Kies data
Belevingen in

Davos

Davos: De beste dingen die je niet wil missen

Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

1. Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

De Swiss Travel Pass is een must-have voor elke reiziger naar Zwitserland. U kunt genieten van onbeperkte toegang met de openbare trein, bus en boot tot meer dan 90 steden en dorpen en profiteren van gratis toegang tot 500+ musea, stadsrondleidingen met korting en toegang tot privé- en schilderachtige treinen met een vereiste zitplaatsreservering. Er zijn twee brede typen Swiss Travel Pass: Continuous en Flexi, met een optie om te kiezen uit 3, 4, 8 en 15 dagen. Behalve dat het een 'alles-in-één'-pas is waarmee een reiziger toegang heeft tot alle vormen van openbaar vervoer in het land, biedt het ook tal van andere voordelen tijdens bergexcursies. Dus of het nu gaat om de avontuurlijke, enthousiaste of vrijetijdsreiziger, u krijgt de kans om het meeste uit uw Switzerland Travel Pass te halen.

Klosters: paragliding tandemvlucht met foto's

2. Klosters: paragliding tandemvlucht met foto's

Ontmoet je piloot bij het dalstation van de Gotschna-kabelbaan in Klosters. Het Gotschna-dalstation ligt zeer dicht bij het treinstation "Klosters Platz". Er zijn parkeerplaatsen voor het kabelbaanstation en in de buurt van de landingsplaats beschikbaar. Je pilotenteam bestaat uit piloten van Davos en Klosters. Onder hen zijn piloten met 30 jaar paragliding-ervaring, de voormalige Zwitserse langlaufkampioen, een vlieginstructeur en een berggids. Samen met uw piloot neemt u de twee delen van de Gotschna-kabelbaan naar de Gotschnagrat. Voor, tijdens en na de kabelbaanrit heeft u voldoende tijd om eventuele vragen met uw piloot te bespreken. Ook krijg je inzicht in de wereld van paragliden. Eenmaal boven controleert de piloot nogmaals de windsituatie en kiest een geschikte lanceerplaats. Op de Gotschnagrat zijn startplaatsen voor verschillende windrichtingen. Wanneer je aankomt op het startpunt, bereidt je piloot het materiaal voor je vlucht voor en verbindt je met de vleugel. Je gids vliegt alleen met huidige paragliders van de nieuwste generatie. Eindelijk is het tijd om te starten en na het commando "1-2-Go!" je begint samen met je piloot te rennen. Na een paar stappen ben je samen in de lucht! Met een hoogteverschil van ongeveer 1.000 meter vanaf alle beschikbare startpunten voor de vlucht. Genoeg tijd om je vrij te voelen als een vogel. Als de thermiek het toelaat, zul je tijdens de vlucht ook veel hoger klimmen. Tijdens de vlucht kun je gemakkelijk met je piloot praten en hem je wensen vertellen. Zelf sturen, dynamische manoeuvres vliegen met veel g-krachten of gewoon lekker meeglijden en genieten van het prachtige landschap. De vlucht die het heeft uitgevoerd volgens uw individuele wensen. Uw landingsplaats bevindt zich nabij het sportcentrum in Klosters. De totale vliegervaringstijd is ongeveer 2 uur

Davos: tandem-paragliding-ervaring

3. Davos: tandem-paragliding-ervaring

Nadat je je piloot hebt ontmoet in het boekingskantoor bij het Jakobshorn-kabelbaanstation in de buurt van het treinstation Davos Platz, ben je klaar om je voor te bereiden op deze opwindende ervaring. Alle apparatuur die u niet nodig heeft om veilig te vliegen, kunt u hier in de faciliteit deponeren en vanaf dit punt wordt u begeleid door uw eigen paraglidingpiloot. U begint met het ontvangen van de beste gratis vliegervaring, met ruim van tevoren gereserveerde tijd om u te laten informeren door het team van Engelssprekende piloten. Voor je vlucht heb je 2 uur gereserveerd voor je hele ervaring (inclusief briefing en de duik). U ontvangt direct na uw boeking alles wat u moet weten, zodat u op de dag van uw sprong goed voorbereid bent. Eerst ga je met de kabelbaan naar de lanceerplaats bovenop de Jakobshorn op Davos Platz. Op weg naar de lanceerplaats heb je voldoende tijd om alles met betrekking tot je vlucht te bespreken, terwijl de pre-flight anticipatie zich opbouwt. Als je eenmaal bent opgestegen uit het basiskamp, zweef je naar een hoogte van 1000 meter voordat je gracieus terugkeert naar de aarde.

Davos: tandem paragliding vlucht

4. Davos: tandem paragliding vlucht

Je ontmoet je piloot bij het dalstation van de Jakobshornbahn in Davos Platz. Uw pilootteam bestaat uit piloten uit Davos, die 30 jaar ervaring hebben met paragliding. Samen met je piloot neem je de twee delen van de Jakobshorn-kabelbaan naar de top van Jakobshorn. Voor, tijdens en na de rit met de kabelbaan heeft u genoeg tijd om eventuele vragen met uw piloot te bespreken. Je krijgt ook inzicht in de wereld van paragliding. Eenmaal bovenaan zal uw piloot de windsituatie controleren voordat hij een geschikte lanceerplaats kiest. Normaal beginnen uw gidsen met uw vlucht, hetzij direct onder de top, vanaf de Jatzhütte of vanaf de Brämabüel. Wanneer u aankomt op het startpunt, zal uw piloot het materiaal voorbereiden voor uw vlucht en u verbinden met het apparaat. Het is dan tijd om te starten, waarna je samen met je piloot begint te rennen. Na een paar stappen zul je samen in de lucht zijn. Tijdens uw vlucht kunt u eenvoudig met uw piloot praten en uw wensen doorgeven. Je zult in staat zijn om jezelf te sturen, of gewoon glijden langs en geniet van het prachtige landschap. Je landingsplaats bevindt zich later in Davos, waar je spannende ervaring zal eindigen.

Privétransfer tussen Davos en de luchthaven van Zürich

5. Privétransfer tussen Davos en de luchthaven van Zürich

Bij aankomst op de luchthaven van Zürich staat de lokale chauffeur klaar om u naar uw hotel in Davos te brengen met een privéluchthaventransfer. Na het verlaten van de douane, ontmoet je de chauffeur die wacht met een naambord. De bestuurder neemt je mee naar de comfortabele auto met airconditioning, waar je kunt ontspannen en genieten van de rit van 2 uur. Zodra je de reis naar Davos hebt geboekt en bevestigd, ontvang je een transfervoucher met alle benodigde details, evenals een telefoonnummer voor vragen over de transfer. Laat het ons weten als er kinderen reizen, zodat we voor de veiligheid kinderzitjes kunnen organiseren.

Privévervoer van de luchthaven van Zürich naar Davos

6. Privévervoer van de luchthaven van Zürich naar Davos

Na een lange vlucht, wanneer uw vliegtuig net is aangeraakt, wilt u alleen een privéluchthaventransfer rechtstreeks naar uw gereserveerde hotel in Davos. Ga gewoon naar het bezoekerscentrum, waar uw vriendelijke chauffeur op u wacht om u te helpen met uw bagage indien nodig en u naar de auto leidt. Bij bevestiging van uw reis van Zürich Airport naar Davos, ontvangt u een transfervoucher met alle details. U ontvangt een 24/7 telefoonnummer voor eventuele dringende vragen die u heeft over uw overdracht. Vraag voor de veiligheid van uw kind om gratis het kinderzitje. Vermijd stress, gedoe en wachtrijen, terwijl u de wachtlijnen voor taxi's overslaat door uw privétransfer te regelen in een zeer comfortabel voertuig met VIP-services.

Sitemap Davos

Wil je alle activiteiten in Davos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.