De Amstel: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Amsterdam: klassieke boottocht, optioneel met kaas en wijn

1. Amsterdam: klassieke boottocht, optioneel met kaas en wijn

Ontspan tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten uit de Gouden Eeuw, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.Bekijk hoogtepunten van de stad zoals deMagere Brug, de Wallen en de Oude Haven. Je kunt kiezen voor een standaardtour of een tour met onbeperkt heerlijke Hollandse kaas, wijn en andere drankjes. Stap aan boord en laat de schipper je vertellen over de lokale geschiedenis terwijl je langs bezienswaardigheden in de Jordaan en over de Amstel langs de Magere Brug vaart. Bewonder het uitzicht op delen van de Wallen, de voormalige stadssluizen en de oude haven. Maak foto's van de statige architectuur van het Scheepvaartmuseum en de prestigieuze Gouden Bocht. Bekijk stukken van de geschiedenis terwijl je langs plaatsen als het Anne Frank Huis vaart. Stel je gids vragen over de stad, en ontvang aanbevelingen voor dingen om te doen en plekken om te eten.

Amsterdam: luxe rondvaart door de grachten met bar aan boord

2. Amsterdam: luxe rondvaart door de grachten met bar aan boord

Bewonder de pittoreske bezienswaardigheden aan het water van Amsterdam tijdens een 100% elektrische cruise. Geniet van een fantastisch uitzicht op de beroemde bezienswaardigheden van de stad vanaf een open boot en ervaar een ontspannende manier om bezienswaardigheden te bekijken, zonder verkeer. Leer informatieve en leuke inzichten over de bezienswaardigheden langs de route. Bekijk de 17e-eeuwse gebouwen langs de beroemde grachten, maar ook nieuwe stijlvolle gebouwen die de invloedrijke 21e-eeuwse stad laten zien die Amsterdam is geworden. Vaar langs het Hermitage Museum en glijd vervolgens langs de Magere Brug, het chique Amstel Hotel en de charmante wijk Grachtengordel. Geniet op een zonnige dag van een bootervaring in de open lucht of blijf warm met een beschermende bedekking op koelere dagen. In de wintermaanden kunt u ontspannen op een afgesloten boot om u warm te houden. Profiteer van de flexibiliteit van een ticket voor eenmalig gebruik dat u kunt gebruiken op een van de cruises die vertrekken binnen het uur dat u hebt geboekt. Tussen november en februari gebruiken we open boten als de weersomstandigheden het toelaten, en schakelen we over op gesloten boten als dat nodig is.

Amsterdam: cannabisvriendelijke rondvaart op een loungeboot

3. Amsterdam: cannabisvriendelijke rondvaart op een loungeboot

Geniet van een van de meest ontspannende rookvriendelijke loungerondvaarten in Amsterdam. Geniet van uw favoriete drankje, rook of geniet tegen een meerprijs van een van de waterpijpen/shisha's aan boord. Begin in het hart van de Wallen, een van de meest populaire locaties in de stad, en vaar door het centrale gebied, de Herengracht en Prinsengracht, de Zeven Bruggen, de rivier de Amstel, de Skinny Bridge en de Dansende Huizen voordat je terugkeert naar waar je begon. Geniet van 1 december 2022 tot en met januari 2023 van het prachtige Lichtfestival van Amsterdam. Mix de vaarroute met hoogtepunten van de stad met de lichttourroute, zodat je het beste van twee werelden hebt. De boot biedt plaats aan maximaal 22 personen. Wat voor weer het ook is, de boot is zo opgesteld dat passagiers een plezierige tijd zullen hebben. In de zomer kunnen alle ramen worden geopend, waardoor volledige zichtbaarheid van de iconische bezienswaardigheden en monumenten van Amsterdam wordt gegarandeerd. In de winter kunnen alle ramen gesloten worden en hebben we stoelverwarming om je warm te houden.

Amsterdam: overdekte drankrondvaart met drankjes

4. Amsterdam: overdekte drankrondvaart met drankjes

Natuurlijk, je kunt in elke stad ter wereld wel een bar vinden waar je een drankje kunt doen. Maar als je het echte Amsterdam wilt ervaren, gaat er niets boven een rondvaart door de wereldberoemde grachten met een lekker koud biertje in de hand. Je kunt kiezen voor een gedeelde boottocht of een privé-boottocht. Vertrek vanuit het centrum van de stad en vaar door een aantal van de belangrijkste grachten van de stad. Ga de Amstel op, onder de 7 bruggen door, en ontdek verborgen juweeltjes die alleen een lokale schipper en gastheer weten te vinden. De rondvaartboot keert uiteindelijk weer terug naar dezelfde plek als waar je begonnen bent, midden in het centrum van de stad, de plek waar je wilt zijn na een boottocht met onbeperkt drankjes.

Amsterdam: overdekte avondrondvaart en onbeperkte drankjes

5. Amsterdam: overdekte avondrondvaart en onbeperkte drankjes

Vaar door de Amsterdamse grachten op een boot die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Leun achterover en ontspan met een drankje in de hand en ontdek een aantal van de meest iconische monumenten en gedenktekens van de stad. Vaar door de Amsterdamse grachten uit de Gouden Eeuw die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan, door de smalle grachten van de trendy wijk Jordaan, een gebied vol boetiekjes, hippe eetgelegenheden en gezellige kroegen. Kom dankzij de deskundige schipper en gastvrouwen meer te weten over de stad en krijg insidertips over verborgen juweeltjes en de beste kroegen in de stad. Verken een aantal van de populairste delen van Amsterdam terwijl je door de beroemde Prinsengracht vaart, voordat je naar de meest romantische brug van de stad, de Magere Brug, vaart. Kom meer te weten over de Amstel en zijn connectie met de Nederlandse bierhandel. Vaar door de Gouden Bocht, een stuk van de Herengracht dat beroemd is om zijn grote herenhuizen, gebouwd in de Gouden Eeuw. Ga vanaf hier verder langs de Negen Straatjes en naar het Anne Frank Huis.

Amsterdam: rondvaart door de grachten en ticket Rijksmuseum

6. Amsterdam: rondvaart door de grachten en ticket Rijksmuseum

Geniet van Amsterdam tijdens een rondvaart van 75 minuten die een prachtig uitzicht biedt op de 17e-eeuwse gebouwen langs de grachten van de stad. Ontdek de 21e-eeuwse stad die Amsterdam is geworden terwijl je langs nieuwe architectuur en bruggen loopt. Bezoek het Rijksmuseum voor 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis. Stap aan boord van een comfortabele boot en luister naar je persoonlijke audiosysteem. Dit biedt audiocommentaar met een keuze uit 19 verschillende talen (met gratis koptelefoon). Kies voor de optie met snackbox en geniet tijdens de boottocht door de stad van chips, popcorn, stroopwafels, gezouten pinda's en een drankje naar keuze (fris, bier of wijn). Gebruik je ticket voor de internationaal bejubelde collectie van het Rijksmuseum met enkele van de beroemdste werken van het land, waaronder historische kunst van Vermeer, Frans Hals - en misschien wel de beroemdste van allemaal - 'De Nachtwacht' van Rembrandt, die een prominente plaats inneemt in een prachtig verlichte zaal. Geniet van 800 jaar Nederlandse kunst en geschiedenis via 8.000 objecten verdeeld over 80 galerijen, en bekijk wereldberoemde meesterwerken van Nederlandse meesters als Vermeer, Rembrandt, Frans Hals en Jan Steen in de Eregalerij. Bewonder de uitgebreide, tot de verbeelding sprekende collectie van het Rijksmuseum die ook Delfts aardewerk, beelden, archeologische artefacten, kleding, Aziatische kunst, prenten, voorwerpen uit de Nederlandse maritieme geschiedenis en vele andere cultureel belangrijke voorwerpen omvat.

Amsterdam: De Bulldog Boot Rookvriendelijke Winter Cruise

7. Amsterdam: De Bulldog Boot Rookvriendelijke Winter Cruise

Leun achterover en ontspan tijdens een rookvriendelijke rondvaart door hartje Amsterdam aan boord van een rondvaartboot waar je kunt genieten van alle verlichte taferelen van Amsterdam. Krijg fascinerende inzichten in de attracties die je passeert en geniet van alcoholische of non-alcoholische drankjes terwijl je door de grachten vaart. Stap aan boord en maak het gezellig tijdens een romantische rondvaart door de grachten. Neem gerust je eigen eten en wiet mee om aan boord van te genieten. Reis eerst door het Redlight District dat de Oude Kerk omringt. Geniet van het uitzicht op de waterkant en het Oostelijk Havengebied. Volg de Oude Stadsmuur naar de Amstel en bekijk de Brug van Monet die beroemd is geworden door het schilderij dat de kunstenaar van deze plek maakte. Lach om het maffe Deconstructivisme van de Dansende Huizen en maak een foto van de Blauwe Brug. Ga de grachtengordel op vanaf de Herengracht langs het Burgemeestershuis en neem de Gouden Bocht naar de Zeven Bruggen. Neem de Reguliersgracht om de Keizersgracht over te steken naar de Prinsengracht. Bekijk veel woonboten, waaronder de oudste woonboot van Amsterdam, en geniet van de fantastische ontwerpen van een aantal typische hippie woonboten uit de jaren '60 en '70. Keer terug naar de Amstel en bekijk de Magere Brug, de oudste en meest pittoreske brug van Amsterdam. Bekijk langs de Hermitage en de Stopera van dichtbij het "Gezicht op de Groenburgwal" dat Monet in 1884 schilderde voordat je weer terugkeert naar de rosse buurt.

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum & rondvaart

8. Amsterdam: ticket Van Gogh Museum & rondvaart

Combineer een bezoek aan het wereldberoemde Van Gogh Museum met een spectaculaire rondvaart door de historische grachtengordel. Het Van Gogh Museum bezit 's werelds grootste collectie werken van Vincent van Gogh. Het is een van de belangrijkste musea van Nederland en al door miljoenen mensen bezocht. En wat is er leuker dan een bezoek aan het Van Gogh Museum te combineren met een rondvaart? De tour bestaat uit een bezoek aan het Van Gogh Museum, met 's werelds grootste collectie schilderijen, tekeningen, schetsen en brieven van de beroemde Nederlandse schilder Vincent van Gogh. Met bijna twee miljoen bezoekers per jaar is het het op één na meest bezochte museum in Nederland. In het Van Gogh Museum vind je meer dan 200 schilderijen, 400 tekeningen en 700 brieven van de kunstenaar. Een aantal van de bekendste werken uit de collectie zijn 'De aardappeleters' (1885), 'Kop van een skelet met brandende sigaret' (1886), 'Zonnebloemen' (1889) en 'Amandelbloesem' (1890). Het tweede deel van de tour is een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Het prachtige centrum van Amsterdam staat op de UNESCO-Werelderfgoedlijst en er is geen betere manier om de stad te bezoeken dan met een rondvaart. De leuke rondvaart van 1 uur neemt je mee door de belangrijkste grachten van de stad, langs prachtige 17e-eeuwse kerken, herenhuizen, boothuizen en bruggen. Onderweg zie je de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Westerkerk, de Negen Straatjes en de Magere Brug over de Amstel. De rondvaart is voorzien van een GPS-gids met informatie in verschillende talen, en de boten zijn uitgerust met panoramische ramen zodat je gegarandeerd een fantastisch uitzicht over de stad hebt.

Amsterdam: luxe cruise met optie voor bier, wijn en cocktails

9. Amsterdam: luxe cruise met optie voor bier, wijn en cocktails

Verwen uw zintuigen terwijl u aan boord gaat van onze klassieke rondvaart door de pittoreske grachten van Amsterdam. Hoewel de charme van de stad onmiskenbaar is, is het de uitzonderlijke selectie dranken die onze tour echt onderscheidt. Ongeacht het weer past onze boot zich aan om een comfortabele en plezierige ervaring te bieden, zodat u zich volledig kunt onderdompelen in de betoverende omgeving. Van het bruisen van gekoelde champagne tot de zorgvuldig vervaardigde cocktails, van verfrissende bieren tot exquise wijnen, en van frisdranken tot smaakvolle koffie en thee, wij bieden een brede selectie waarmee u kunt genieten van de smaken van uw keuze. Onze deskundige en vriendelijke bemanning leidt u niet alleen langs de waterwegen, maar trakteert u ook op boeiende verhalen over het rijke erfgoed van Amsterdam. Ontdek de iconische bezienswaardigheden, verwonder je over de elegante architectuur en verdiep je in de verborgen verhalen die deze levendige stad tot leven blazen. Ontspan in de gezellige ambiance, voel het zachte deinen van de boot en zie hoe de magie van Amsterdam zich voor je ogen ontvouwt. Deze klassieke boottocht belooft een werkelijk onvergetelijke reis door tijd en cultuur, waarbij elke slok en elk zicht herinneringen creëert om te koesteren. Welkom aan boord van ons boeiende kanaalavontuur, waar geschiedenis, drankjes en persoonlijke service samenkomen voor een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Amsterdam: rondvaart met pizza en drankjes

10. Amsterdam: rondvaart met pizza en drankjes

Maak een pizzaboottocht door Amsterdam en kies je favoriete pizza, die ongeveer 30 minuten na het begin van de reis wordt geserveerd. Geniet van een verse, zelfgemaakte pizza, rechtstreeks uit de oven. Een heerlijke, zelfgemaakte brownie en drankjes maken de maaltijd compleet. Selectie van pizza's Pizza margherita: tomatensaus, mozzarella en knoflookolie op de rand van de pizza Pizza pepperoni: tomatensaus, mozzarella, pepperoni en knoflookolie op de rand van de pizza Pizza Hawaii: tomatensaus, mozzarella, ham (of kalkoen), ananas, extra mozzarella en knoflookolie op de rand van de pizza Pizza chilli chicken: tomatensaus, 100% mozzarella, hete kip, ijsbergsla, zoete chilisaus en knoflookolie op de rand van de pizza Pizza Californian Veggie (vegetarisch): tomatensaus, mozzarella, rode ui, paprika, champignons, olijven en extra mozzarella. Met knoflookolie op de rand van de pizza Vegan pizza margherita (veganistische kaas): tomatensaus, veganistische kaas en knoflookolie op de rand van de pizza Pizza margherita 20 cm (voor kinderen): tomatensaus, mozzarella en knoflookolie op de rand van de pizza

Datums kiezen

Ontdek het beste van
De Amstel

Alle activiteiten

56 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

Andere activiteiten in De Amstel

Wil je alle activiteiten in De Amstel bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over De Amstel

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 18.967 beoordelingen

Het was een hele aangename en leuke rondvaart: grappig, informatief en vooral persoonlijk. Het was de dag na de rondvaart mijn zoon zijn verjaardag en op die manier mocht hij eens het roer overnemen met begeleiding van de gids. Een topmomentje die mn zoon niet snel zal vergeten!

Great service, super fun and nice staff and a good balance between the drive and the information. The wine was tasty and the cheese was alright. Not the best cheese I ate but good.

Leuke grachtentocht met enthousiast en vriendelijk personeel. De kaas en wijn smaakten prima! Er werd ruimschoots bijgevuld :)

Perfecte trip als je wat te weten wil komen over Amsterdam en zijn historie maar ook gewoon wilt genieten

Leuke toffe ervaring Leuke historische weetjes gecombineerd met een kaasje en een glaasje wijn