De Amstel
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

De Amstel: tours & tickets

De Amstel: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Amsterdam

Bekijk alle 493 tickets en tours

Wat anderen zeggen over De Amstel

Gemiddelde beoordeling
4.4 / 5
gebaseerd op 3.197 beoordelingen

Kleinschalige rondvaart met drankjes aan boord. Banken met lekkere kussens en dekentjes. En heel vriendelijke schipper en gids. Ze vertelden veel over Amsterdam, zijn grachten, woonboten en huizen. Erg interessant en leuk verteld, met humor. Echt een aanrader!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door

Wat een fantastische ervaring! Op een heerlijk luxe sloep door de prachtige grachten van Amsterdam. Onze schipper Sophie heette ons welkom en onder het genot van een heerlijk glaasje rosé leerde we de stad vanaf het water kennen. Absoluut een aanrader!

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door

prima toelichting op amsterdam vanuit de boot die de gewone toerist niet te horen krijgt Dat gepaard gaande met een hapje en een drankje (of tiwee) en je hebt een mooie tijd doorgebracht.

Super leuke rond vaart gehad. Hans en een Janne konden elkaar goed aanvullen. De mooiste aan de rondvaart was dat Janne veel vragen ook naar ons stelde over de gebouwen en burgen

Amsterdam: luxe grachtenrondvaart Beoordeeld door

Amazing experience, the boat was super nice and comfortable and filled with drinks! It also included entrance and a shot in a nice bar on Leidseplein.

Amsterdam: rondvaart met open bar Beoordeeld door