Kies data

David van Michelangelo

Dit wereldberoemde meesterwerk van Michelangelo symboliseert kracht en schoonheid.

David van Michelangelo: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

1. Florence: ticket met tijdvenster David van Michelangelo

Ontdek wereldberoemde schilderijen, beeldhouwwerken en wandtapijten met een toegangsticket met tijdvenster voor de Galleria dell'Accademia in Florence. Bekijk iconische werken van Michelangelo zoals 'De Gevangenen', 'Sint Matteüs' en het standbeeld van David. Bekijk werken van andere beroemde meesters zoals Bartolini.  Bewonder het 5,17 meter hoge marmeren standbeeld van de bijbelse held David, een favoriet onderwerp in de Florentijnse kunst. Het beeld werd een symbool van de verdediging van de burgerrechten van de Republiek van Florence, een onafhankelijke stadstaat die aan alle kanten werd bedreigd door krachtige rivaliserende staten en de hegemonie van de familie De' Medici.    In de aangrenzende ruimtes, die deel uitmaakten van twee voormalige kloosters, zijn belangrijke kunstwerken ondergebracht, waaronder die uit de Accademia delle Arti del Disegno, Accademia di Belle Arti di Firenze en van onderdrukte kloosters.  De galerie is onlangs verder verrijkt met een belangrijke collectie oude muziekinstrumenten van het departement der muziekinstrumenten van het Conservatorium van Cherubini.

Florence: Skip-the-Line Accademia-rondleiding

2. Florence: Skip-the-Line Accademia-rondleiding

Dompel jezelf onder in de beroemde Accademia van Florence. Volg een rondleiding door de galerij en ontdek de uitstekende collectie gotische en renaissanceschilderijen en andere kunstwerken. Bezoek het beroemde Davidbeeld van Michelangelo. Bekijk nog meer beroemde werken van de grote kunstenaar, zoals The Prisoners, en andere meesterwerken van renaissancekunst. Luister naar informatief commentaar van uw deskundige Engelssprekende gids, die elk werk weer tot leven zal brengen met inside-verhalen van een van 's werelds grootste kunstenaars.

Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

3. Florence: voorrangstoegangsticket Galleria dell'Accademia met eBook

Haal het meeste uit uw tijd in Florence met een ticket met voorrangstoegang tot de Galleria dell'Accademia. Bewonder een van 's werelds beroemdste sculpturen, Michelangelo's David, en bekijk enkele andere werken van de beeldhouwer. Sla de lange rijen over en betreed de galerij via een aparte ingang. Met uw gereserveerde ticket kunt u de kassa overslaan en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel of geen tickets beschikbaar zullen zijn. Bezoek de grote zaal om het standbeeld van David van Michelangelo te zien en enkele van zijn onvoltooide werken die nog steeds zijn beitelsporen dragen. Ontdek de Gipsoteca met originele gipsen modellen gemaakt door 19e-eeuwse Florentijnse beeldhouwers. Verken vervolgens de andere galerijen van het museum en bekijk meesterwerken van middeleeuwse en renaissanceschilders. Ga naar de bovenste verdieping om enorme middeleeuwse altaarstukken te bewonderen voordat je je bezoek afsluit.

Florence: Accademia gereserveerd ticket met digitaal boekje

4. Florence: Accademia gereserveerd ticket met digitaal boekje

Ontdek het genie van de grootste kunstenaars aller tijden, Michelangelo, door zijn talrijke sculpturen in de onmisbare Galleria dell'Accademia. Verspil geen tijd met wachten in de rij en haal het meeste uit uw bezoek aan Florence met een skip-the-line ticket naar de galerij. Ontvang gereserveerde tickets om het museum binnen te gaan en geniet van meer tijd om de kunst te waarderen. Bewonder binnen de David van Michelangelo en zie hoe zijn uitdrukking verandert als je door de kamer loopt. Bewonder de details en het evenwicht dat in een enkel stuk marmer is gebeiteld en ontdek zelf waarom David generaties over de hele wereld heeft geboeid. David vertegenwoordigt een bijbelse held die tegen Goliath wint en symboliseert de verdediging van burgerlijke vrijheden belichaamd in de Republiek Florence, een onafhankelijke stad in de Middeleeuwen en de Renaissance. Ervaar daarnaast andere sculpturen die door Michelangelo zijn gesneden, zoals Prigioni (Gevangenen). Deze verwrongen lichamen waren bedoeld voor het graf van paus Julius II, maar het graf werd nooit voltooid. Verken het museum verder en bekijk beelden en schilderijen van andere renaissancekunstenaars zoals Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi en Sandro Botticelli. U kunt ook een bezoek brengen aan de zaal gewijd aan de collectie oude muziekinstrumenten van het Cherubini Conservatorium, de afdeling Muziekinstrumenten. Deze collectie bevat een viool van Antonio Stradivarius die behoort tot het Medicean Quintet.

Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

5. Florence: Exclusieve Uffizi, David en Accademia Tour

Ontdek de meest bezochte musea in Florence samen met een professionele gids. Samen bewonder je de belangrijkste werken van de tentoonstelling terwijl je de kunst van de Italiaanse Renaissance waardeert. Je gids neemt je mee door de prioritaire ingang naar beide galerijen zonder in de lange rijen te hoeven wachten. Tijdens uw ervaring staat uw gids voor u klaar om de belangrijkste kunstwerken uit de musea toe te lichten. De eerste stop is het bezoek aan de Uffizi-galerij met zijn picturale collecties en meesterwerken van kunstenaars en protagonisten van de Renaissance zoals Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci en vele anderen. Later neemt de gids je mee naar de Accademia-galerij om het beroemdste Florentijnse symbool te ontdekken: David van Michelangelo. De galerij is een van de plaatsen met het hoogste aantal sculpturen van Michelangelo, en is een plek waar u ook het museum van muziekinstrumenten, de verzameling schilderijen met gouden achtergrond en de Sala dei Prigioni met sculpturen ontworpen voor paus Julius kunt bewonderen II.

Florence: rondleiding Galleria dell'Accademia

6. Florence: rondleiding Galleria dell'Accademia

Bezoek een van de beroemdste en meest populaire Italiaanse musea, de Galleria dell'Accademia, in een kleine groep van maximaal 10 gasten. Dompel jezelf onder in een intieme en warme artistieke sfeer met een deskundige Engelssprekende gids die je meeneemt terug in de tijd en de kunstwerken tot leven brengt. Leer meer over de oorsprong van het kunstwerk, de kunstenaars die ze hebben gemaakt en ontdek inzichten in de levens van de grootste kunstenaars uit de geschiedenis. Bewonder het beroemdste standbeeld op aarde, de David, en maak een foto voor je vakantiealbum. Geniet van de luxe van de kleine groep, wat betekent dat uw gids de tour kan personaliseren en aanpassen aan uw behoeften, waardoor u een beter begrip krijgt van de kunstwerken waarin u het meest geïnteresseerd bent.

Florence: Early Access Michelangelo's David en Duomo Climb

7. Florence: Early Access Michelangelo's David en Duomo Climb

Skip-the-line toegang tot twee van de meest iconische bezienswaardigheden van Florence. Bekijk met een deskundige lokale gids enkele van de grootste kunst en architectuur van de Italiaanse Renaissance en krijg een diepere context die je zal helpen elk aspect beter te waarderen. Bezoek Michelangelo's David voordat de menigte komt opdagen, geniet van exclusieve toegang tot de beroemde terrassen van de Santa Maria del Fiore-kathedraal en beklim die onvergelijkbare koepel, allemaal zonder in de rij te hoeven wachten. Begin dicht bij de Galleria dell'Accademia in het centrum van Florence, waar je je gids zult ontmoeten. Als je voorbij de lange rij waait, ga je meteen naar binnen. Bewonder Michelangelo's standbeeld van David en zijn onvoltooide 'Slaven'-sculpturen, die stuk voor stuk een ongelooflijk inzicht geven in de geest van een meester. Nadat je het museum hebt verlaten, stop je bij Piazza del Duomo buiten de doopkapel en bekijk je de ongelooflijke bronzen gegoten deuren van Lorenzo Ghiberti, door Michelangelo de "Poorten van het Paradijs" genoemd. Ga verder naar de parel van Florence, de kathedraal van Santa Maria del Fiore, met een speciale skip-the-line ingang. Eenmaal binnen onthult uw gids enkele geheimen achter de architectuur voordat hij u naar de terrassen leidt, een exclusieve ruimte die zelden door het grote publiek wordt bezocht. Eindelijk, zodra de rondleiding eindigt op terrasniveau, ben je van harte welkom om je reis naar de top van Florence voort te zetten door naar de top van de koepel te klimmen. Als je vanaf dit niveau begint, heb je een voorsprong voorbij de lange rijen beneden, zodat je kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de stad.

Florence: avondtour standbeeld van David

8. Florence: avondtour standbeeld van David

Als je op zoek bent naar dingen om 's nachts te doen in Florence, dan is dit de tour voor jou. Als u aankomt nadat de drukte voor vandaag is vertrokken, kunt u de meesterwerken van de Italiaanse Renaissance zien met de tijd en ruimte om ze echt te waarderen. Uw Engelssprekende deskundige gids zal u door de faciliteit begeleiden om de betekenis van deze meesterwerken uit te leggen. Bewonder de David van Michelangelo van dichtbij en ontdek zelf waarom dit beeld als een meesterwerk wordt beschouwd. Als je door de gangen van de Accademia loopt, zie je ook enkele van de meest gevierde werken van Italiaanse kunst. Houd de sculpturen in de Gipsoteca Bartolini en het Muziekinstrumentenmuseum in de gaten. Neem tijdens deze avondtour de tijd en verken de collecties van het museum in je eigen tempo.

Florence: Galleria dell'Accademia Skip-the-Line rondleiding

9. Florence: Galleria dell'Accademia Skip-the-Line rondleiding

Dompel jezelf onder in de fascinerende geschiedenis van Italië, zoals verteld door zijn betoverende kunst. Begin aan een rondleiding door de Galleria dell'Accademia in Florence en leer alles over de kunstenaars achter elk stuk. Profiteer van voorrangstoegang en bewonder de wereldberoemde David van Michelangelo. Ontmoet je gids en betaal je toegangskaarten, en stap dan rechtstreeks de Galleria dell'Accademia binnen zonder in de rij te hoeven wachten. Begin uw inzichtelijke wandeling door de ongelooflijke collectie en ontdek majestueuze schilderijen van Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio en meer. Luister naar geheime verhalen over de kunstwerken en kunstenaars die in de galerij te zien zijn, evenals oude verhalen over de machtige Medici-familie. Begrijp waarom de Renaissance in Florence werd geboren en waarom deze familie zo belangrijk was voor Michelangelo. En kom natuurlijk dicht bij de reus David.

Florence: Accademia, de koepel van Brunelleschi en rondleiding door de kathedraal

10. Florence: Accademia, de koepel van Brunelleschi en rondleiding door de kathedraal

Geniet van je dag in Florence en ontdek de Galleria dell'Accademia en de Duomo, en kies ervoor om de koepel van Brunelleschi te beklimmen. Doe mee aan een groepsreis of selecteer de privétouroptie om de tour aan te passen aan uw behoeften. Maak gebruik van de Brunelleschi-pas, die 72 uur geldig is, en bezoek het museum en de doopkapel van de Duomo nadat je tour is afgelopen. Geniet van snelle toegang tot de Galleria dell'Accademia met vooraf gereserveerde tickets. Luister naar het verhaal van Michaelangelo's David en zijn schepper. Leer meer over de nalatenschap van de heersende Medici-familie en hoe deze collectie werd geschonken aan de inwoners van Florence. Ga vervolgens naar de beroemde Duomo. Ontdek kostbare werken van gotische en renaissancekunst en bewonder het gebouw vanwege zijn omvang en ingewikkelde marmeren decoraties. Zie de doopkapel, beroemd om zijn poorten van het paradijs. Geniet van vooraf gereserveerde en exclusieve toegang tot Brunelleschi's Dome aan het einde van de tour (als die optie is gekozen). Beklim de koepel of de Giotto-toren in je eigen tijd en bewonder het schilderachtige uitzicht op Florence en het omliggende Toscane.

138 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 9

Andere activiteiten in David van Michelangelo

Wil je alle activiteiten in David van Michelangelo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over David van Michelangelo

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 12.033 beoordelingen

Uitstekende rondreis!!! Martina behandelde ons heel goed. Ze was zeer informatief. We waren in staat om de Ufizzi-galerij zeer tijdig te zien en konden de top van de Duomo rustig zien zonder ons gehaast te voelen om daar te komen. Bovendien gaf ze ons GEWELDIGE aanbevelingen voor lokale restaurants in de omgeving, waardoor we tot nu toe ons favoriete restaurant in Florence konden vinden.

De academische wereld en David zijn geweldig, grote waarde met deze aankoop. Het enige is dat instructies adviseren om voucher in te wisselen voor ticket, maar het kantoor is niet open, je mag gewoon direct naar binnen gaan en je ticket binnen ophalen. Ik ging om 9.30 uur - het was minder druk dus een veel betere ervaring

Toen we vroeg in de ochtend kaartjes kregen, hadden we het geluk dat er niet zoveel mensen waren, dus we liepen snel naar binnen en konden praktisch alleen met David foto's maken! Naast het feit dat het enorm en buitengewoon indrukwekkend is, zijn er veel kunstwerken en veel zeer goed gemaakte beelden.

Vlotte instapprocedure. Het ophalen van tickets bevindt zich tegenover, rechts van, de ingang en is niet goed aangegeven.

Handige en gebruiksvriendelijke service. ik raad het ten sterkste aan