Amsterdam: fietstocht langs highlights van de stad

  9. Amsterdam: fietstocht langs highlights van de stad

  Begin je tour door Amsterdam door net als de locals op een fiets te springen. Op deze eigenzinnige fietstour verken je de meest geliefde vorm van vervoer van de stad en luister je onderweg naar sprookjes en verhalen uit het verleden en heden. Je voelt je in een mum van tijd een echte Amsterdammer. Ontdek de geschiedenis van Amsterdam door te beginnen in het centrum. Bekijk alle bezienswaardigheden en kom meer te weten over de rijke geschiedenis van Amsterdam. Fiets over bruggen, de idyllische grachten en verborgen binnenhofjes in. Je krijgt tal van mogelijkheden om even te stoppen en de pittoreske stad te fotograferen. Bij elke locaties vertelt je gids je meer over de geschiedenis van de plek en de Amsterdamse cultuur.

 • Amsterdamse Wallen: privéwandeltour met snack

  10. Amsterdamse Wallen: privéwandeltour met snack

  Ga mee met een ontspannen privéwandeltour over de Amsterdamse Wallen. Kom dankzij je lokale gids alles te weten over het begin van deze beruchte buurt en hoe die door de jaren heen is veranderd. Je ziet de beroemde ramen en ruikt de geur van marihuana die over de grachten hangt. Ontdek de levendige geschiedenis van de buurt terwijl je over de kinderkopjes loopt. De rondleiding gaat door het grote netwerk van kleine straatjes en steegjes waar meer dan 300 kamers aan sekswerkers verhuurd worden. Je loopt verder door nauwe steegjes en volgt je gids naar geheime ingangen. Na deze rondleiding ben je een kenner van de buurt, de mensen en de geschiedenis. Onderweg stop je bij een lokaal eetcafé om van wat echte Hollandse lekkernijen te genieten.

Sitemap Dam

Wil je alle activiteiten in Dam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Dam

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 4.025 beoordelingen

Onze gids was Anna, Dit was een hele goede gids, ze vroeg eerst waar onze interesses lagen en speelde daar op in met haar tour. We zijn op heel veel plekken in Amsterdam geweest en vele gebouwen langs gegaan waar ze overal heel veel over wist te vertellen. Het was een mooie tour langs de verschillende grachten en pleinen en door alle straatjes. We zijn heel veel te weten gekomen over de geschiedenis van Amsterdam en de gids wist het op een heel leuke manier te brengen.

Onze gids Sebastian wist zeer enthousiast te vertellen over alles wat we tegen kwamen. Zelfs de geschiedenis van een gebouw was hem niet onbekend. Had ook nog leuke suggesties voor ons verdere verblijf in Amsterdam.

Super interessant en we hadden alle vrijheid om aan te geven wat we wilden zien. Gids had erg veel kennis en bracht het met veel enthousiasme!

We hebben gisteren een hele leuke en interessante fietstour door Amsterdam gemaakt met meneer Hamburger als gids. Echt een aanrader.

Geweldige gids met extreem veel kennis over Amsterdam. We hebben genoten van de verhalen van Sebastian!