Belevingen in
Davos

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Davos: De beste dingen die je niet wil missen

Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

1. Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

De Swiss Travel Pass is een must-have voor elke reiziger naar Zwitserland. U kunt genieten van onbeperkte toegang met de openbare trein, bus en boot tot meer dan 90 steden en dorpen en profiteren van gratis toegang tot 500+ musea, stadsrondleidingen met korting en toegang tot privé- en schilderachtige treinen met een vereiste zitplaatsreservering. Er zijn twee brede typen Swiss Travel Pass: Continuous en Flexi, met een optie om te kiezen uit 3, 4, 8 en 15 dagen. Behalve dat het een 'alles-in-één'-pas is waarmee een reiziger toegang heeft tot alle vormen van openbaar vervoer in het land, biedt het ook tal van andere voordelen tijdens bergexcursies. Dus of het nu gaat om de avontuurlijke, enthousiaste of vrijetijdsreiziger, u krijgt de kans om het meeste uit uw Switzerland Travel Pass te halen.

...
Privévervoer van de luchthaven van Zürich naar Davos

2. Privévervoer van de luchthaven van Zürich naar Davos

Na een lange vlucht, wanneer uw vliegtuig net is aangeraakt, wilt u alleen een privéluchthaventransfer rechtstreeks naar uw gereserveerde hotel in Davos. Ga gewoon naar het bezoekerscentrum, waar uw vriendelijke chauffeur op u wacht om u te helpen met uw bagage indien nodig en u naar de auto leidt. Bij bevestiging van uw reis van Zürich Airport naar Davos, ontvangt u een transfervoucher met alle details. U ontvangt een 24/7 telefoonnummer voor eventuele dringende vragen die u heeft over uw overdracht. Vraag voor de veiligheid van uw kind om gratis het kinderzitje. Vermijd stress, gedoe en wachtrijen, terwijl u de wachtlijnen voor taxi's overslaat door uw privétransfer te regelen in een zeer comfortabel voertuig met VIP-services.

...
Klosters: Paragliding Tandem Flight with Pictures

3. Klosters: Paragliding Tandem Flight with Pictures

Ontmoet je piloot bij het dalstation van de Gotschna-kabelbaan in Klosters. Het dalstation Gotschna ligt zeer dicht bij het treinstation "Klosters Platz". Er zijn parkeerplaatsen voor de kabelbaan en in de buurt van de landingsplaats beschikbaar. Je pilootteam bestaat uit piloten uit Davos en Klosters. Onder hen zijn piloten met 30 jaar paragliden, de voormalige Zwitserse langlaufkampioen, een vlieginstructeur en een berggids. Samen met je piloot neem je de twee delen van de Gotschna-kabelbaan naar de Gotschnagrat. Voor, tijdens en na de kabelbaan heb je genoeg tijd om eventuele vragen met je piloot te bespreken. Je krijgt ook inzicht in de wereld van paragliden. Eenmaal bovenaan controleert de piloot de windsituatie opnieuw en selecteert hij een geschikte lanceerplaats. Op de Gotschnagrat zijn er startplaatsen voor verschillende windrichtingen. Wanneer je aankomt bij het startpunt, bereidt je piloot het materiaal voor op je vlucht en verbindt je je met de vleugel. Je gids vliegt alleen met de huidige paragliders van de nieuwste generatie. Eindelijk is het tijd om te starten en na het commando "1-2-Go!" je begint samen met je piloot te rennen. Na een paar stappen sta je samen in de lucht! Met een hoogteverschil van ongeveer 1.000 meter van alle beschikbare startpunten voor de vlucht. Genoeg tijd om je vrij te voelen als een vogel. Als thermiek het toelaat, zul je ook veel hoger klimmen eenmaal tijdens de vlucht. Tijdens de vlucht kunt u eenvoudig met uw piloot praten en hem uw wensen vertellen. Bestuur jezelf, vlieg dynamische manoeuvres met veel g-krachten of schuif gewoon voort en geniet van het prachtige landschap. De vlucht die het heeft uitgevoerd volgens uw individuele wensen. Uw landingsplaats bevindt zich in de buurt van het sportcentrum in Klosters. De volledige vluchtervaringstijd is ongeveer 2 uur

...
Davos: tandem-paragliding-ervaring

4. Davos: tandem-paragliding-ervaring

Nadat je je piloot hebt ontmoet in het boekingskantoor bij het Jakobshorn-kabelbaanstation in de buurt van het treinstation Davos Platz, ben je klaar om je voor te bereiden op deze opwindende ervaring. Alle apparatuur die u niet nodig heeft om veilig te vliegen, kunt u hier in de faciliteit deponeren en vanaf dit punt wordt u begeleid door uw eigen paraglidingpiloot. U begint met het ontvangen van de beste gratis vliegervaring, met ruim van tevoren gereserveerde tijd om u te laten informeren door het team van Engelssprekende piloten. Voor je vlucht heb je 2 uur gereserveerd voor je hele ervaring (inclusief briefing en de duik). U ontvangt direct na uw boeking alles wat u moet weten, zodat u op de dag van uw sprong goed voorbereid bent. Eerst ga je met de kabelbaan naar de lanceerplaats bovenop de Jakobshorn op Davos Platz. Op weg naar de lanceerplaats heb je voldoende tijd om alles met betrekking tot je vlucht te bespreken, terwijl de pre-flight anticipatie zich opbouwt. Als je eenmaal bent opgestegen uit het basiskamp, zweef je naar een hoogte van 1000 meter voordat je gracieus terugkeert naar de aarde.

...
Davos: tandem paragliding vlucht

5. Davos: tandem paragliding vlucht

Je ontmoet je piloot bij het dalstation van de Jakobshornbahn in Davos Platz. Uw pilootteam bestaat uit piloten uit Davos, die 30 jaar ervaring hebben met paragliding. Samen met je piloot neem je de twee delen van de Jakobshorn-kabelbaan naar de top van Jakobshorn. Voor, tijdens en na de rit met de kabelbaan heeft u genoeg tijd om eventuele vragen met uw piloot te bespreken. Je krijgt ook inzicht in de wereld van paragliding. Eenmaal bovenaan zal uw piloot de windsituatie controleren voordat hij een geschikte lanceerplaats kiest. Normaal beginnen uw gidsen met uw vlucht, hetzij direct onder de top, vanaf de Jatzhütte of vanaf de Brämabüel. Wanneer u aankomt op het startpunt, zal uw piloot het materiaal voorbereiden voor uw vlucht en u verbinden met het apparaat. Het is dan tijd om te starten, waarna je samen met je piloot begint te rennen. Na een paar stappen zul je samen in de lucht zijn. Tijdens uw vlucht kunt u eenvoudig met uw piloot praten en uw wensen doorgeven. Je zult in staat zijn om jezelf te sturen, of gewoon glijden langs en geniet van het prachtige landschap. Je landingsplaats bevindt zich later in Davos, waar je spannende ervaring zal eindigen.

...
Privétransfer tussen Davos en de luchthaven van Zürich

6. Privétransfer tussen Davos en de luchthaven van Zürich

Bij aankomst op de luchthaven van Zürich staat de lokale chauffeur klaar om u naar uw hotel in Davos te brengen met een privéluchthaventransfer. Na het verlaten van de douane, ontmoet je de chauffeur die wacht met een naambord. De bestuurder neemt je mee naar de comfortabele auto met airconditioning, waar je kunt ontspannen en genieten van de rit van 2 uur. Zodra je de reis naar Davos hebt geboekt en bevestigd, ontvang je een transfervoucher met alle benodigde details, evenals een telefoonnummer voor vragen over de transfer. Laat het ons weten als er kinderen reizen, zodat we voor de veiligheid kinderzitjes kunnen organiseren.

...

Sitemap Davos

Wil je alle activiteiten in Davos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.