Davos
Vervoer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Davos Vervoer: Onze meest aanbevolen

Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

1. Swiss Travel Pass: onbeperkt reizen met trein, bus en boot

De Swiss Travel Pass is een must-have voor elke reiziger naar Zwitserland. U kunt genieten van onbeperkte toegang met de openbare trein, bus en boot tot meer dan 90 steden en dorpen en profiteren van gratis toegang tot 500+ musea, stadsrondleidingen met korting en toegang tot privé- en schilderachtige treinen met een vereiste zitplaatsreservering. Er zijn twee brede typen Swiss Travel Pass: Continuous en Flexi, met een optie om te kiezen uit 3, 4, 8 en 15 dagen. Behalve dat het een 'alles-in-één'-pas is waarmee een reiziger toegang heeft tot alle vormen van openbaar vervoer in het land, biedt het ook tal van andere voordelen tijdens bergexcursies. Dus of het nu gaat om de avontuurlijke, enthousiaste of vrijetijdsreiziger, u krijgt de kans om het meeste uit uw Switzerland Travel Pass te halen.

...
Privévervoer van de luchthaven van Zürich naar Davos

2. Privévervoer van de luchthaven van Zürich naar Davos

Na een lange vlucht, wanneer uw vliegtuig net is aangeraakt, wilt u alleen een privéluchthaventransfer rechtstreeks naar uw gereserveerde hotel in Davos. Ga gewoon naar het bezoekerscentrum, waar uw vriendelijke chauffeur op u wacht om u te helpen met uw bagage indien nodig en u naar de auto leidt. Bij bevestiging van uw reis van Zürich Airport naar Davos, ontvangt u een transfervoucher met alle details. U ontvangt een 24/7 telefoonnummer voor eventuele dringende vragen die u heeft over uw overdracht. Vraag voor de veiligheid van uw kind om gratis het kinderzitje. Vermijd stress, gedoe en wachtrijen, terwijl u de wachtlijnen voor taxi's overslaat door uw privétransfer te regelen in een zeer comfortabel voertuig met VIP-services.

...
Privétransfer tussen Davos en de luchthaven van Zürich

3. Privétransfer tussen Davos en de luchthaven van Zürich

Bij aankomst op de luchthaven van Zürich staat de lokale chauffeur klaar om u naar uw hotel in Davos te brengen met een privéluchthaventransfer. Na het verlaten van de douane, ontmoet je de chauffeur die wacht met een naambord. De bestuurder neemt je mee naar de comfortabele auto met airconditioning, waar je kunt ontspannen en genieten van de rit van 2 uur. Zodra je de reis naar Davos hebt geboekt en bevestigd, ontvang je een transfervoucher met alle benodigde details, evenals een telefoonnummer voor vragen over de transfer. Laat het ons weten als er kinderen reizen, zodat we voor de veiligheid kinderzitjes kunnen organiseren.

...

Sitemap Davos

Wil je alle activiteiten in Davos ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.