Davos
Extreme sports en adrenaline

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Davos Extreme sports en adrenaline: Onze meest aanbevolen

Klosters: Paragliding Tandem Flight with Pictures

1. Klosters: Paragliding Tandem Flight with Pictures

Ontmoet je piloot bij het dalstation van de Gotschna-kabelbaan in Klosters. Het dalstation Gotschna ligt zeer dicht bij het treinstation "Klosters Platz". Er zijn parkeerplaatsen voor de kabelbaan en in de buurt van de landingsplaats beschikbaar. Je pilootteam bestaat uit piloten uit Davos en Klosters. Onder hen zijn piloten met 30 jaar paragliden, de voormalige Zwitserse langlaufkampioen, een vlieginstructeur en een berggids. Samen met je piloot neem je de twee delen van de Gotschna-kabelbaan naar de Gotschnagrat. Voor, tijdens en na de kabelbaan heb je genoeg tijd om eventuele vragen met je piloot te bespreken. Je krijgt ook inzicht in de wereld van paragliden. Eenmaal bovenaan controleert de piloot de windsituatie opnieuw en selecteert hij een geschikte lanceerplaats. Op de Gotschnagrat zijn er startplaatsen voor verschillende windrichtingen. Wanneer je aankomt bij het startpunt, bereidt je piloot het materiaal voor op je vlucht en verbindt je je met de vleugel. Je gids vliegt alleen met de huidige paragliders van de nieuwste generatie. Eindelijk is het tijd om te starten en na het commando "1-2-Go!" je begint samen met je piloot te rennen. Na een paar stappen sta je samen in de lucht! Met een hoogteverschil van ongeveer 1.000 meter van alle beschikbare startpunten voor de vlucht. Genoeg tijd om je vrij te voelen als een vogel. Als thermiek het toelaat, zul je ook veel hoger klimmen eenmaal tijdens de vlucht. Tijdens de vlucht kunt u eenvoudig met uw piloot praten en hem uw wensen vertellen. Bestuur jezelf, vlieg dynamische manoeuvres met veel g-krachten of schuif gewoon voort en geniet van het prachtige landschap. De vlucht die het heeft uitgevoerd volgens uw individuele wensen. Uw landingsplaats bevindt zich in de buurt van het sportcentrum in Klosters. De volledige vluchtervaringstijd is ongeveer 2 uur

...
Davos: tandem-paragliding-ervaring

2. Davos: tandem-paragliding-ervaring

Nadat je je piloot hebt ontmoet in het boekingskantoor bij het Jakobshorn-kabelbaanstation in de buurt van het treinstation Davos Platz, ben je klaar om je voor te bereiden op deze opwindende ervaring. Alle apparatuur die u niet nodig heeft om veilig te vliegen, kunt u hier in de faciliteit deponeren en vanaf dit punt wordt u begeleid door uw eigen paraglidingpiloot. U begint met het ontvangen van de beste gratis vliegervaring, met ruim van tevoren gereserveerde tijd om u te laten informeren door het team van Engelssprekende piloten. Voor je vlucht heb je 2 uur gereserveerd voor je hele ervaring (inclusief briefing en de duik). U ontvangt direct na uw boeking alles wat u moet weten, zodat u op de dag van uw sprong goed voorbereid bent. Eerst ga je met de kabelbaan naar de lanceerplaats bovenop de Jakobshorn op Davos Platz. Op weg naar de lanceerplaats heb je voldoende tijd om alles met betrekking tot je vlucht te bespreken, terwijl de pre-flight anticipatie zich opbouwt. Als je eenmaal bent opgestegen uit het basiskamp, zweef je naar een hoogte van 1000 meter voordat je gracieus terugkeert naar de aarde.

...
Davos: tandem paragliding vlucht

3. Davos: tandem paragliding vlucht

Je ontmoet je piloot bij het dalstation van de Jakobshornbahn in Davos Platz. Uw pilootteam bestaat uit piloten uit Davos, die 30 jaar ervaring hebben met paragliding. Samen met je piloot neem je de twee delen van de Jakobshorn-kabelbaan naar de top van Jakobshorn. Voor, tijdens en na de rit met de kabelbaan heeft u genoeg tijd om eventuele vragen met uw piloot te bespreken. Je krijgt ook inzicht in de wereld van paragliding. Eenmaal bovenaan zal uw piloot de windsituatie controleren voordat hij een geschikte lanceerplaats kiest. Normaal beginnen uw gidsen met uw vlucht, hetzij direct onder de top, vanaf de Jatzhütte of vanaf de Brämabüel. Wanneer u aankomt op het startpunt, zal uw piloot het materiaal voorbereiden voor uw vlucht en u verbinden met het apparaat. Het is dan tijd om te starten, waarna je samen met je piloot begint te rennen. Na een paar stappen zul je samen in de lucht zijn. Tijdens uw vlucht kunt u eenvoudig met uw piloot praten en uw wensen doorgeven. Je zult in staat zijn om jezelf te sturen, of gewoon glijden langs en geniet van het prachtige landschap. Je landingsplaats bevindt zich later in Davos, waar je spannende ervaring zal eindigen.

...

Sitemap Davos

Wil je alle activiteiten in Davos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.