Praag: Dansende Huis, galerie en toegang tot dak

Praag: Dansende Huis, galerie en toegang tot dak

Vanaf $10,18 per persoon

Ontdek de architectuur en tentoonstellingen van de kunstgalerie van het Dansende Huis en het dakterras. Verken de huidige tentoonstelling met glazen objecten en ontwerpen van Bořek Šípek en geniet van een schitterend uitzicht vanaf het dakterras.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Bezoek een van Praags indrukwekkendste en unieke gebouwen
 • Bewonder de wisselende tentoonstellingen in de kunstgalerie van het Dansende Huis
 • Je krijgt gratis toegang tot het dakterras
Volledige beschrijving
Bezoek het gebouw van de Nationale Nederlanden, ook wel bekend als het Dansende Huis. Dit zeer opvallende gebouw in het hart van Praag herbergt een kunstgalerie, een restaurant en een bar met een dakterras. Dit grappige gebouw werd in de jaren 90 gebouwd naar een gewaagd ontwerp van Frank Gehry en Vlado Milunić en is snel een publiekslieveling geworden. De kunstgalerie in het Dansende Huis stelt de beste hedendaagse Tsjechische en wereldkunst tentoon. Er worden hier vooral jonge getalenteerde kunstenaars gepromoot die zo erkenning kunnen vinden in de lokale kunstwereld en meer aandacht krijgen voor hun kunst. De galerie van het Dansende Huis biedt rondleidingen, lezingen en discussies en andere professionele activiteiten aan om mensen bewuster te maken van moderne kunst. Op dit moment is in de galerie een grote tentoonstelling te zien over de wereldberoemde glasblazer, ontwerper en architect Bořek Sipek. De galerie toont bijna driehonderd verschillende werken van hem, van vazen en karaffen tot kroonluchters, lampen, stoelen en bibliotheken. De tentoonstelling bestaat uit drie delen, waarvan het eerste deel gebruik maakt van een gekleurde achtergrond om deze unieke werken vanuit een nieuw perspectief te kunnen zien. Het tweede deel toont een breed scala aan typische glazen objecten. In het derde deel zijn prototypes van vazen en nooit eerder getoonde glazen objecten tentoongesteld. Als je klaar bent in de galerie, kun je de lift naar de bovenste verdieping nemen. Hier heb je toegang tot het dakterras voor een adembenemend uitzicht over de stad.
Inbegrepen
 • Toegang tot de galerie
 • Toegang tot het dakterras
 • Eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Dancing House, Jiráskovo nám. 1981/6, 120 00 Praha 2-Nové Město, Tsjechië

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Je moet je voucher tonen bij de ingang van de galerij om het in te wisselen voor een ticket en toegang te krijgen tot het terras
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,3 / 5

gebaseerd op 66 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  3,5/5
 • dienstverlening
  3.7/5
 • organisatie
  3,8/5
Sorteren op

Wat ik leuk vond aan het kopen van dit ticket, is dat ik iets zag waar ik niet echt naar Amsterdam voor kwam en dus de toegang tot de galerij geweldig was. Bovendien was het als fotograaf ook heerlijk om als fotograaf toegang tot het dak te hebben. Ik denk niet dat ik het ticket per se nodig had, maar omdat ik de stad ontdekte, maakte een boeking het minder stressvol. Ik heb uiteindelijk geluncht bij Ginger & Fred tegen de tijd dat ik vertrok. Over het algemeen was het een goede ervaring en de moeite waard als je van plan bent om een paar foto's te nemen.

Verder lezen

28 oktober 2019

Oke, maar niet wow.

4 september 2019

2 oktober 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 264852